- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
imi290
aktív tag
Üdv mindenki Boldog Új évet!
21 éves vagyok úgy kb. 3 éve borotválkozom és Gillette Fusion Powert használom.
Szerintem jó benn az a rezgő funkció,bár sok értelme nem hiszem hogy van,de az igaz hogy nagyon jó vele borotválkozni.A másik oldalán az a simpla penge az orrom alatt jól használható.A héten megleptem magam egy Braun Cruzer-el.[link]
Úgy gondoltam hogy elhagyom a hagyományos borotvát és ezt fogom használni.Még nem döntöttem hogy milyen formát fogok hagyni magamnak,de szerintem a pár mm-es szakáll lesz az igazi.Addig is mig a Gillette-t használtam egy héten 1* szoktam borotválkozni.Vasárnapra már volt pár mm-es szakállam.Olyankor már olyan voltam mint farkasemberNekem mondjuk a teljes szakáll lehet hogy nem lenne jó,mert oldalt egy foltban nem igen nől szőr.De a körszakáll jól állna,egyszer már borotválkozás közben megnéztem ,de levágtam
Remélem nem halt ki a topic
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- YEELIGHT Cube Smart Lamp spot + base moduláris RGB okoslámpa
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Olcsóbb lett! Új Catler TC 9010 prémium konyhai robotgép 1400 W - 2 év bolti gari!
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged