- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
válasz customer114 #40699 üzenetére
Lendületből töröltem a mailt, de valami nav.gov.chi.info volt emlékeim szerint.
Egyébként tippre ez egy halottak napja előttre időzített történet lehet, csak most kerülte meg 15713814352138789412-szerre az internetet és jutott el hozzám.
[ Szerkesztve ]
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
azbest
félisten
válasz customer114 #40699 üzenetére
Ugye értetted, hogy ez egy átverős levél, amit tömegesen kiküldtek (spam)?
Szervb kereskedők nem érdekelnek?[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz azbest #40703 üzenetére
hmmm... fél éve jelezte egy afrikai milliárdos, h segítsek kimenteni a vagyonát. Kapott pénzt a költségekre hetente, de a gyémánt, arany, etc. még nem ért ide. Lehet a teve lassú.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
n4n3x
csendes tag
válasz wolfman #40697 üzenetére
Na, újraáraztam a cuccukat, a Jófogáson a jó fogásukat nem hajlandó az eladó visszavenni, illetve ránéztem a gépre, és a 120-as winyó is 20%-os kondiban van Sentinelben, azt mondták hogy december 10-ével mehet a menet, monitor nem kell bele, mert amit vettek gépet ahhoz adtak egy 4:3-as 19"-os LG monitort..
-
Ez hiba volt, mert igy csak kijott, hogy oda tudod adni 175-ert is, tehat 5k-val biztos le akartad huzni oket...
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
DJGABI
addikt
-
-=RelakS=-
veterán
-
azbest
félisten
válasz -=RelakS=- #40719 üzenetére
múltkor olvastam, hogy ahhoz az optikai drive-ba is kellhet támogatás, mert nem feltétlen képes lejátszani a normál blu ray
A régiek nem biztos, hogy érzékelik az uhd lemezt.[ Szerkesztve ]
-
-=RelakS=-
veterán
válasz azbest #40720 üzenetére
Igen,az már meg van oldva A régebbi kb mindent IS író/olvasó meghajtó felől akár egy darab karton is lehetett volna a lemez.
Optikai meghajtó ami támogatja az UltraHD BD-et - megvan
Szoftver - megvan
Alaplap+processzor - mióta vennék, felszívódott, amit szeretnék[ Szerkesztve ]
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
-
Mercutio_
félisten
válasz Silεncε #40725 üzenetére
Jelenleg a legrosszabb ár érték arányú kártya (hacsak nem cél a 75W alatti fogyasztás. 70 körül indulnak a 1060 3GB-k
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Silεncε
őstag
Akkor az 1050Ti, mert tudomásom szerint (és a Google szerint is) nem létezik 4GB-s 1050. Pont azért nem, mert anno az nVidia nem engedte a partnereinek, hogy 4GB VRAM-ot tegyenek rá, hogy el tudja adni a 1050Ti-t is. a 3GB-s 1050-t is a spórolás szülte, meg is vágta a memória sávszélt, hogy vegyék a népek inkább a 1050Ti-t
-
n4n3x
csendes tag
Mire megérkeztem a fórumba, úgy látom megválaszolgattátok egymásnak a felmerült kérdéseket.
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Amúgy Rufusz, RX570/4GB Pulse ITX, 45k..az Alza féle RX580/4G Nitro+nál is jobb ár/értékben, el kell felejteni az 1050TIt ilyen 50ks vicc áron..
-
ViZion
félisten
Talán olyan 42k körül vettem anno a 1050Ti 4 GB-ot. Annyiért jó vétel volt, főleg azért, mert nV címekkel tolom, ahol egyszerűen jobb, mint az erősebb AMD. Ha vennék -és lenne normális áron- akkor tápcsatisra cserélném, mert jó ez a PCI-ből 75W, de semmi tuningot nem enged. Állítólag a tápcsatisok igen, bár az sem tigris. fHD-ra kis kompromisszumokkal elég, mert ez után akkora a szakadék, h szinte egy konzol ára lenne a VGA, annyit meg már nem ér nekem a játék. Másnak meg igen.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
kicsiogre
tag
Tisztelt urak ! Elnézést hogy ide írok de teljesen összezavarodtam mert vettem egy lg 22mp68vQ-p monitort aminek a képernyő szélein körbe kb fél centis fekete keret van ( amikor az alaplap biosába belépek akkor is látszik) -kikapcsolt állapotban az a rész világosabb is mint a többi , , egy több mint 10 éves monitort váltott és most nem tudom hogy hibás e vagy ilyennek kell lenni
-
kicsiogre
tag
válasz #50751744 #40745 üzenetére
a káva allati részt mondom van aki szerint ilyennek kell lenni mert keret nélküli , azért ide irtam mert itt szakemberek vannak én meg teljesen tanácstalan vagyok a régi monitorom ( ASUS 19" VW199D LED monitor) nem ilyen volt igy nem tudom eldönteni hibás e elnézést kérek de nagyon ideges vagyok emiatt
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- SSD kibeszélő
- EA Sports WRC '23
- Gaming notebook topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest