- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
5-ös kezelő
senior tag
-
axod
tag
válasz 5-ös kezelő #217606 üzenetére
Irigyellek érte Még én is latolgatom, hogyan is legyen... Nagyon szép a Star széíriának a kidolgozása, a komolyabb svájci (Rolex) amit én beszereznék az már teljesen másik árkategória, és annyit (egy) órára nem költenék.
-
fagyalllo
őstag
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
ducati113
csendes tag
válasz gipsztigris #217605 üzenetére
Én kérek!! Írtam privát.
-
Spet
addikt
válasz T0mcs #217609 üzenetére
Valjoux 22-es szerkezet. (ritka, igen zsebbenyúlós, ha valamit be kell szerezni vagy gyártatni)
Jelzett híd, jelzett korona, 14k tok. Mind érték növelő.
Értékre én is inkább a nemzetközileg hirdetett ár közelét lőném be, igaz ezek acél tokosak.
Hantost pedig tényleg keresd fel szerviz+plexi cserével kapcsolatosanEladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
dzsi23
addikt
Papíron 40 órás, vagyis 40 órán át elvileg pontosnak kell lennie, a járástartalék lehet több, csak 40 óra után már nem feltétlenül pontos (legtöbbször nem). Szal igen, normális. A búvár-bőr kombó kevésbé, főleg ez a pepsi és barna páros... bár a kóla is barna, szal miért ne.
[ Szerkesztve ]
-
Veron
addikt
Ehhez hasonló számlapú, dresswatch jellegű, fekete tokos órát >40 mm méretben, ~100 ezer Ft körül tudtok javasolni?
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
SOAD19
addikt
válasz pulutodurumo #217626 üzenetére
Szerintem elírta a kolléga a kacsacsőrt, 40 alattira gondolt.
-
csabulaxi
senior tag
válasz fagyalllo #217623 üzenetére
Jól felkészültek a szülinapokra.
Le a kalappal.
Nincs komolyabb órás cég pillanatnyilag náluk.De valahogy a legnagyobb dobásuk nem lett kommunikálva rendesen.
Padi Monster SRPE27K1[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
csabulaxi
senior tag
azon agyalok, hogyha eladnám az összes órámat és rahajtanék egy gps Seikora, jól tenném-e
úgyis csak egyet hordok
ja és 3 hónapja a rádiós citin kívül nem volt rajtam más óra"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
Veron
addikt
Nem, 40 mm-nél nagyon kell. Nagymancsú az illető.
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
dzsi23
addikt
válasz vadászcsiga #217621 üzenetére
Természetesen nincs kőbe vésve, hogy nem szabad búvárórára bőrszíjat rakni, főleg, hogy a legtöbb vizet sem lát, én is csak a g-shockomat úsztattam meg eddig, csak elsőre furcsa lehet bőrrel.
Bár nekem pont nem kellene furcsaságokról beszélnem, mert nekem az összes órámon gumi szíj van, még az elegánsabbakon is. Öltönyhöz állítólag szentségtörés a gumiszíj, de már feldolgoztam, hogy pokolra jutok. -
csabulaxi
senior tag
ha nem a merci mutató lenne, ha nem 8-as miyota lenne
de valahogyan megkapó..https://www.spinnaker-watches.com/collections/all/products/sp-5075-11
[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
csabulaxi
senior tag
A TAG is védi a környezetet, úgyhogy kiadnak egy limitált modellt
Aqua Racer Caliber 5 Ogasawara-szigetek világörökségéért
-
csabulaxi
senior tag
válasz csabulaxi #217635 üzenetére
de hülye vagyok, hiszen már meg is van a rendes változata, jó mutatókkal, jobb szerkezettel, rendesebb mérettel
mi kell még?!
https://www.spinnaker-watches.com/collections/all/products/sp-5055-44"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
No.01
őstag
válasz csabulaxi #217629 üzenetére
Erdekes amit irsz mert igaz nekem nincs sok oram 1+1+1 ebbol egy ami borszijas, a hetkoznapokra szerintem mar tul elegans (szamomra legalabbis) a masik +1 pedig tulontul sportos.
Igy az esetelg 90%-ban ugyanazt az orat hordom (Steinhart Batman)
Szoval ha nem is gyorsan, de ki tudnek gazdalkodni egy Astront... de mind baromi nagy 40+ ami szamomra maris targytalanna teszi az egeszet.Szoval egyelore marad ami van... de a szememet azert nyitva tartom
-
Csari93
aktív tag
válasz rozsgyi #217641 üzenetére
Az tetszik benne, hogy a stílus field, viszont 200m a WR a hasonló óráknál standard 100 helyett, ami így még inkább univerzálissá teszi, a merci mutatóval pedig a semminél kicsit elegánsabb.
Persze tökmindegy, mert az összes pénzbe fog kerülni akkor is ha hardlex+4R, akkor meg főleg ha zafír+6Rwww.flickr.com/csari
-
vinczetibor
aktív tag
Csak néhány kép tájékoztatásul azoknak, akik félnek a bronz órák patinásodásától és annak következményeitől, mint például, hogy megfogja a ruhát, kezet az óra. A mostani és tizenegy nappal ezelőtti állapotok.
Mostani:Nagyjából a fényéből vesztett az óra. Kb. egy perc alatt vissza tudnám állítani a tizenegy nappal ezelőtti állapotot egy citromleves áttörléssel, de minek...
Ja, és még annyit, hogy természetesen nem piszkáltam, nem törölgettem.[ Szerkesztve ]
-
Empsepo
senior tag
válasz vinczetibor #217644 üzenetére
Szerintem ez kb ugyanolyan.
-
csabulaxi
senior tag
Kis történelem.
Cuervo y Sobrinos Robusto Churchill "Yalta Edition"
Winston Churchill , Franklin D. Roosevelte meg f@sza lett
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Philips LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Hálózati / IP kamera
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- PayPal
- Politika
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.