- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Empsepo
senior tag
válasz bigmasterg #257941 üzenetére
Ez a Cartier de finom.
-
"_Maverick_"
kezdő
Ha már szóba kerültek ezek a Bulovák... Ha vennék a régi 45mm-esek közül egy fémszíjast, akkor azt tudnám NATO szíjjal is hordani? Vagy a furat olyan közel van a tokhoz, hogy ez esélytelen?
-
dzsi23
addikt
válasz "_Maverick_" #257952 üzenetére
Vékony szíjakat fel lehet rá applikálni. [link]
-
arn
félisten
Ritkan latni kereskedot/orast igy ongolt loni latni bementem az egyik junghans kereskedohoz becsben, egy holgy volt benn. A 34 vs 38mm max bill volt a tema.
Kirakott nekem par felet 34mmbol es leraktam melleje a sajat 38ast osszehasonlitasnak. Valamennyit beszelt angolul, de latszott rajta, hogy a felet nem erti, amit mondok. Gondolom ezt fulelte az oras hatul, kijott es rarakta a sajat oramat a kezemre, hogy ez az en meretem. Aztan megnyult arccal visszakerdezett, jah hogy ez az en oram?
En megkoszontem a megerositest aztan kijottem, nem felejtem azt a zavart mosolyt
[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
gipsztigris
addikt
válasz "_Maverick_" #257952 üzenetére
Nekem volt fémszíjas és eléggé macerás volt a nato szíj. Papírvékony Natot be lehetett paszírozni, de nem voltam nyugodt. Bőrszíj ssak ívelt rugósstifttel ment fel, de többször akadt ki a stift és inkább visszatettem a fémet.
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
fattyu
veterán
válasz 5-ös kezelő #257944 üzenetére
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
@mriya@
őstag
válasz gipsztigris #257956 üzenetére
Akkor jobb a másik, maximum egyenes fém megy rá.
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
addikt
válasz gipsztigris #257956 üzenetére
Szerintem a 42.5mm új változat az első, ahol olyan a furat helyzete, hogy fém és bőr szíj is rámenjen. És annál már gyorsnyitó pöcke van a fém karperecnek is.
My name is Bond, James... Dean.
-
5-ös kezelő
senior tag
-
addikt
válasz 5-ös kezelő #257964 üzenetére
Az én ETA valjoux 7750em két hete lett beállítva. +/- 1 mp tér el a pontos időtől. Nagyon jól lett beállítva.
-
dzsi23
addikt
válasz Taylor79 #257966 üzenetére
Nekem a Parnis jobban tetszik a kismásodperc és a "hagyományosabb" tokfülek miatt. Kár, hogy a mutatói nem színesek, én meg nem akartam bajlódni a festésével.
Viszont létezik belőle lazac színű változat is, ami most elég trendi az óravilágban. Milánói szíjjal árulják, de rádobtam gyorsan egy szürkés bőrt (2. kép), azzal szerintem egész jól néz ki, és nem tűnik női órának.
Kár, hogy 41.5mm, 38-39esben megvenném most.
-
addikt
Tegnap délben jött meg a Lunar pilot. Durva, hogy 24 órán belül hozta a DHL. Élőben gyönyörű. A tükör polír ujjlenyomat mágnes és tuti nagyon karcbánya is lesz. A mérete tökéletes, nem érzem nagynak a 43.5mm-t és a tok igazából csak 43mm. A lug to lug 50mm nem kevés, de az én csuklóm elbírja. Méretre nem nagyobb, mint a Fortis.
-
arn
félisten
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
arn
félisten
válasz Memmaao #257971 üzenetére
Meg mindig like Mekkora a csuklod/karod kerulete? Eloben ez inkabb kremszinu, vagy feher? A feheregyensuly ennyit siman elhuzhat.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Élőben krémfehér. 18.5cm a csuklóm ha jól emlékszem.
Én is a két pusher színe miatt aggódtam de élőben irgalmatlan király. A fekete nekem dátum ablakkal tetszene, de a 45.5mm dátumos Bulova feliratra nekem nagyon nem jön be. A 43.5mm meg ez tetszett jobban .My name is Bond, James... Dean.
-
dzsi23
addikt
válasz Memmaao #257977 üzenetére
A feliratot még nem is nagyon figyeltem, tényleg jobb az új verziókon, jobban hasonlít az eredeti, Holdon járt verzióra is (amin amúgy szintén nem volt dátum, szal nekem az nem hiányzik róla).
Nem fogja kitúrni a kék panda a feketét?#257970 @mriya@:
Az árat figyelembe véve én is mindenképp a Miyotára szavazok; egy Tisellbe szerintem nem kell annál jobb szerkezet.#257976 Taylor79:
Csak megszokás kérdése a 38mm; elvileg az én csuklómra is nagyobb kellene, de hidegen hagy. -
-
Empsepo
senior tag
válasz 5-ös kezelő #257985 üzenetére
Ajaj.
Leesett az óra?
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz Empsepo #257986 üzenetére
Nem, ültem a fotelben békésen. Könnyű olcsó kvarc, nem lett volna baja. Uaz a xar anyag a gumi, mint az olcsóbb Casio órákon. Nem szoktam viselni, ma elővettem. Majd faragok rá vmi szilikont, csak így már nem lesz szép a tokhoz illeszkedés.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
Empsepo
senior tag
válasz 5-ös kezelő #257987 üzenetére
Hű, micsoda csoda!
-
::Trunks::
senior tag
Szoasztok. Northgate óráról van valakinek tapasztalata?
::Trunks:: felhasználónak 26 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! /Régi rendszer szerint, plusz a mostani/
-
nagyúr
válasz ::Trunks:: #257992 üzenetére
Egy apró kis készítő. Én speciel még nem hallottam róla. Felült az ember a divat, vonatra semmi több.
Kismillió gyártó készít ilyent. Pl a lassan feléledő olasz Mondia is. [link]Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
::Trunks::
senior tag
válasz Polarstar #257994 üzenetére
Az oké ,hogy felült a divat vonatra, 1podcastban beszéltek róla, meg a sokak által ismert Tiktokos is azt írta róla ,hogy nagyon fasza, de ennél bővebb infót nem tudtam róla olvasni, meg képeket sem láttam amiben jobban szemügyre lehetne venni. Azt kérdezem hátha van valakinek vele személyes tapasztalata is.
::Trunks:: felhasználónak 26 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! /Régi rendszer szerint, plusz a mostani/
-
@mriya@
őstag
válasz ::Trunks:: #257996 üzenetére
A férfi óráik hátlap megoldása xar.
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
@mriya@
őstag
A komám beszabályozott egy nh35-öt, sikerült napi néhány màsodpercre.
Lerakta másfél hónapra, most felvette, 15-20 másodpercet siet.
A 2824-eseim ilyet sosem csináltak.Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
nagyúr
válasz ::Trunks:: #257996 üzenetére
Olyan nagy nulla ennek a márkának az ismertsége orbániában, hogy csak na.
Idegen, fizetett ember meg azt mond - amit neki is mondtak. és ez sosem lesz másképp.
Ha tetszik - vedd meg és ennyi.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Asztrofotózás
- Politika
- Gumi és felni topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen processzort vegyek?
- Trump vagy Harris
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest