- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cold5
senior tag
válasz Blackhole13 #257696 üzenetére
Esetleg erre gondolsz:
Seiko Presage Cocktail ”Fuyugeshiki”
kérnék 8 bacardit, 4be, 2 kólával...
-
Veron
addikt
válasz fagyalllo #257700 üzenetére
Világos. Mondom a legbosszantóbb a mikroállítás hiánya.
Elég lenne plusz egy lyuk, mint a SARB-okon, nem is kell ennél több. Attól tartok, hogy sosem találnám meg a megfelelő méretet.Egykébként kicsit beleástam magam a HAQ-ba és találtam néhány, max. féléves példányt, amin igencsak elgondolkodtam.
GS SBGX261 - $1500
Citizen AQ4080 - $1650
Longines Conquest - $700[ Szerkesztve ]
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
-Ben-
veterán
válasz Veron #257699 üzenetére
Tulajdonképpen ugyanazt gondolom erről, amit fagyalllo is. Valóban, egy kissé macerás, viszont legalább biztonságos.
“de a mikroállítást annyira hiányzik a nagyszemes oyster szíj esetében, mint egy falat kenyér.”
Ez már számomra is fájóbb, de szerencsére nincsenek nagy igényeim ilyen téren. Előbb-utóbb beállítom majd, utána meg nem nagyon nyúlok hozzá, ahogy máskor sem…
Egyébként a Citizen fémszíján van lehetőség mikroállításra?
#257698 fagyalllo: Ezt nem tudtam.
[ Szerkesztve ]
-
Veron
addikt
válasz -Ben- #257703 üzenetére
És télen-nyáron utánállítod?
Egyébként az Aikonon sem volt mikro, de ott többféle méretű szemet adtak, így pofonegyszerű volt megtalálni az éppen megfelelő méretet. Nagyszerű húzás az ML részéről.
Nem, a Citizenen nincs mikro, de a szemek kisebbek és félszem is van.
-
@mriya@
őstag
Sikeresen elb@sztam a zafír szélvédő rendelést.
Szóval ha valakinek pont egy 25,5x1,5 mm-es sík üveg kellene, kedvezményesen megkapja.
Én már megrendeltem a (remélem) jó méretet.
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
-Ben-
veterán
válasz Veron #257704 üzenetére
“És télen-nyáron utánállítod?”
Nem, sosem állítgatom. Nem nagyon zavar, ha egy kicsit szorosabb vagy lazább, mert hamar megszokom. Nem lenne rossz a mikroállító, de megvagyok nélküle…
“Nem, a Citizenen nincs mikro, de a szemek kisebbek és félszem is van.”
Félszemek az SBGX-en is vannak.
[ Szerkesztve ]
-
@mriya@
őstag
-
dzsi23
addikt
válasz "_Maverick_" #257680 üzenetére
Tudnál linkelni erre valami referenciát? Vagy esetleg a tiéd kopott?
-
dzsi23
addikt
válasz Veron #257663 üzenetére
Az biztos, hogy érdekes hatása lett volna, de nekem a matt tok, az legyen matt, főleg, ha "katonai" vagy pilóta stílusú. Valamikor volt itt linkelve egy videó, amiben elmondta az pilóta, hogy azért matt az órája, hogy vezetés közben ne tükrözze a napfényt a szemébe. Katonáknál meg nyilván előny, ha nem csillog az órájuk. Bár sem katona, sem pilóta nem vagyok, és nem vágyom rá, hogy bármelyik is legyek, de attól még lehet olyan az órám, és ha már olyan, akkor hozza hitelesen. Persze, az SNK-nál nem zavar az a pici "félhold", de tetszik, hogy az új Seiko fieldek már nem fényesek a tökfülek között sem.
[ Szerkesztve ]
-
Empsepo
senior tag
válasz 5-ös kezelő #257716 üzenetére
Nagyon jó kis óra.
-
arn
félisten
válasz @mriya@ #257721 üzenetére
Mongy ez konkretan barmelyik hagyomanyos lcdre is igaz
a jelentosege az, hogy kevesebb energiat hasznal, mert csak a valtozashoz kell energia, es realitiv jo minosegu kijelzoket lehet vele csinalni. Garminnak sok ilyen oraja van, es pl a bringas gpsek is ilyenek.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
addikt
válasz fagyalllo #257712 üzenetére
Köszi, ezek nagyon királyak! Az első képeken lévő SNZF17 és a made in Japan nem ugyanaz az óra ? A JDM jobb minőség mindig? C24-EN elég sok JDM óra van. Érdemes olyat nézni? A pepsi is szép. Lehet csak nekem nem világos, de neked óra kereskedésed van, hogy kvázi mindenről van saját fotó?
My name is Bond, James... Dean.
-
fagyalllo
őstag
válasz Memmaao #257725 üzenetére
Műszakilag nincs különbség a K és J válozatok között, csak néhány felirat az eltérés. Ráadásul ugyanott készülnek, nem érné meg Japánban gyártani, viszont ha japán tulajdonú gyárban japán munkás végzi az utolsó simításokat, rákerülhet a made in Japan jelölés. Kis árkülönbségnél csak az értés miatt megéri a J-t venni.
Régen sokat rendelgettem, a fotókat pedig megőriztem.- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
Veron
addikt
válasz bigmasterg #257709 üzenetére
Nem, ezek amerikai és angol árak. Nyilván jönne rájuk áfa, kivéve, ha csuklón érkezik Ferihegyre. Utóbbi esetben emészthető az árkategória.
-
dzsi23
addikt
Újabb Lume Wars epizód, a 12. már. [video]
Spoiler! Nem tudom, mennyire fair, hogy full lume számlapos órákat indít "hagyományos" órák ellen, hisz ezek direkt erre vannak kihegyezve.
-
Empsepo
senior tag
válasz 5-ös kezelő #257728 üzenetére
Biztos örül.
40 körül van Timecenternél most ez az óra.
Én még 2012- ben 18ezerért vettem, mondjuk kaptam kedvezményt.
-
-Ben-
veterán
válasz 5-ös kezelő #257728 üzenetére
Nagyapám meg a jegygyűrűjét hagyta ott…
-
dzsi23
addikt
válasz tomsolo #257737 üzenetére
És ők képesek számlappal egyező színű dátumtárcsát alkalmazni, nem tudom, ez miért haladja meg a legtöbb gyártó képességét. Ez az egyetlen dolog, ami még jobbá tehetné számomra a menta PRX-em dizájnját.
Bár ennél az RZE-nél talán pont jobb lenne a fehér, mert eléggé fehérek az indexek.
Persze, a számlap textúrája bekavarhat, mert máshogy veri vissza a fényt, mint a dátum, így nem minden esetben ugyanolyan az árnyalata.
[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
válasz Empsepo #257714 üzenetére
"Jó sz@r kép.
Rákattintva valamivel jobb."Feltöltött kép esetén mindig rá kell kattintani, hogy normális minőségben lássuk, mert ide csak egy bélyegképet rak be a PH, ami lényegesen gyengébb minőségű. Pl. az itt berakott képeim: [link].
Más oldalról linkelt kép esetén nincs illyen gond, jó minőségben jelennek meg itt (megnyitni persze macerásabb: jobb gomb -> megnyitás új lapon, de nem kell megnyitni).
Harmadik opció, ha feltöltjük ide, de nem egyszerűen beillesztjük a képet, hanem képként linkeljük. Ilyenkor nem másik oldalról van linkelve, mégis jó minőségben jelenik meg, csak macerás... Pl. itt csináltam így: [link].[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
Durva, hogy a 18 ezres hamis moonswatch már jegelve van hardveraprón...
-
"_Maverick_"
kezdő
válasz gipsztigris #257739 üzenetére
Nagyon jól áll neki ez a karperec! Mondjuk ez a Seiko, szerintem bármilyen szíjjal jól nézne ki.
Nálam van a kistesója:[ Szerkesztve ]
-
Empsepo
senior tag
válasz gipsztigris #257739 üzenetére
Ez valahogy egyszerre erőt sugárzó és olyan... nőies.
Vagy mittudomén.
Valahogy nekem nem adja.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- TCL LCD és LED TV-k
- Autóhifi
- CPU léghűtés kibeszélő
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest