- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- December 3-án elhagyja Kínát az iQOO 13
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabulaxi
senior tag
válasz @mriya@ #193453 üzenetére
Csatlakozom, videót csak akkor nézek ha nagyon érdekel valami, de mobilról sosem.
Így ezt a kettőt sem fogom megnézni.Ehhez kapcsolódik, a mobil nézetemet itt a prohardveren valamiért nem jegyzi meg. Régen mindig úgy nyílt meg a mentett könyvjelzőzött oldal, de mostanában nem. Mindig azzal kezdem, hogy legörgetek és mobilra állítom a nézetet, de nálam 200 hozzászólásra van állítva, úgy meg sok. Van ennek valami trükkje?
ja, Ashasi sör meg nálam kuka, akár jappán , akár olasz
csak egyet tudok érteni az alábbi videóval[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
Deskdiver
senior tag
Ha jól értelmezem a jelzést akkor ez csakis kalózkincs lehet. Kinyitom. Mi baj lehet? Azért egy kesztyűt felveszek...
-
fagyalllo
őstag
Sportosodik a GS:
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
krisztianAMG
senior tag
Tudna valaki Kvazyra mail címet vagy egyéb elérhetőséget küldeni?
-
fagyalllo
őstag
válasz krisztianAMG #193474 üzenetére
jhp@seiko.hu címen elérheted a szervizt, a válaszidő nagyságrendekkel lecsökkent, mióta...
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
vzsryl
nagyúr
Alkalmi órának (színház, esküvő stb...) szeretnék vásárolni egy ORIENT Bambino II Big Size AC08003A-t, és arra lennék kíváncsi, hogy mennyire viselné jól a szerkezet, ha óraforgató nélkül csücsülne hetekig egy helyben?
Illetve (majdnem) mindennapos használatra a következő kiszemeltem a SEIKO 5 Sports SRPB93K1.
Két problémám van az utóbbival, mégpedig az, hogy nem zafír üveges (sűrű viselés miatt fontos), és lehetne nagyobb a tok. Jelenlegi Citizenem is kap hideget-meleget, de a zafír nagyon jól bírja eddig, viszont a 43.9mm-es tokot kicsinek találom, szóval valami 45mm feletti érdekelne, súly nem számít. Esetleg létezik olyan kézzel is felhúzható, másodperc stoppos, zöld számlapos vagy rámás, fémszíjas óra, ami legalább 45mm-es tokkal és zafír üveggel rendelkezik, és az ára nem túl elrugaszkodott? Alapból a keretet 100k körül határoznám meg, de ha van valami hiper-szuper ketyere, akkor 200k-ig elmennék. Ennél többet egy órára se szánnék a közeljövőben, mivel egy pár darabot szeretnék még venni 1-2 éven belül. Láttam néhány csodát jomashopon meg amazonon, pl. Invicta stb., de azokban nem tudom, mennyire szabad megbízni.[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
vzsryl
nagyúr
válasz fagyalllo #193479 üzenetére
Köszönöm.
Btw. Boss automata órákban milyen szerkezet található? Pl: HB1513505
Egyik holland webshopban annyit ír, hogy svájci, de típusról nincs szó. Azt tudom, hogy divatmárka, de mivel nagyon szép órákat csinálnak, ezért egyre le szeretnék csapni, feltéve ha nem teljesen hulladék a szerkezete.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
vzsryl
nagyúr
válasz fagyalllo #193482 üzenetére
Köszönöm szépen!
Az tudomásom szerint egy belépőszintű, korrekt szerkezet, szóval annyira csaknem hitvány az óra. Túl van árazva erősen, de sajnos mocskosul tetszik, így az észérvek nem sokat érnek vele szemben.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
vzsryl
nagyúr
-
petipetya
nagyúr
Egy kérdés a bezel forgatási irányával kapcsolatosan. A Vostok az első forgatható lünettás (és egyben az első automata) órám. Ha 10 perceket szeretnék vele mérni, akkor logikus és kényelmes, hogy ha a kismutató a 30 előtt jár, akkor jobbra, míg 30-on túl balra forgatom.
Más fajta órán nem kényelmetlen az, hogy csak egyik irányba lehet forgatni?
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
@mriya@
őstag
válasz petipetya #193487 üzenetére
Alapból:
"the Standard grade is adjusted in two positions with an average rate of +/−12 seconds/day, with a maximum daily variation of +/−30 seconds;
the Elaborated grade is adjusted in three positions with an average rate of +/−7 seconds/day, with a maximum daily variation of +/−20 seconds;
while the Top grade is adjusted in five positions with an average rate of +/−4 seconds/day, with a maximum daily variation of +/−15 seconds."
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
C0nV3rs3
csendes tag
Sziasztok,
Hagyatékból előkerült óra. Nem tudok róla semmit, tud valaki segíteni? Ér valamit? Ha tippelnem kell akkor nem gondolom hogy értékes darab, de nem értek hozzá!
Képek:
https://prohardver.hu/dl/upc/2018-06/13/192277_l6obihcj3hbixpgp_20180612_182745_resized.jpg
https://prohardver.hu/dl/upc/2018-06/13/192277_kx9uf1qhlurjx8lf_20180612_182740_resized.jpg
https://prohardver.hu/dl/upc/2018-06/13/192277_smgo07y86wqm3nn3_20180612_182730_resized.jpgKöszi!
-
C0nV3rs3
csendes tag
Köszönöm az infót! Macskát dobálni jó lesz!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- LEGO klub
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Battlefield 4
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ford topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest