- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wg5113
aktív tag
válasz
Miamiquake #30985 üzenetére
Szerintem egyszerű mint a faék.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
Tothgera30 #30927 üzenetére
Tetszik illik hozzá az ing is.Mindig mondtam, hogy óra teszi az embert.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
nostromo73 #30892 üzenetére
Sajnos itt elveszett az óra.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
Miamiquake #30863 üzenetére
Magam részéről az ETA 2824-2 szerkezetét jelölném meg. Az oka egyszerű: sok ilyen werkes órám volt és mind gondtalanul müködött megdöbbentő pontossággal és agyonüthetetlenül.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
tupacamaru #30775 üzenetére
Hát igen. Nekem az ETA szerkezetek nagyon jól bizonyítottak. A mostani DS1-es például egyhét alatt 2mp-et késik,de nem mászkál úgy hogy siet aztán késik .Én biztos az Etást választanám a kerámiával kívül-belül meggyöző.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
tupacamaru #30770 üzenetére
Deep Blue nagyon eltalált tetszik.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
Miamiquake #30679 üzenetére
A képek mutatják a lényeget.Viszont élőben:
-
Wg5113
aktív tag
válasz
Neurotoxin #30406 üzenetére
Én sem akarok senkit megbántani ,de öregapáinknak voltak szép óráik.A ma sürün előforduló túl zsúfolt és fölösleges dolgoktól hemzsegő számlapoknál nekem jobban tetszik és akkor még hol van a tok formája stb..Az biztos ,hogy ma nem divatos megjelenésű, de teljesen vállalható, szerintem.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
Neurotoxin #30258 üzenetére
Ez nem kérdés.
-
Wg5113
aktív tag
http://www.tissot.ch/?collections/products/573/
Én ezt csak ma láttam és nem is rossz.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
Miamiquake #29933 üzenetére
Nem néz ki rossz vételnek ,sőt ! Kérdés hol áll meg a licit és mit mond mondjuk Dzsana?
-
-
Wg5113
aktív tag
Igazán csak élőben tudod eldönteni,de valóban mindkettö megvétele nem hülyeség, ha engedi a keret.Ha csak egy lesz akkor javaslom,hogy több fényviszony mellet hasonlitsd össze őket ,mert csak bent a boltban egyféleképpen látod és minden megvjlágítás függő.Ha ott leszel már fogod látni melyik kell neked.
-
Wg5113
aktív tag
hodinkee.com/blog/vintage-watch-spotting-the-miami-antiques-show
Talán ez. -
Wg5113
aktív tag
Szemrevalóak http://www.hodinkee.com/blog/vintage-watch-spotting-the-miami-antiques-show.
Bocs ,de nem müködik! -
Wg5113
aktív tag
válasz
Empsepo #29660 üzenetére
Csak mérések voltak egy ékszerész műszerrel.Én úgy tudom ,hogy az ékkövek keménységét a bennük keletkező fénytőrés határozza meg.Egyszer volt egyTissot PRC100-am és azt megmérték nekem a Természet Tudományi Múzeum kutató részlegében ott hallottam ezt.Neten keresve biztosan lehetne okosodni.
Amit mértünk nem tudom számszerűsíteni ,ledsor volt a kijelzője én csak a hosszát néztem,ami sárga szjnű volt az már mind zafir keménység (állítólag) ,ebben a sávban volt az Atlantic is Egyébként a mérésekkor kialakult eredmény önmagában nem minősíti egyik órát sem . -
Wg5113
aktív tag
válasz
tupacamaru #29652 üzenetére
A kérdésre adandó válasznak nem vagyok birtokában.Annyit tudok, hogy szinte észrevehetetlen volt,ha nem mutatják meg nem hiszem el.Egy biztos nem minden zafir ugyanolyan kemény,de ezt már említettem és könnyen ellenőrizhető.Ez is lehet oka annak a kis hajszálkarcnak.
-
Wg5113
aktív tag
Vagy beleakadt valahogy egy brillbe.A zafir normál használat mellett , kis odafigyeléssel megóvható.Már csak ez is indokolja, hogy ne foglalkozzak tovább ezzel az órával ,mert eddig nem nagyon vigyázhattak rá.Az igaz, hogy az 500m-es TAG-on is láttam hajszálkarcot, de azt búvárkodás közben szerezte.
-
Wg5113
aktív tag
Van a vaterán egy Omega SMP GMT karcos üveggel. Vhttp://ekszer-ora.vatera.hu/karora/ferfi_karora/omega/omega_seamaster_300m_gmt_50th_anniversary_1709102603.html Vajon mennyi lehet a cseréje?
-
Wg5113
aktív tag
válasz
csabulaxi #29494 üzenetére
Igen ilyen volt az enyém is M24-es.Gyönyörű óra, csak nem látszott a csuklóm tőle, szinte olyan volt mintha nem is a kezemen, hanem elötte lenne tükörben nézve.Egy napot hordtam csak. Sajnos szerkezet terén visszaléptek.
Konkrétan erröl a típusról próbáltam tájékozódni, tudom ,hogy 43-as ,de a tokfülek kerekednek lefelé akárcsak a Sumo.Ezért kisebb csuklón is elmegy.Megnézegettem jó összeszerelés,massziv, 2824-es,jó a csatja is ,van ISO minősítése ,kemény lünetta és nagyon szép kék lume. Az ára is egész jó.Érdemes élőben is megkukkantani. -
Wg5113
aktív tag
[Nekem ez is bejön,kék lume.,Amig nem nyerek a lótton .
L:/dl/upc/2013-02/01/355062_unqnbenzilgcooen_wp_000055.jpg] -
Wg5113
aktív tag
Úgy látom elég jól kezdődik a teszt ,ez nagyon biztató.
A multkor volt szó a zafir üvegről, hogy az is meg tud karcolódni.Akkor írtam ,hogy nem egyforma keménységűek azok sem. AZ utobbi börzén volt egy ékszerész kütyü az egyik vásárlónál amival a köveket méregette.Megkérte ,hogy nézzük meg egy pár óra üvegjét vele.Öt órát mértünk vele ött féle eredménnyel.A leggyengébb egy új Atlantic aztán Eterna a harmadik Certina utána Omega SMP és legkeményebb a Tudor volt.Persze ez nem jelenti azt, hogy az én Tudorom nem karcolható ,csupán csak azt ,hogy nem egyformák és nem is kicsit különböztek. -
Wg5113
aktív tag
Rengeteg óra van és nekem is sok tetszik.Nem érdemes gyors döntést hozni és csak olyat érdemes megvenni amelyik minden szempontból megfelel Neked.Ezt nem biztos ,hogy egy kimondottan drága órában találja meg az ember.Keresgélni kell sok szép órát megnézni,élvezni az órákat a vásárlás örömével együtt.Ha találsz valami Neked tetszőt itt bátran kérdezhetsz ,sok jó óraszerető és segítőkész ember van a fórumon.Sok sikert!
-
Wg5113
aktív tag
Tavaly vettem 2db. Seikot a Bajcsyn 70000 helyett 56000 és 57000 helyett 44000 volt a vételár első kérésemre.Ez nem30%,de nem és nem is eröltettem tovább az alkut és ez itthoni dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- sziku69: Szólánc.
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Egyedi ékszerdobozka
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest