- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz eldoble #258101 üzenetére
Ha azon aggodsz, hogy fogsz-e bukni a dolgon 5-10-20 ev mulva, akkor valojaban nincs penzed az orara. Amint megveszel egy orat, nullanak kell tekinteni az erteket, mert ellophatjak, megserulhet stb. Vagy ugy mondom, ha nincs penzed azonnal potolni gond nelkul az orat, ha barmi tortenne, akkor sose volt ra penzed, pont mint egy draga autonal. Ezek alapjan mindig azt a kerdest kell feltenni, hogy van-e penzem az orara es nem azt, hogy milyen befektetes. Mert egyebkent egyik se jo befektetes, hiaba irja azt az ujsag...Amikor egy ora jo penzt hoz, akkor altalaban barmi mas is jo penzt hozna, mert olyan a gazdasagi helyzet. De ha 10 eve vettel par RM orat es most arulod, akkor lehet, hogy azt mondanam, hogy megerte. De ez se tuti.
-
eldoble
aktív tag
Ez valahol igaz:
"Ha azon aggodsz, hogy fogsz-e bukni a dolgon 5-10-20 ev mulva, akkor valojaban nincs penzed az orara."Ez már nem annyira, mert ilyen alapon mindennek nulla az értéke, még magának a pénznek is mert azt is elhagyhatod, ellophatják, stb.
"Amint megveszel egy orat, nullanak kell tekinteni az erteket, mert ellophatjak, megserulhet stb."Nem befektetésnek venném, csak arra gondoltam, lehet 6-8 év múlva eszembe jut, hogy vegyek egy nyaralót, horgásztanyát, egy kis lakást, hogy kiadjam, egy új autót, stb. és, hogy akkor mondjuk, ha kell, eladnám és nem buknék nagyot, ez volt a fejemben.
Viszont jó olvasni a véleményeket, mert így én is több szempontból meg tudom gondolni, ez is nagyon hasnos volt most nekem.
-
addikt
válasz eldoble #258104 üzenetére
Abszolut ertem mire gondolsz. Viszont az a tapasztalatom, hogy aki mar a vasarlaskor azon gondolkodik, hogy mennyivel tud majd kiszallni az orabol, ha vilagvege lesz, az nem nagyon meri hordani az orat. Ha nem mered hordani, akkor viszont felesleges volt az egesz moka. Ettol fuggetlenul persze orom, ha olyan targyra koltotted a penzt, amit elvezel is es meg valamennyire ertekallo is, ha hirtelen keszpenz kell. Csak sajnos nehez a jovobe latni. Az biztos, hogy jobb egy orara kolteni 2 milliot mint egy iphone-ra.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Ma megjött az óraforgatóm. ETA valjoux 7750 melyik irányba húz? Milyen forgás irányt érdemes beállítani a forgatón?
My name is Bond, James... Dean.
-
dzsi23
addikt
válasz SH4D0W2011 #258112 üzenetére
Volt már olyan, hogy elfelejtettem kupont használni (szintén timestore-os rendelésnél), de most eleve csak a kupon miatt nyitottam meg az oldalukat (ezúton is köszi... ), szal eszemben volt. Viszont azt mondtam, hogy idén nem veszek több órát, szal most el kell adnom valamit, nehogy felboruljon a világ egyensúlya.
[ Szerkesztve ]
-
rbalint88
addikt
válasz @mriya@ #258116 üzenetére
Ja, nem japan ez, hogy ket iranyba huzzon
Amugy forgatos tapasztalatom: a mindket iranyba huzo Seiko es az Eta-s Certina is siman megallt rajta, nem huzta elegge, mert nem fuggolegesen forgatta. Ha mindenkepp kell forgato, mar csak olyat vennek, amiben fuggolegesen all az ora. De jelenleg kevesbe zavar felhuzni es beallitani hetente-kethetente az automatat, amikor epp nem a fem CasiOak-ot akarom felvenni -
@mriya@
őstag
válasz rbalint88 #258117 üzenetére
"Itt megjegyezném, hogy az egy irányba húzó szerkezetek sokszor előnyösebbek a mindkét irányba húzókhoz mérten, ugyanis a szabadon forgó irányba igen-igen kis lökéstől is nagy szögkitérést tudnak produkálni, majd visszafordulva húznak, míg a két irányba húzó szerkezetek kötöttebben mozgó rotorját egy ilyen kis lökés vagy elfordulás nem feltétlenül tudja számottevően elmozdítani."
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
bigdady
nagyúr
Hali
Moonswatch Earth-höz [link] nincs valami jó szíj ötletetek a gyári helyett? (20-as)
-
arn
félisten
válasz @mriya@ #258118 üzenetére
A rotor tud egyaltalan akkora nyomatekot, mint a kezi felhuzas, ha kozel teljesen fel van huzva? Gondolom az rotor hatekonysaga folyamatosan romlik, ahogy egyre jobban feszitett a spiralrugo.
Vagy mindig ugy krealjak ezeket, hogy a legszelsosegesebb helyzetben is legyen eleg nyomatek a fullra felhuzashoz?
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
fenky
tag
Sziasztok!
Az Európa Liga döntője alkalmából az UEFA és a Jacques Lemans idén is kiad egy egyedi órát. Külön pikantériát ad a dolognak, hogy idén a Puskásban lesz a döntő, így az óra "témája" Budapest. Gondolkodom a vásárláson, mert nagyon tetszik a design, meghát mégiscsak egy kis hazánkkal kapcsolatos különlegesség, de nem nagyon ismerem a típust, hozzáértők megtennék, hogy véleményezik? [Óra link]
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
Veron
addikt
válasz @mriya@ #258118 üzenetére
Nem tudom teljes egészében megerősíteni, de az biztos, hogy rendszeresen meglepődöm azon, hogy a Miyota 9015-öm már egészen kis mozgatástól milyen sokat képes elketyegni.
@Memmaao: frankó a kis asztronauta, hol lehet ilyet kapni?
[ Szerkesztve ]
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
-
rodphaser
csendes tag
Sziasztok. Szeretném ezt megrendelni a jomashoptól
https://www.jomashop.com/mathey-tissot-watch-h9010atbbu.html
Szerintetek jó vétel mert ez a szín össze állítás tetszik és maximum 200 ezer forintom van rá. És mennyi lehet a vég összeg a vámmal mire ide ér?
-
rodphaser
csendes tag
Néztem magyar boltban van de 280 körül.
-
bigmasterg
addikt
válasz SOAD19 #258100 üzenetére
Itt van videón az új Mako GMT.
A számlapok és színek nekem tetsznek, de itt nem tetszik a tok forma és ahogy a szíj csatlakozik a tokhoz.
A tokforma oldalról nézve (időre direkt) számomra kicsit aránytalan, felelé túllóg.Pl igazán vastag omega seamaster chrono esetében arányosabb a dolog. lásd:
Nyilván nem egy kategória a kettő, csak nekem jobban tetszik, ha egy vastagabb óra tokja oldalról szimmatrikusabb és inkább lefelé és felfelé is van túllógás.[ Szerkesztve ]
-
rodphaser
csendes tag
Nekem is nagyon tetszik csak nekem ez a bicolor kék összeállítás az ami megvett.
-
bigmasterg
addikt
válasz bigmasterg #258139 üzenetére
-
dzsi23
addikt
válasz bigmasterg #258141 üzenetére
Ez komoly? Akkor oldalról szerintem egyik órát se nézd meg...
Szerk.: A mutatókat is csak 10:10 vagy 1:50 körül.[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
válasz bigmasterg #258144 üzenetére
Jól fogalmaztál, teljesen érhető volt, hogy mire gondolsz, a szíj csatlakozásnál és az aránytalan oldalnézetnél is. Előbbire reagáltam azért, mert oldalnézetből az órák 90%-a lekonyuló szájra hasonlít.
Amúgy egyenes a szíj csatlakozás, csak kicsit alulról van fotózva, és mivel domború a tok, onnan nézve lefelé konyul, de ha pont szemből néznénk, akkor egyenes lenne.
Itt látszik, hogy egyenes:Oldalnézetből viszont tényleg aránytalan lett az óra. Persze, ennek is megvan az előnye: nem nyomódik annyira a csuklódba, mint pl. a fenti Omegának a hátlapja.
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
válasz bigmasterg #258139 üzenetére
A csat is elég érdekes... Nem értem mi értelme volt annyi tükörpolírt használni pont a csaton, ahol a legnagyobb mértékben karcolódik az óra. Pár nap használat után undorítóan fog kinézni.
-
bigmasterg
addikt
válasz dzsi23 #258146 üzenetére
Á így 45 fokban nézve már másabb.
Nem fém szijjal számomra jobb is.Más:
G-shock ga-b2100 casioak-om, automatikusan nem szinkronizál BT-n a telefonnal, csak ha hosszan nyomom a mode gombot az órán. App-ban az automatikus szinkronizálás be van kapcsolva.
Így egy hónapja volt utoljára szinkronizálva, el is mászott 10 másodpercet. Most rányomtam megint.
A gmw-b5000 viszont mindig másodperc pontos. De az lehet hogy a radio controll miatt és nem BT-n húzza át a pontos időt.[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
válasz bigmasterg #258148 üzenetére
Ha jól vettem észre a gshock app-nak aktívnak kell lennie, az értesítési sávban szerepelnie kell. Illetve a GBD-200-asom leírásánál írva vagyon, hogy meglehetősen közel kell lennie a telefonnak az órához, hogy párosítva legyenek, az óra tudom szinkronizálni.
-
zoarden
tag
válasz rodphaser #258134 üzenetére
#rodphaser Utolsó pár hozzászólást nézd.
#Veron . a 30% saját tapasztalat Jomashopos vásárlásról vagy az általános rendelkezések alapján írtad?I want to be what I used to be when I used to want to be what I am now!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- BMW topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest