- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzer888
addikt
(#62438) Misi1979 : Ma nem megyek sehová, szóval semmilyet
-
Zozzer888
addikt
Thx
Am 2-est linkeltem,nem? Ez a 2-es Laguna, nem?
-
Zozzer888
addikt
válasz
Laci0808 #62074 üzenetére
Ha valaki újoncként jön egy topicba, nem teszi jól ha túlpörög. Pláne fura, ha két újonc kezd el egymással offolgatni. Engem nem zavar, sok oldalon, sok topicba megfordultam már, újoncként/"öregként"/moderátorként. De vannak akiket igen, és általában az "öreg topiclakók" kérését/javaslatát illik ilyenkor megfogadni/tiszteletben tartani, hiszen csak ők a kemény mag tagjai, ők alkotják azt a társaságot, akik ezt az egészet összerakták.
Részemről: Nekem nagyon érdekes, ha megtudom mit gondolnak a topiclakók más témáról is, szívesen elolvasom ha kávés/táskás/ruhás/napszemüveges/autós irányba terelődik a beszélgetés. Hiszen X éve (én lassan 2,5) beszélgetünk órákról, néha szerintem más is belefér.
De ha Offolsz, rakd offba
-
Zozzer888
addikt
válasz
Szabikaa20 #62050 üzenetére
Na meg ugye számlapot még Dzsana mester se tud csinálni, csak P. Kiss.
-
Zozzer888
addikt
válasz
cserix #62046 üzenetére
Én nem ellened vagyok, félre ne érts, csak nem szeretném, hogy meggondolatlanul vágj bele valamibe, amit aztán nem fogsz kihasználni és sok pénzt és időt veszítesz vele. Persze ha komolyan érdekel a dolog akkor hajrá, Dzsana mester is csak órát keresett magának 2,5 éve...aztán hol állt meg
-
Zozzer888
addikt
válasz
cserix #62039 üzenetére
Hát az én szakmámat biztosan nem fogod elvenni, attól nem félek
(Nem órás vagyok
)
Arra akartam célozni, hogy ez felesleges és értelmetlen így. Annyi időt és pénzt kéne beleölnöd, hogy normálisan tudj szervizelni egy órát, hogy azt kéne csinálnod, mint Dzsana mesternek, legalábbis ha jól akarsz kijönni a befektetésből. Brutális időt öl bele az órázásba, hidd el, én látom. Na most mindezt azért, hogy megspórolj egy 10-est, 15-öst majd egyszer, ha esetleg olyan iszonyú nagy műtétet kell végezni az órádon...hát nem tudom, hogy megéri-e. ( A tanfolyam indul 200-nál talán?És akkor még a belefeccölt időt nem is nézem)
Szabika esete más, látod ő közel áll a dologhoz, még sincs egyszerű dolga.
Én magam részéről maradok a szíjcserénél itthon, talán még az elemcsere beleférne...a többivel szerintem nagyobb kárt tudnék okozni, mint hasznot, úgyhogy inkább nem
-
Zozzer888
addikt
válasz
Szabikaa20 #62008 üzenetére
Nekem jelentéktelentől sincs szívem
Meg nem is ér semmit...
Dzsana:
Hallod, és ez RÁDIÓS???? -
Zozzer888
addikt
válasz
Szabikaa20 #62006 üzenetére
Én is elég ragaszkodó típus vagyok ,néztem , hogy szűkíteni kéne a gyűjteményt, de mindegyik darabjára tudok mondani jó indokot, hogy miért nem szívesen adnám el
De sokan vannak akik adják veszik, nem tartják meg hosszú ideig az órákat.
-
Zozzer888
addikt
válasz
ronin s8 #61985 üzenetére
Helyzetfüggő
Egyik gyakvezető szokta így hordani, nála pl, a tábla húzná meg párszor ha nem fordítaná be.
Mondom, én esőbe szoktam befordítani, de szerencsére eddig még nem sokszor kapott el az eső vele
Vagy ha nagy tömegen kell átvergődni, akkor nem hiszem hogy a pólóm jobban felsértené mintha random Béla neki ütközne könyvvel/táskával/mókussal
(#61990) Dzsana: Vettél volna normális autót, olyan, amibe nem hány az óra!
(
)
-
Zozzer888
addikt
válasz
KelemenUhr #61978 üzenetére
Van hogy én is befordítom, de csak a mechanikust. Pl eső esetén, vagy ha jobban sérülhet ha kifelé áll. (Pl szűk helyen suhan az ember, stb)
-
Zozzer888
addikt
válasz
Szabikaa20 #61969 üzenetére
Elvileg a PSC blogra mutat ahol leírtam a dolgokat, onnan lehet eljutni az FB-s oldalra. Nekem nyitja.
-
Zozzer888
addikt
Engedjetek meg egy kis OFFot, ha valakit érdekelnek motorsportos ereklyék "jó áron és jó célra" akkor katt, itt leírtam a lényeget
Igen, tudom ,hogy ez az OFFnak elég magas szintje, de szerintem van annyira jó közösség ez a topic, hogy elférjen.
-
Zozzer888
addikt
válasz
Szabikaa20 #61478 üzenetére
Ja, csak én meg úgy válaszolok , ahogy olvasom a topicot
Utána láttam csak, hogy már megbeszéltétek.
A dátum gondolom két tárcsáról pörög azért ilyen. Mondjuk a nullát így se értem61485: Nem feltétlen
jóétvágyat!
-
Zozzer888
addikt
válasz
Szabikaa20 #61460 üzenetére
A 4est sok komoly órán is írják IIII-nek.
-
Zozzer888
addikt
válasz
Szabikaa20 #61379 üzenetére
Persze
-
Zozzer888
addikt
-
-
Zozzer888
addikt
Itt senkinek nem lett igaza
Estimate your shipping and tax
Order summary
Get estimate for a different location
Items
$96.02
Estimated shipping & handling
$14.95
Total before tax
$110.97
Estimated tax to be collected
$0.00
Estimated order total
$110.97(#61183) Gabor970 : Elvileg az Amazon intéz mindent, drágább órára rárakja a vámot is.
Ennek a postája így nézz ki:
Estimate your shipping and tax
Order summary
Get estimate for a different location
Items
$149.00
Estimated shipping & handling
$49.99
Total before tax
$198.99
Estimated tax to be collected
$0.00
Estimated order total
$198.99 -
Zozzer888
addikt
válasz
csabulaxi #60929 üzenetére
Nekem meg pont a vastagabb stift miatt repült egyszer a Doxám. Nem tudott rendesen bepattanni, vagy nem tudom mi volt vele,de rángatásra nem jött ki, viszont ha hátra feszítettem a kézfejem az már lepattintotta másodjára is.
(már kapott NATOt szerintem jól is áll neki)
-
Zozzer888
addikt
válasz
vadászcsiga #60588 üzenetére
Áh, végül nem
Még van mivel szadizni Dzsana mestert, előbb azt a projektet kell lezárni
Úgy tudom am, hogy év végén lehet majd átvenni.
-
Zozzer888
addikt
válasz
vadászcsiga #60581 üzenetére
Lorus, de mire gondolsz?
-
Zozzer888
addikt
válasz
vadászcsiga #60517 üzenetére
Pont a múlthéten rakosgattam a könyveket amiket a BSC képzésen használtam. Nagy részük soha az életbe nem fog kelleni, és akkor is csak pár hétre/hónapra kellett...ezek jöhettek volna ebookon...mert ahogy nézem, egy pár fa ott van a szobában...és minek? Elrakom dobozba, padlásra fel, aztán majd az unokának mutatom, hogy mivel boldogították a nagypapát anno...
Viszont tanulni nekem jobban esik (jobban is tudok) nyomtatott anyagból, nem tudom miért.
-
-
Zozzer888
addikt
válasz
Tyler Durden #60283 üzenetére
-
Zozzer888
addikt
válasz
JackFeryll #59988 üzenetére
Nekem szimpik, egy kézihúzóst lehet bevállalok egyszer belőle. De tapasztalatom sajna nincs
-
Zozzer888
addikt
válasz
flexxx2 #59923 üzenetére
Én is lassan 3 éve passzív vagyok, nem tudom, hogy visszafogok-e ülni.Ő volt az utolsó
Hát igen...veszélyes...épp ezért gondolkoztam azon, hogy a következő "motorom" majd egy MX5 lesz
-
Zozzer888
addikt
Jó kérdés
Mikor én vettem, akkor 3-at találtam ilyenből, de kettőnek nyűgje volt.(Az egyik be volt ázva, talán a másik is, már nem emlékszem pontosan)
Érdemes Dzsanát piszkálni ilyenekkel, mert ő tud jó áron, na meg amit ő ad el, azt átnézi és kérheted szervizelve. Lehet, hogy drágább lesz mint a vaterás/olx-es darab, de át lesz nézve és patent lesz az óra legalább biztosan.
Az enyém is tőle van, 47 óra a járástartaléka és napi 4 sec-et késik. (Ha rendesen mozog a kezem akkor 1-et)
Azt, hogy mennyit és hogy hordod azért kérdeztem, mert az automata órának nem mindegy mennyit van rajtad és hogyan.
Én egyetemen hordom az Omegát és bizony kevés neki a napi mozgásom, úgyhogy néha rá kell húznom, de annyira nem vész. Számoltam ezzel. Mondjuk nem csodálom, bal kézen van, jobb kézzel írok és minden 1 órából 45 percben padban ülök és írok.
(#59912) condy : Igazából az a "poén" a mechanikusban, hogy lelke van, és sok mindentől függ, hogy hogy jár.
Szerintem nem gáz, ha elemest választasz, bár én inkább a Solar/Eco Drive/Tough Solar irányba terelnélek.
(Ezek ugyanolyan "elemesek", pontosak csak nem elem van bennük, hanem akksi (vagy kondenzátor, erről sokszor megy itt a vita) és a nap tölti. Soha nem kell elemet cserélni benne (jó, ha megnyuffan az akku 10-15 év múlva akkor kell-8 ezer ft) így nem kell megbontani az órát. Nekem szimpi dolog.
-
Zozzer888
addikt
-
Zozzer888
addikt
válasz
sarkanyolo2 #59894 üzenetére
-
Zozzer888
addikt
válasz
vadászcsiga #59840 üzenetére
Jó-jó csak túloztam picit
Igazából én még keresem, hogy mi kéne az Omira, de most nyárra kapott egy NATO-t, ha bejön akkor marad az őszig
Bőrből nekem ilyesmi meg ilyesmi stílus jön be, mostanság úgy érzem, hogy talán hasonlót kéne majd találni rá. De olyan bizonytalan vagyok, mint azok a buta a szárnyas rovarok, a mitévő legyek.
-
Zozzer888
addikt
-
Zozzer888
addikt
Sziasztok!
Anyumnak van egy ilyesmi órája, de elszakadt a szíja. Ilyen műanyag (förtelem) szíjat lehet hozzá szerezni?
-
Zozzer888
addikt
válasz
vadászcsiga #59650 üzenetére
Szerintem max így
:
-
Zozzer888
addikt
válasz
vadászcsiga #59642 üzenetére
És a Q&Q-val mi lesz?
-
Zozzer888
addikt
-
Zozzer888
addikt
válasz
vadászcsiga #59542 üzenetére
Egy olyan nekem is ma jött meg. 572-ért, postával, pótfejjel.
-
Zozzer888
addikt
válasz
vadászcsiga #59299 üzenetére
Gondoltam rá, csak az tart vissza, hogy így is eléggé halmozódva vannak az óráim
Mostanában meg ultimate érv mindegyik ellen hogy: "Hát de ez nem az Omega"
Bár ma az öreg Doxa volt rajtam, az új NATOval
-
Zozzer888
addikt
válasz
vadászcsiga #59295 üzenetére
Komolyan mondom, kezdi mozgatni a fantáziám ez az óra
-
Zozzer888
addikt
válasz
vadászcsiga #59260 üzenetére
Ennyiért korrekt ez
-
Zozzer888
addikt
válasz
vadászcsiga #59252 üzenetére
Jónak tűnik így képről
Majd véleményezd
Fémszíja milyen?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest