Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Dilikutya

félisten

válasz Viktor77 #56 üzenetére

Nem 15fps a játszhatósági szint nálam sem, de a Far Cry tökéletesen játszható volt, méghozzá nem csutkára lebutítva, hanem közel minőségi beállitásokkal (szűrők nélkül), és nem csak akkor, ha senki sem volt épp a közelben. A Doom3-nál már volt némi kompromisszum, bírta ugyan az 1024/medium-ot, de néha ott már lassult erősen, ezt beismerem. 800*600/medium és minden rendben. CoD:UO pedig még némi FSAA-t, AA-t is elbírt. Igaz, nem fullosan, 4/16-ot, mert ott már tényleg 15-20fps volt, de 2/8, 4/8 beállításokkal már 30-40fps, a képminőségben meg látható különbség nem nagyon volt a beállitások közt. Áruld el őszintén, miért lenne az nekem jó, ha valótlan dolgokat mondanék a kártyáról? Képes vagyok belátni, hogy a 8500 lassacskán kevés lesz, bár eddig mint mondtam, igazából a Doom3, és a MoH: PA érzékeltette ezt velem, de ez utóbbi pl. kicsit optimalizálatlan volt, még javulhat, a D3 meg... nos, annak meg annyi az igénye, nincs mese. De ezenkívül minden jól ment. 1024-ben persze, ennél nagyobb felbontásban nem áll módomban egyenlőre kipróbálni semmit sem, bár sok játékot értelme sem lenne, ezt elismerem. Bár nem próbáltam ki minden játékot, ez is igaz. Painkiller is tökéletesen futott. Akármit mondasz, ez csak itt, csak most, csak nálam akkor is így van, és ha nálam működhet a dolog, akkor másnál is. Részemről a téma egyszer s mindenkorra lezárva, nincs mit hozzátennem. PONT.

P.S.: mondj esetleg még játékokat, amint módomban áll, legalább egy demót betesztelek belőlük.

• Zsakfos

csendes tag

válasz Viktor77 #56 üzenetére

Igazad van, de neki az isten gép az még mindíg a 8500LE meg a 2,4/533 p4.
    Ez van már mást totyikban is marhaságokat írogatott és ahogy olvastam megtalállta a hasonszőrü barátait :C :C :C
    Sőtt még hozzászólás, rangvadász a kis kutyus, rá kell hagyni ha neki ez az élvezet tudom sajnállni.

[Szerkesztve]

Aktív témák