Hirdetés
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Nem 15fps a játszhatósági szint nálam sem, de a Far Cry tökéletesen játszható volt, méghozzá nem csutkára lebutítva, hanem közel minőségi beállitásokkal (szűrők nélkül), és nem csak akkor, ha senki sem volt épp a közelben. A Doom3-nál már volt némi kompromisszum, bírta ugyan az 1024/medium-ot, de néha ott már lassult erősen, ezt beismerem. 800*600/medium és minden rendben. CoD
O pedig még némi FSAA-t, AA-t is elbírt. Igaz, nem fullosan, 4/16-ot, mert ott már tényleg 15-20fps volt, de 2/8, 4/8 beállításokkal már 30-40fps, a képminőségben meg látható különbség nem nagyon volt a beállitások közt. Áruld el őszintén, miért lenne az nekem jó, ha valótlan dolgokat mondanék a kártyáról? Képes vagyok belátni, hogy a 8500 lassacskán kevés lesz, bár eddig mint mondtam, igazából a Doom3, és a MoH: PA érzékeltette ezt velem, de ez utóbbi pl. kicsit optimalizálatlan volt, még javulhat, a D3 meg... nos, annak meg annyi az igénye, nincs mese. De ezenkívül minden jól ment. 1024-ben persze, ennél nagyobb felbontásban nem áll módomban egyenlőre kipróbálni semmit sem, bár sok játékot értelme sem lenne, ezt elismerem. Bár nem próbáltam ki minden játékot, ez is igaz. Painkiller is tökéletesen futott. Akármit mondasz, ez csak itt, csak most, csak nálam akkor is így van, és ha nálam működhet a dolog, akkor másnál is. Részemről a téma egyszer s mindenkorra lezárva, nincs mit hozzátennem. PONT.
P.S.: mondj esetleg még játékokat, amint módomban áll, legalább egy demót betesztelek belőlük. -
Zsakfos
csendes tag
Igazad van, de neki az isten gép az még mindíg a 8500LE meg a 2,4/533 p4.
Ez van már mást totyikban is marhaságokat írogatott és ahogy olvastam megtalállta a hasonszőrü barátait

Sőtt még hozzászólás, rangvadász a kis kutyus, rá kell hagyni ha neki ez az élvezet tudom sajnállni.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- PlayStation 5
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Fotók, videók mobillal
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- DJI FLIP FLY MORE COMBO RC2
- Dobozos Szinte Új HyperX Cloud Alpha Bolti ár:27k INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- 27% - ASUS ROG Ryuo IV SLC 360 ARGB (90RC0151-B0EAY0) AIO Vízhűtés !
- PC /i5-3470/8GB/
- Eladó Apple iPhone 12 Mini 64GB fehér / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite Megkímélt állapot 100% akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
O pedig még némi FSAA-t, AA-t is elbírt. Igaz, nem fullosan, 4/16-ot, mert ott már tényleg 15-20fps volt, de 2/8, 4/8 beállításokkal már 30-40fps, a képminőségben meg látható különbség nem nagyon volt a beállitások közt. Áruld el őszintén, miért lenne az nekem jó, ha valótlan dolgokat mondanék a kártyáról? Képes vagyok belátni, hogy a 8500 lassacskán kevés lesz, bár eddig mint mondtam, igazából a Doom3, és a MoH: PA érzékeltette ezt velem, de ez utóbbi pl. kicsit optimalizálatlan volt, még javulhat, a D3 meg... nos, annak meg annyi az igénye, nincs mese. De ezenkívül minden jól ment. 1024-ben persze, ennél nagyobb felbontásban nem áll módomban egyenlőre kipróbálni semmit sem, bár sok játékot értelme sem lenne, ezt elismerem. Bár nem próbáltam ki minden játékot, ez is igaz. Painkiller is tökéletesen futott. Akármit mondasz, ez csak itt, csak most, csak nálam akkor is így van, és ha nálam működhet a dolog, akkor másnál is. Részemről a téma egyszer s mindenkorra lezárva, nincs mit hozzátennem. PONT.