- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kopepe
aktív tag
24 mm-es acél óraszíjat keresek,ha van valakinek írjon.Köszi
-
bigdaddylaza
tag
üdv van egy steinhart chrono az olxenen,nem én vagyok meg közöm sincs hozzá..nem nagyon szoktam látni hirdetni...
-
vadászcsiga
félisten
Na ajánlatok valami óramárkát ami pont ugyanígy néz ki még színben is. Citizen is jöhet
Feleségem kinézte magának es küldetésemnek érzem hogy kozbelepjek
Amúgy 42k egy ilyen, es perfect boyfriend a fantázia neve[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
válasz vadászcsiga #79705 üzenetére
Páromnak én mondtam, hogy ha órát akar, Tissot\Certina alatt nem vagyok hajlandó semmit se megvenni neki... jó, max Seiko\Casio-t, de azok közül úgyse tetszik neki semmi se...
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Reverting
őstag
A legjobb erv ellene... Nemlatod a FOSS.. szocskat a szamlapon... )) na ezzek lehet kicsit rombolni... es ravezetni h nagyabbol azonos a szo jelentesevel is...
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
vadászcsiga
félisten
Enyém megveszi magának meg sem kérdez
Most véletlenül megmutattaReverting
Már van neki egy sajnos és komálja én vettem neki tavaly karira : (
Amúgy kidolgozottságban tökre rendben van akar egy seiko vagy orient csak az a felirat.Jojo5
Ezek a fossilok majdnem hogy a ruhaüzletben kaphatok úgyhogy sokat nem kérdez.[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
válasz vadászcsiga #79708 üzenetére
Nálunk ez úgy működik, hogy ha nem ért a dologhoz megkérdez engem és előadja az elképzeléseit milyet szeretne, ez pl. elektronikai dolgoknál\óránál stb... működik, ruha ilyesminél nem kérdez csak vásárol...
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Zozzer888
addikt
Szólj young78-nak, hátha tud hozni jobb áron
[ Szerkesztve ]
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
TimeCenter
tag
CITIZEN Eco-Drive-ban hasonló.
A nejed egyébként egy kifejezetten szépet választott, élőben is jól néz ki a FOSSIL. A kivitele nem gyengébb mint egy Steinhart.
-
JackFeryll
őstag
válasz TimeCenter #79713 üzenetére
LOL
Komolyan tömör end linkek vannak a fémszíj végén ? Kicsit meglepő egy FOSSIL-nál. -
vadászcsiga
félisten
Steinhart? Ez hogy jött?
Megmutatom neki -
TimeCenter
tag
válasz vadászcsiga #79715 üzenetére
Olyat láttál már, gondoltam így lesz összehasonlítási alap.
Írhattam volna Orientet is.[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz TimeCenter #79716 üzenetére
Szerintem is inkabb valami Japánnal lehet szembe állítani
Steinhartot még nem láttam annál inkabb orientet vagy seikot, azok rendben vannak. De mondom semmi baj velük külsőleg, egy ilyet vettem neki tavaly, azóta napi szinten hordja es semmi baja[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
Teccik neki de azt mondja mivel a fossil olcsóbb inkabb az Meg kicsit letisztultabb is, ez tényleg így van
-
TimeCenter
tag
válasz JackFeryll #79714 üzenetére
JackFeryll:
Igen tömör acélból készül a kezdőszem. -
TripleB
senior tag
A párom kapott tőlem évekkel ezelőtt egy szép kis Casio órát, de nem hordta...
Rákérdeztem és a bőrszíj miatt hagyta inkább a szekrényben. Az óra típusához tudok keresni fémszíjat, vafy csak mérjem meg a tokfülek szélességét, ha nem speciális kialakítású akkor nyertem, ugye? Jó lenne valami normális minőségűtminos találni."Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"
-
szigy
csendes tag
válasz vadászcsiga #79718 üzenetére
http://tutuora.hu/orient/qc0t002c.html
Orient esetleg? Bár nincs dátum...
-
szigy
csendes tag
válasz vadászcsiga #79718 üzenetére
http://www.karorak.hu/lorus-orak-RH948EX9/52749
Vagy egy Lorus?
-
simon7012
aktív tag
Sziasztok!
A mostani Vostok órákról mi a véleményetek?G DATA INTERNET SECURITY 2022.Xiaomi MI 11,..Szeretem, ha egy POPsi kerek...
-
Trespa
tag
válasz Ereshkigal #79712 üzenetére
Style Sports watch
Display Type Analog & digital
Movement Japanese movement
Surface Material Tempered glass
Case Material ABS plastic
Strap Material Plastic
Water Resistant 5ATM
Strap Length Approximately 26cm (including body)
Case Diameter Approximately 55mm2,944.50 HUF
Én azt kérdem ár/érték/arányt nézek..
Vehetek Casio-t 12 ezerért ,de fapados és nem desingos mégLG G4->Samsung GS4->Nokia Lumia 800->SE Xperia X10 Mini-Mini Pro->X8->Nokia N97-N97mini->Thosiba TG01->Nokia 5300 xpress music-> és már ki tudja ..:D
-
ds podium
csendes tag
Annyi "Orient" szó hangzott már el itt,hogy én is beleástam magam a kínálatba,és meglepetésemre találtam valami nagyon kedvemre valót...Ez az óra nagyon tetszik és +pont számomra,hogy nem a "cigaretta-logóra"emlékeztető márkajelzés található rajta...
Orient SDJ00001B0
Esetleg látta már valaki élőben is?Mi a tapasztalat minőségügyileg?O+A
-
ds podium
csendes tag
-
entropy
tag
Nah, voltam kint az órabörzén. Sok szép érdekes dolog volt Volt egy Royal Oaknak kinéző cucc is. Fene tudja, hogy eredeti volt-e
Viszont kérdés: létezhet sárgás számlapú Le Locle olyan ETA 2824-el, ami úgy húz látszólag, mint egy japán werk? Ott volt a kezemen az én Le Locle-om és összehasonlítottam vele... Eléggé kamunak tűnt, pedig egy ismert órakereskedőnél volt... Zsír új 2014-es modellnek tűnt (a másodperc mutatóból kiindulva), dobozzal...
Többiek, akik kint voltak egyéb benyomás?
-
buci30
addikt
válasz vadászcsiga #79726 üzenetére
Figyelemmel kisérlek mert észre vettem nagy óra mágus vagy és karácsonyra én is megszeretném lepni a párom egy órával de huuu
Nekem igazából egy feltételem van ,hogy zafir kristály legyen az üveg mert az mindig karcos lesz neki én is már csak így veszek órát hogy ez az első ami alap.
Tehát ha találsz valamit oszd nyugodtan
Meg márkát is ,hogy hol érdemes nézelődni melyikek megbízhatók ,hogy nem kopnak ha aranyozott féle stb
Én egy olyan 40-45 a teteje amíg elmennék.Most hogy írtad az Orient márkát találtam is egy nagyon szépet
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
BAti77
aktív tag
válasz ds podium #79725 üzenetére
Nekem volt már a kezem-ben/em. Szerintem abszolút kellemes viselet (41-42 mm körüli), kidolgozottsága, finiselése is lényegesen jobb, mint egy alap Orient-nek. Viszont szerintem élőben nem mutat olyan "nagyot" a számlap, mint a képeken. De ha neked bejön, jó választás lehet...
"Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
huszar90
aktív tag
-
ds podium
csendes tag
köszönöm a véleményeteket,mindenképp szeretnék a közelébe férkőzni egy ilyen órának,hogy állást tudjak foglalni a kérdésben,hogy: KELL EZ NEKEM??? számomra azért maradt a "tecccik"kategóriába....
[ Szerkesztve ]
O+A
-
BAti77
aktív tag
válasz vadászcsiga #79735 üzenetére
A múltkorában voltam bent a Tutu-nál óranézőben. A faternak februárban lesz a szülinapja és nézegettem a Star-okat melyik mutatna neki jól a kezén. Nekem ez jött be élőben is a legjobban...
-
Tufa_
aktív tag
Sziasztok!
Viszonylag nagy(42mm+) de extra lapos óra márkák közül melyiket ajánlanátok? Skagennekkel szemezek, létezik más is ezeken kívül? Extra elvárások max annyi hogy fekete legyen és naptár is legyen benne.. -
jackal79
aktív tag
Topikban tilos hirdetni! E célra van a hardverapró megfelelő rovata.
[ Módosította: wwhy ]
-
WiZARD
addikt
válasz entropy #79742 üzenetére
voltam.
ha kb középen belül, a fal mellett láttad az AP-t, az talán eredeti, bár az adott eladó árul egy rakás hamis gagyi szart, így meg se néztem jobban mi van náluk.[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
vadászcsiga
félisten
-
BAti77
aktív tag
válasz vadászcsiga #79745 üzenetére
Born to be watch...
-
simon7012
aktív tag
Sziasztok!
A mostani Vostok órákról mi a véleményetekG DATA INTERNET SECURITY 2022.Xiaomi MI 11,..Szeretem, ha egy POPsi kerek...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest