- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android szakmai topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz alphaville #197102 üzenetére
Asszem ez egy kiváló és sikeres megvalósítás.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
csabulaxi
senior tag
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
Deskdiver
senior tag
válasz KelemenUhr #197108 üzenetére
-
tupacamaru
veterán
-
Deskdiver
senior tag
-
Fall-N
veterán
válasz TaylorPro #197107 üzenetére
Én írtam, hogy gyorsan megunható kacatok ezek. Ha a tok és az üveg viszonylag igényesebben sikerült, akkor legalább vehették volna a fáradtságot, hogy valódi számlapja legyen, ne ilyen gagyi ízé.
Egyébként sem értem a célközönséget. Akinek nem kell színes kijelző, meg GPS, annak kár a fém tok és a zafír üveg. Csak fölöslegesen drágítja az árát. Aki igényesebb annak meg a számlap miatt kiesik. Akkor legyen az egész műanyag, nyomott áron. Sokkal gagyibb már nem lenne.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Fall-N #197118 üzenetére
Tudjuk, hogy vannak tévutak az okos vackok tervezése körül. Elavulás, sok esetben szoftveres biztonság. Jelen esetben ezek a termékek csupán a felhasználókkal kifizettetett kisérletek.
Csak tetézi a gondokat a újat fel nem mutató design, az élettartamhoz viszonyított rossz kivitelezés és anyagmegvàlasztás. és persze a műanyagok eszetlen halmozása, beleértve a szinte ujrafeldolgozhatatlan mesterséges zafír üveg.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
titán
Kicsit morcos vagyok a Bulova Moonwatchra, pontosabban a szerkezetére. A pontosság nagyon oké, pont a napokban néztem, hogy fél év alatt kevesebb, mint fél másodperc volt az eltérése, talán még annál is kisebb.
De a központi nagymutató használat után időnként nem hajlandó visszaállni pont nullára, hanem kicsit elmegy tovább, 1-2 tizedmásodpercnyit, és utána csálén áll. A múltkor a G10-et szidtam ugyanezért, na ez is eljátssza időnként, 10-ből 1-2 alkalommal (a G10-em talán kicsit gyakrabban). De a G10-nél még úgy-ahogy megértem, ott irtó gyorsan tér vissza a mutató, simán benne van, hogy nem sikerül megállítani jó helyen (bár a Seiko VK-nak nincs ilyen gondja), de a Moonwatch lassan mászik vissza, semmi nem indokolja a túlcsúszást.
Másik szívás, hogy a start-stop és a reset gombok megnyomása nem egyértelmű. Van, hogy kattan, de a szerkezet nem veszi a lenyomást, és újra meg kell nyomni. Szóval egy ilyen drága kvarc szerekzetes órától többet várnék
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
fagyalllo
őstag
válasz schawo #197120 üzenetére
Persze, mert a VK szerkezetben a szívidom rögzíti a mutatót, ha az precízen a nullára van felhelyezve, nem mászik el, ezekből a szerkezetekből pont ezért hiányzik is a kvarcoknál megszokott mutató igazítás, mert a konstrukció miatt erre nincs szükség (és persze nem is lehetne csak úgy ide-oda állítani).
[ Szerkesztve ]
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
titán
-
Deskdiver
senior tag
válasz KelemenUhr #197124 üzenetére
Ami xar, mesterkélt fotón szerepel az általában saját. Szánalmasan tehetségtelen vagyok a fotózáshoz, de nem adom fel.
-
tupacamaru
veterán
válasz Lauda #197123 üzenetére
Pont akartam én is linkelni, mondjuk nekem a kék jobban bejön. Vajon a sötét hogyan van színezve? A DFI-ről Tax Free Shipping-el is van sarc?
Most olvasom hogy IP bevonatos, akkor marad a kék.
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
titán
válasz tupacamaru #197136 üzenetére
Én azért linkeltem, mert ez érkezett, ahogy írtam is. A többiből nincs.
A DFI-ről Tax Free Shipping-el is van sarc?
Semmi plusz költséged nincsen.
Ezeknek az óráknak mekkora lehet a súlya? Mert eltérő számokat látni és a színük miatt nem lehetne eltérés.
[ Szerkesztve ]
-
TaylorPro
addikt
válasz Fall-N #197118 üzenetére
A kíváncsiság vezérelt. Okosórának jó lett volna, de szoftveres támogatotság egyenlő a nullával. Mind óra, mind app téren. Sokat kilehetne hozni belőle, de ehhez nekem nimcs türelmem hogy egyáltalán kiforr-e valaha. 2 ropi belefért bukóba. Meg mellé tettem a Seikom és felsírtam a műanyag festett számlapon.
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
nagyúr
-
Fall-N
veterán
válasz TaylorPro #197138 üzenetére
Persze, én is kísérleteztem pár kínai okosórával, de eladtam végül mind. Ahogy írod általában szoftveres terén is megbuknak. Meg eldöntöttem, hogy marad a kínai IK Colouring Skeleton, meg két kvarc (Daniel Klein 11486-6, Naviforce NF9050) a többit eladtam és inkább vettem egy új Seiko 5-öt melléjük.
Ahelyett, hogy vettem ennyi olcsóbb órát inkább veszek kevesebb, de jobb minőségű órát. Ha esetleg találok jó áron használt Seiko óra valamelyikét, akkor maximum csak azt veszek még. Parnis órák is tetszettek, de inkább a Seiko mellett döntöttem, mert azok tetszenek a legjobban.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Akkor értem. Nem népszerű.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
nagyúr
válasz gipsztigris #197147 üzenetére
Így van! Az lett volna a második kérdésem.
A lüme, ha gyenge, akkor inkább valami más lesz. Bár nagyon klassz amúgy. Nekem nincs gondom az aszimetriával.
A másik érdekes EDOX a Geoscope lett volna, annak a mutatói igencsak nehezen olvashatóak le a kép alapján.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Zoltán124
kezdő
Van még g olyan bolt ahol még árulnak seiko sbep001 vagy snda57 karórát?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs