- December 3-án elhagyja Kínát az iQOO 13
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android szakmai topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vinczetibor
aktív tag
válasz dzsi23 #216548 üzenetére
Hordom is, de nagyon oda kell figyelnem, hogy nehogy valaki csúnyán ránézzen, mert akkor megváltoztatja a színét.
Ráadásul beltéri világítás mellett más színe van, mint természetes fényen.
Ez a színezgetés játék hülyegyerekeknek. Sajnos, már függővé váltam...
Különben nagyon izgalmas játék, mert soha nem tudom, hogy mit kapok eredményként és mindig ott bújkál a félelem bennem, hogy most sikerült odavágnom 500 dollárnak. -
tag
válasz vinczetibor #216546 üzenetére
Szépen levezetted, köszi!
A lila az király, mások limitált szériában nyomják több100ezerértMás. Úgy éreztem, kell neki... 28mm tömörszemes acél óraszíj. TALÁLTAM
a súlyát ne kérdezzétek igazi nehézbombázó lett a Lighting-ból. IMÁDOM!"there are more jacks then one at the fair..."
-
-
nebancsa
senior tag
Nekem mindegyik tetszik
-
@mriya@
őstag
válasz vinczetibor #216554 üzenetére
kipróbálnám a thermálvizet, mit csinál?
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
consono
nagyúr
Nekem a konyhasó utáni kimondottan tetszik Jól passzolt a szíjhoz!
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Nekton
aktív tag
válasz @mriya@ #216208 üzenetére
Kedves @mriya@ topiktárs!
Szeretném, ha elmagyaráznád, hogy miért is olyan nagy marhaság, amit (#216207) pulutodurumo írt? Idézem:
"Kezdjük az elején. Száraz nyomáspróbán lassan felépítik a nagyobb légnyomást, majd viszonylag hirtelen elengedik. Ha az óra szelel, akkor bizony ilyenkor kifelé mozdul az üveg, mert csak az tud mozogni. Ezt az elmozdulást mérik. Nagyon ótvaros vekker esetén, ki is ugorhat az üveg. Ettől félnek."
Roppant kíváncsi vagyok!
Üdv.
-
-Maci-
addikt
Sziasztok,
Hol érdemes óra forgató doboz után keresgélni? (Google-n kívül)
Köszönöm
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
dzsi23
addikt
válasz fagyalllo #216551 üzenetére
Igazából már most sem akarok rádiós órát. Azt vettem észre, hogy ha pár napig (vagy hétig) nem szinkronizál, és elmászik néhány másodperccel, az jobban zavar, mint amikor egy automata mászik el 5x annyival egy nap alatt. Manuálisan meg általában hiába indítom el a szinkront, főleg felhős időben. Akkor meg legyen inkább sima kvarc, és negyedévente beállítom manuálisan, nincs vele macera.
Automata órát szívesen tekergetek, de egy olyan óra, ami elvileg "igénytelen", azzal ne kelljen már foglalkozni, és legyen atompontos.
Ezzel senkit sem akarok lebeszélni róla, mert amúgy tök jó óra, csak nekem átlépte az ingerküszöböm... vagy az is lehet, hogy simán csak ráuntam (gyakran megesik velem), nem tudom, de nem szeretnék másik rádióst. -
hdanesz
őstag
Sziasztok,
Jelenleg egy Casio A168WG-9 órám van. Szeretnék egy olyat is amire nem kell nagyon vigyázni...ezért kerültek képbe most a G-Shock órák.
Kövezzetek meg, de nekem ez tetszik fehérben. Holnap szétnézek Debrecenben van-e ilyen valahol, ahol megnézhetném. Esetleg valaki látott már ilyet élőben?Illetve ezt néztem még de lehet hogy azt a verzióját kellene választanom amelyiknek nem ilyen sötét a mutatója.
Utolsó opcióként a nemrég linkelt speciális kiadáson akadt meg a szemem, de tartok tőle hogy kicsit túl sok lenne színügyileg.
Ha a fenti órákkal van valakinek tapasztalata vagy legalább már látta élőben, szívesen venném ha segítene.
-
őstag
válasz fagyalllo #216551 üzenetére
A rádiós órákkal az a gond, hogy Magyarország az európai rádióadó hatósugarának a szélén van, és itt már nagyon gyenge az adó jele. Emiatt eléggé esetleges a szinkronizálás. Bezavar a domborzat, az épületek, időjárás. Szinkronizálós alternativa kettő is van. A (még) nagyon drága gps-es, és a jóval olcsóbb bluetoothos. Gondolom a bluetoothos az okostelefon kapcsolat miatt nem teljesen törődésmentes.
-
Kbali
nagyúr
-
zolnagy
őstag
válasz dzsi23 #216566 üzenetére
Én a Casio Lcw-m170-nek most ellenőriztem a pontosságát. 1 hónap alatt 9s. Nekem ez teljesen ok, ki is vettem az automata beállítást, ne fogyassza az energiát. A használatija alapján monden nap hajnalban állítja automatán (5x próbálja), mert akkor legjobb a vétel. Gyakorlatban, ha nem felhős az ég nálam este is jól beállította (igaz kellett 2-3 perc neki).
-
őstag
válasz Szulita28 #216574 üzenetére
Magyarázatnak tűnt? Inkább csak kiegészítettem. Nem is igazán fagyalllonak ment az infó, csak kapcsolódik ahhoz amit írt. Főleg amiatt, hogy a rádió kontrollról nem igazán köztudott, hogy hazánkban a túl messze levő adótorony miatt már problémás a működése...atompontos, mindenhol ezt marketingelik róla, azt nem, hogy a szinkronizálás csak esetleges.
A másik, hogy a bluetooth-os órák kezdenek terjedni, de azokról még itt is alig van említés. Így aki olcsón keres szinkronizálós órát, annak a bluetooth is kerüljön képbe. Ha nem emlegetjük, akkor azt hiszik, hogy csak gps és rádió választásuk van -
csabiks
senior tag
válasz Lami66 #216570 üzenetére
Nekem az edifice eqb 1000 bluetooth-on keresztul szinkronizal 6 orankent. Amiota beallitottam (parositottam) semmi teendom vele, a szinkornizalas automatikus es max 3mp. Igy mondhatni gondozasmentes.
nekem nagyon bejon
"The loudest one in the room is the weakest one in the room."
-
SI-ZO
csendes tag
Új, kicsit elegánsabb, szendvics számlapos Vostokok.
[ Szerkesztve ]
-
@mriya@
őstag
válasz Nekton #216564 üzenetére
amúgy szerintem szerintem ha az óra szelel, akkor a nyomás növekedésekor vagy csökkenésekor nem mozog az üveg, mert a külső és a belső nyomás kiegyenlítődik.
ha jó a tömítés, és a külső nyomás nagyobb mint a belső, akkor kicsit "behorpad" az óraüveg, és ezt mérik.Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
dzsi23
addikt
válasz Lev Abalkin #216396 üzenetére
-
-
corne
csendes tag
dzsi23! Tegnap óta nem voltam itt, de köszi a válaszokat, bár egy kicsit érzem az oktató stílust. Akkor inkább máshogy kérdezek: Ha lenne kb. 140 ft-od, milyen órát vennél, ami elmegy minél több ideig (pl. nem kell 15 év múlva kukába dobni). ?? Köszi!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest