- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balli
őstag
(#78835) Skimaster: gratula, nem semmi! Ezzel mar nyugodtan belehet menni a Balatonba
PVD: többször volt téma mostanában, de nem találtam vissza arról infot, hogy: a lekopott fekete PVD bevonatot lehet javítani, azaz újra felrakni az óra tokjára? Ha igen, ez mennyire költséges ha már le van polírozva a tokról az eredeti PVD bevonat?
[ Szerkesztve ]
Athens 2004
-
leewanax
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni karóra vásárlásához. Az alábbi feltételekhez keresek órát:
- éjszaka is látható
- kb. 80 ezret szánnék rá
- sportos (öltönyhöz, de terephez is egyaránt)
- strapabíró: vízálló+zafír üvegKinézetre a certina, tissot, luminox, swiss military jönnek be.
A luminox szép sötétben csak drága, a többi nem látható éjjel.
Kérek, írjatok valami jó tanácsot.
Előre is köszönöm!
-
leewanax
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni karóra vásárlásához. Az alábbi feltételekhez keresek órát:
- éjszaka is látható
- kb. 80 ezret szánnék rá
- sportos (öltönyhöz, de terephez is egyaránt)
- strapabíró: vízálló+zafír üveg
- svájci óraKinézetre a certina, tissot, luminox, swiss military jönnek be.
A luminox szép sötétben csak drága, a többi nem látható éjjel.
Kérek, írjatok valami jó tanácsot.
-
bigdaddylaza
tag
válasz TimeCenter #78809 üzenetére
üdv egy 160ezres bulohoz nincs zafir azért ez komolytalan dolog....
-
Szabikaa20
őstag
-
leewanax
újonc
válasz vadászcsiga #78857 üzenetére
"öltönyhöz, de terephez is"? Van ilyen?
Bízom benne, hogy van. Ezért írtam, hogy a sportos. Gyakran vagyok irodában, de néha ki kell mennem hosszabb időre terepre, és általában nem megtervezett időben. Ahogy vagyok mennem kell. Lehet, hogy egész éjszaka kint leszek egy erdős részen esőben vagy hóban. Előtte meg pl. bíróságon voltam. Tudom, hogy a két szélsőséget jeleztem.
-
kadet93
tag
erre valaki?
-
Reverting
őstag
válasz SeatZola #78858 üzenetére
Apropo Davosa... meg nem jott semmi... utanvetel kertem, ugy h nem aggodom de azert nem olyan honlap ami kamu lenne... olfert-co.de/ ja aki akar valamit meg mindig mukodik a 10% kuponkod...
Mas... Ez a Parnis... kinai Unitas 53h megy... es 14s sietes van benne... na ezt azert nem vartam...
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
ad4m1337
aktív tag
Ez kinek, hogy jön be: [link] ?? Ehelyett néztem: [link]
A Citizennél elvileg Made in Japan, tehát az egész órát ott gyártották és rakták össze? Ez gondolom pozitívum, ha így igaz... A Seiko -nál csak japan movement, tehát az óraszerkezetet és az órát Japánban tervezték, de csak a szerkezetet gyártották ott, de már Kínában rakják össze?
És melyiknek van nagyobb presztízse, Citizen vagy Seiko?
-
BAti77
aktív tag
válasz leewanax #78856 üzenetére
Az összegből kiindulva inkább quartz modellek jöhetnek szóba. Ebben az esetben szerintem érdemes a japán fényenergiás (solar) órákat is esetleg megnézned. Már ha nem ragaszkodsz a svájci névhez...
Én ezt ajánlom sportosan elegánsnak...
Citizen BM6920-51E
Mindenben megfelel szerintem a kívánalmaidnak, kivéve, hogy ez japán nem svájci...[ Szerkesztve ]
"Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
tacto
aktív tag
-
Skimaster
senior tag
válasz vadászcsiga #78857 üzenetére
Köszi és a többieknek is.... Az óraszíjról meg privátban értekezünk....!
[ Szerkesztve ]
-
BAti77
aktív tag
válasz leewanax #78869 üzenetére
Nem feltétlen, de ebben az árban csak elemes, alap quartz szerkezetesek vannak pl.: Tissot, Certina vonalon...
Annál szerintem jobb egy ilyen Eco-Drive szerkezetes, de ha ragaszkodol a "Swiss made"-hez ott is találni szép darabokat...pl.:
Certina Ds Podium quartz
Tissot PRC 200Certina, Tissot modellekre szerintem kérj árajánlatot young78 topictárstól...
"Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
Ator
tag
Üdv!
Szeretnék segítséget kérni óraválasztásban ,ha nem is most ,de a közeljövőben szeretnék venni egyet,
mégpedig a következő kritériumokat szabtam ennek az órának:- zafír üveg,vízálló, strapabíró legyen
- sportosan elegáns
- a számlap átmérője 47 mm vagy nagyobb legyen
- az összeg amit rászánnék az 100 ezer Ft(maximum 150 ezer akkor kicsit később veszem meg)
- mivel a szíj cserélhető ezért nem ragaszkodom egyikhez sem,de a bőr szíj az közelebb áll az elképzeléseimhez
- ne kelljen elemet cserélni benne(automata,rádiós)
- részletgazdag kimunkáltság, itt arra gondolok,hogy szeretem, ha a számlap tele van kisebb, nagyobb számokkal nem csak 12,3,6,9
- szeretem az új dolgokat így jobb lenne, ha új óra lenne,de nem zárkózom el a használt piactól semRemélem sikerült mindent leírnom amit támpont lehet ahhoz, hogy tudjatok segíteni.
Előre is köszönöm a segítségeteket.
-
tacto
aktív tag
válasz vadászcsiga #78876 üzenetére
De nem am, ugyhogy a joszerencse reven epp stimmelt
19mm amugy.
(Mar csak toled kellene valami, agyalok, es ha idod engedi, kitalalunk valamit. A tobbit majd privatban). -
M1ó
csendes tag
válasz vadászcsiga #78879 üzenetére
Köszi a grat-ot!!
De naaaaa, ne szerénykedj!
Te is nagyon csecse darabokat készítesz! -
tacto
aktív tag
válasz vadászcsiga #78879 üzenetére
Nem verseny, isten ments, mindenkitol a maga karaktere szerint idealis, ami az orak karakterere is idealis
-
TimeCenter
tag
Ator:
CITIZEN rádiójel vezérelt órák
zafír kristályüveg +
10 BAR vízálló +
47mm +
100.000 +
bőrszíj+
Eco-Drive+
részletgazdag+
új+ -
Ereshkigal
őstag
válasz bigdaddylaza #78859 üzenetére
Szerintem sokan túlértékelik a zafírt (meg a vízállóságot is). Persze simán lehetne rajta zafír, de annyira létszükséglet? A plexis óráimat se karmolom össze.
-
tacto
aktív tag
válasz Szabikaa20 #78884 üzenetére
Koszi, a tiedet is varom, kivancsi vagyok, min kot ki vegul!
-
Zozzer888
addikt
Kicsit off, de tudom, hogy sok az illetékes errefelé:
Késes témában kérdezhetek itt?
Faternak szeretnék nézni kést, étkezéshez, az Opinel késeit néztem, elég szimpatikusak, szerintem tetszenének neki. Csak nem tudom, hogy erre a célra, melyiket érdemes választani (itt vannak a jelöltek
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
Reverting
őstag
válasz Zozzer888 #78893 üzenetére
Jo valasztas... Napi hasznalatra tokeletes, jo kis szallonazo kesek... N'08 van nekem... eleg nagy az eveshez, es eleg kicsi a zsebhez... eltartosabb a szenacel, de az kenyesebb is, inkabb inox-ban gondolkodnek ha etkezeshez kell inkabb...
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
jackal79
aktív tag
Sziasztok! Orient női karóra valakit nem érdekelne?
-
ronin s8
senior tag
válasz Zozzer888 #78893 üzenetére
Ugyanezt akartam én is írni! Ha apád régimódi, és nem mossa a bicskáját, de mindent azzal szeret csinálni (fűzfa sípot is faragni ), akkor az Opinel a jó választás. Jó acél, jó használhatóság, jó ár.
Ha viszont tisztítani (mosni) is szeretné, valamint zavarná, ha a paradicsom nyomot hagyna a pengén és a vasíz a szájában, akkor inkább valami rozsdamenteset válassz neki![ Szerkesztve ]
"Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
Takuun
aktív tag
válasz Reverting #78896 üzenetére
Nekem is No.8 van, de szerintem hamar kimegy az éle. Lehet nem jól tudom, hogy mi a neve, de az élnek nincsen belemarva nut vagy mi. Szóval állandóan élezni kell, pedig csak reggelizésre használom. Amúgy baromi szép kés a cégnél bent mindenki megnézni. Szép a penge formája is. Ajándékba szerintem tökéletes, szeretni fogja aki kapja.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Overwatch 2
- Automata kávégépek
- PlayStation 5
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Samsung LCD és LED TV-k
- Opel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest