- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szimcsi
senior tag
hello
Használja még ezt vki?
Symantec.Endpoint.Protection.v12.1.1101.401.Win32
Van most ilyen. Szerintetek ez is lassítja eléggé a rendszert, mint régebben tették a korábbi verziók? -
szimcsi
senior tag
Most találtam egy ilyet: Symantec Endpoint Protection Manager v12.1.671.4971-DVT
Ez most az új védelmi rendszer volna? Mert 808mb, amiket eddig használtam azok 100 mb körüliek voltak. Vagy ez más volna? köszi -
szimcsi
senior tag
azóta?
-
szimcsi
senior tag
Hello
Van újabb verzió már a 11.0.6000.550-nél? -
szimcsi
senior tag
Vista home-ra is fel lehet tenni, nem tudja vki? Tehát a legutóbbi verzióról beszélek (v11.0.5002.333-ZWT), vagy tud vki vista verziót? köszönöm
-
szimcsi
senior tag
Most lehet hülyeséget kérdezek, de lehetséges, hogy esetleg a symantec bezavar a Skype-ba, tehát blokkolja vmennyire? Mert egy ideje rendetlenkedik, ki-belépnek a partnerlistámon lévők, chat közben is sűrűn nem akar elmenni az üzenet,stb.
Symantec csak fel van telepítve, de különösebben nem piszkáltam bele, 99%-ban alapbeállítás van. -
szimcsi
senior tag
válasz
Hedgehanter #14 üzenetére
Nekem ez van most fenn:
v11.0.4202.75-ZWT
Kb 1 hónapja raktam fel, akkor van ennél újabb, jött ki azóta?
Leírnád a pontos nevét? kösz -
szimcsi
senior tag
Sziasztok.
A Symantec Endpoint Protection Small Business Edition az most mi?
Ez a sima Symantec Endpoint Protection vagy vmi másféle? Mert ilyen névvel még nem láttam. -
szimcsi
senior tag
Sziasztok.
Én annyit szeretnék kérni, hogy mindig, hogy ha új verzió jelenik meg, akkor jelezze már, aki tudja. -
szimcsi
senior tag
Köszi, még jó hogy megkérdeztem. Hol lehet nyomon követni, hogy épp melyik az új verzió? Elég sűrűn van frissítés és én mindig lemaradok, bár pont nem rég kerestem rá, de akkor nem találtam, azt hiszem még a hivatalos oldalon is néztem.
Amúgy pont ma lettek gondjaim a vírusokkal, bejelzett ma rengetegszer a symantec, lehet van köze, hogy elavult az enyémnek a verziója.Ja és mi az hogy x64 meg x86? Én az utóbbit szedem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest