Új hozzászólás Aktív témák
-
Fáraó
őstag
Régen nekem sem ért össze a bajuszom és az állszakálam, csak egy-két szál volt ott. Aztán mára már körszakálam van: vagy idő kellett nekik, vagy annak a pár szálnak a borotválásától megjött a többi a kedve, és kinőtték magukat
.
Nekem is van egy folt az állam alatt, ahol nem nő a szörcsi, de a többi szerencsére eltakarja.
[Szerkesztve] -
Fáraó
őstag
Nekem is már több mint 10 éve van szörcsi az arcomon - olyan 4-5 cm-es a max növesztési határ. Ált. 1-2 évente teljesen kipusztítom regenerálás, de leginkább a többiekkel való vicc kedvéért -no meg fiatalodjak már ilyenkor 5 évet
. Amikor visszanő, tényleg van egy olyan fázis, amikor nem puha, szúr meg zavar, de ez jelentkezik a 4-5 napos borostánál is. Tisztítás a fentebbi hsz-ek szerint, + van egy bonus fésű is hozzá -barátnőm mindig kedvesen cikiz ha ezzel fésülöm.
Nagyon kényelmes a könnyű borotválkozás miatt, csak kétoldalt kell pár húzás. A szimmetriára viszont ügyelj!
Télen nagyon frankó, de van hozzá nyakica aljáig érő hosszú sűrű és göndör haj -> jól melegítenek...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- Kompakt vízhűtés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iGO Primo
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest