- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz phranxinatra #258299 üzenetére
Eleve van a boltban azonnal megveheto TT orabol legalabb 10 fele, azoknal ugye nem kerdes, hogy nem foliasat veszel. Listas oraknal is nagyon nagy mak kell hozza, hogy foliasat vegyel, mert nincs nekik eleg ora amit lehet mutogatni. Ha veletlen pont aznap hivnak fel amikor megjott az orad es te meg aznap oda is ersz, akkor elkepzelhetonek tartom, amugy nem. Nyilvan nem hallomasbol mondom, vettem orat naluk es meg is kerdeztem itthon is es az USA-ban is. Az a kimondatlan szabaly, hogy X darab es Y fajta orat display-en kell tartani, aztan ezeket rotaljak. Amikor megjon a csomag, vissza van tartva 2-4 hetig X ora, amit addig mutogatnak amig nem jon meg a kovetkezo adag. Es ujra elmondom, a foliat vissza lehet rakni.
-
addikt
Egyebkent nem akarom a Rolex-re kihegyezni ezt a dolgot, mert mashol is pont uez van. Csak egy pelda, szerintetek a Seiko/GS orak amiket lattok a magyar butik videoiban, azokat nem adjak el? Vagy mondjuk amikrol Viktorek csinalnak videot a WDL-ben. Uaz a kavehaz. Es nem, nem akcios aron mennek el.
[ Szerkesztve ]
-
arn
félisten
ha uzletben veszed benne, van, hogy kiallitott dbot kapsz - mongy ez egy fem oranal nem nagy dolog, egy muanyagnal, bor szijnal azert nem ua. ha online rendelem, en elvarom, hogy foliaval jojjon, es latszik, ha az szuzi folia, vagy vki csak visszaeszkabalta.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
SOAD19
addikt
válasz dzsi23 #258288 üzenetére
És tényleg.
#258292 csabulaxi
Most mégis elolvastad... Amúgy furcsa módon, eddig senki sem panaszkodott, hogy olykor kissé politizálni, fikázni merem a drága, hazaáruló kormányunkat rajtad kívül, tudjuk a valóság fáj. El kell fogadnod, hogy itt most te vagy kisebbségben a politikai szimpátiáddal, úgyhogy tessék alkalmazkodni, és eltűrni, ha olykor valaki kritizálni meri a kormányt, jogosan. -
addikt
válasz phranxinatra #258303 üzenetére
Biztos vannak csodak, nem ketlem. De jobb, ha tudja az ember, hogy mire szamithat.
-
arn
félisten
válasz SOAD19 #258305 üzenetére
a politizalas nem ide valo, foleg, hogy magyarorszagon ez beteges szinteket olt, es az emberek keptelenek megkulonboztetni a fuggetlen velemenyt a politikai tamogatottsagtol.
[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz fagyalllo #258309 üzenetére
(Oroszországból, szeretettel) én is kaptam új, fóliás órát, amiben gyárilag kopott, újrahasznosított alkatrészek is voltak. Hivatalos gyári kereskedés. Szóval a karc a políron a legkevesebb, meg a hiányzó fólia. Hogy ne csak jót mondjak mindig a Vosztokról.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
dzsi23
addikt
válasz 5-ös kezelő #258311 üzenetére
A Vostok szerintem külön kategória..... A tokja is olyan éles, hogy a bicskám elszégyellte magát.
-
Bukk900
őstag
válasz 5-ös kezelő #258317 üzenetére
Meg a Pagani 38mm-ben. Most akciósan 30eFt.
[link] -
Veron
addikt
válasz 5-ös kezelő #258317 üzenetére
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
fagyalllo
őstag
Tanulópénzt te is kifizetted, szerintem sokunknak van doboza, fiókja tele ilyesmi szíjakkal. A színes-mozgalmas számlap megfejelve egy másfajta színes-csíkos szíjjal már nagyon sok lesz. Nekem legjobban a kívül fekete Barton másolat tetszett.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
törölt tag
Van tapasztalat már a sweet second hand kvarc szerkezetes órák pontosságával kapcsolatban?
-
pulutodurumo
őstag
válasz #51444992 #258327 üzenetére
Hát a lollipop seconds hand az létező dolog, de hogy kifejezetten édeset gyártanak-e, az kétséges. Valamint tökmindegy hogy mennyit lép a mutató, nem attól függ a pontosság, hanem maga a kvarc kristály határozza meg. Valamint más egyéb trükkök, mint például hogy a hőmérséklet változást kompenzálja-e a szerkezet.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
törölt tag
válasz pulutodurumo #258328 üzenetére
Sweep
-
dzsi23
addikt
Mai nyalóka... nem kóstoltam.
-
Lev Abalkin
tag
válasz Lev Abalkin #258333 üzenetére
Gondolom, a belső (meg a külső) lünetta le van betonozva, a szíj meg hajtogatott?
-
fagyalllo
őstag
válasz Lev Abalkin #258334 üzenetére
Igen. A szíj butítására sajnos rászokott a Citizen.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
Empsepo
senior tag
válasz Keil Walker #258338 üzenetére
Ez a zöld tök menő.
Arányos a mutató, index páros.
És jók a feliratok is![ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Keil Walker #258338 üzenetére
Linket kérhetek?
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
nagyúr
-
Lev Abalkin
tag
válasz 5-ös kezelő #258343 üzenetére
Nekem a méret jó, a szíjat meg cserélném. Csak azt sajnálom, hogy a belső gyűrű az égtájakkal nem lünettaként funkcionál, na meg a mellékvilágtájas külső is felesleges ebben a formában.
Ha valaki látott mostanában - hasonló árban - sárga-fekete színvilágú órát, megoszthatná velem...(lehet kínai is)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest