- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
-
Empsepo
senior tag
válasz dilajoska1 #258700 üzenetére
Okés.
Kösz!Igyekszem megjegyezni.
Tetszetős, indusztriális megjelenés.
-
-
fagyalllo
őstag
válasz dzsi23 #258709 üzenetére
Visszanéztem, 2018-ban az Ashfordról nettó 140 dollárért tudtam olyat rendelni!
Volt még néhány ilyen hihetetlenül olcsó vásárlás, pl. a Citizen CC2001-57A-t Szingapúrból, a(zóta már nem) titkos boltból (Watcheszon) bruttó 230 dollárért! [link]- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
phrenetiX
tag
Sziasztok!
Timestoreon van most valami kupon érvényben a HUSEG kuponon kívül?Szerk: tárgytalan, megtaláltam. SPRING10
[ Szerkesztve ]
3 db Casio óra eladó (2 db G-Shock, 1 db Edifice)
-
addikt
-
-Maci-
addikt
Sziasztok,
Sok gondolkozást és nézelődést követően, tegnap óta vagyok boldog tulajdonosa ennek a szépségnek:
Nagyon örülök neki, qrva jól néz ki.
A beállításokat is sikerült részben átlátni.
Mondjuk pont azt a "PIL"-t nem tudom mit jelent, amit kiír.[ Szerkesztve ]
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
-
addikt
válasz dzsi23 #258716 üzenetére
Elsőre meglepően merev, de ettől nem kényelmetlen, csak nehezebb lecsatolni/felcsatolni. A Time+ straps -ról rendelt narancssárga trópusi sokkal puhább, pedig elvileg mindkettő fkm rubber. A minőséggel nincs gond, szálcsiszolt csat, szép kidolgozás. Kíváncsi vagyok, puhul e idővel.
My name is Bond, James... Dean.
-
addikt
válasz dzsi23 #258727 üzenetére
Ha nem szereted a merev szíjat, nem ajánlom. Nekem kényelmes, reggel óta ezzel van rajtam. De a puhàtól messze van. Viszont 10.9$ volt és abból is lejött 15%. A Time+ tényleg a gofri-trópusi keveréke. A többi pont ilyen trópusi nem tudom, mennyire kemény.
-
GlitterJohan
csendes tag
válasz dilajoska1 #258729 üzenetére
Komoly darabnak tűnik. Gatyád rámegy ha szervizelni kell.
-
addikt
válasz dzsi23 #258733 üzenetére
Amazon néha nagyon jóàrasít. Ok a német amazonon a két skeleton Seiko 5 sport 90e Ft alatt volt sokáig.
Rendeltem 3 Barton szíjat. Ezt a zöldet, egy ugyanilyen szürkét és egy 20mm két részes kék NATO szíjat a Bulova lunar pilotra, mindennel együtt gyutt fizettem 14e forintot.
A gyári csat meg csereszavatos a tropical szíjjal. Rá is raktam.
[ Szerkesztve ]
-
Empsepo
senior tag
válasz dilajoska1 #258729 üzenetére
Ezt adom!
Csinálj képeket légy szíves.
-
dilajoska1
őstag
válasz GlitterJohan #258735 üzenetére
Köszi. Kvarc szerkezetes, bár meg kell néznem pontosan melyik mert saját szerkezerszám van megadva ami szerintem egy Ronda 706.3.
Empsepo:
Csinálni fogok.Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
zola96
senior tag
Elérhető Snoopyt mindenkinek!
-
-
addikt
válasz zola96 #258740 üzenetére
Pont tegnap keresgéltem én is Snoopy órákat. A Timex Q reissue Snoopy 70th ára is nagyon megszaladt. 500€ körül mennek, 100€ volt a megjelenési ára.
Viszont van pár elég baráti áron is [Amazonon]
[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
Tudom már egy hetes hozzászólás, de nekem is van egy 7S26 szerkezetes órám és néha élek a lehetőséggel, hogy kicsit "késleltessem" a másodperc mutatót ezzel a trükkel, de felmerül bennem, hogy nem tesz rosszat a szerkezetnek?
Amúgy azt már kitapasztaltam, hogy ha minden nap hordom, akkor az én mozgási szokásaimmal pont annyi járástartalékon ugrál, hogy a pontossága 2-3 másodpercen belül van. Ezért nem szoktam beletekerni a rotorba sem este, sem reggel, mert akkor megugrik a járáseltérés.
-
addikt
válasz zolikaDB #258744 üzenetére
Végül rendeltem egy ilyet a [watches2U] oldalról. Most lejött 10% és így 20e forintra jött ki, szállítás ingyenes, VAT az árban. Fent vannak Amazonon is, de ott 30e lett volna tőlük rendelve.
[ Szerkesztve ]
-
Empsepo
senior tag
válasz dilajoska1 #258745 üzenetére
Nagyon jó.
Mondjuk ilyen kép pont volt róla...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs