- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- December 3-án elhagyja Kínát az iQOO 13
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
@mriya@
őstag
válasz Deskdiver #193653 üzenetére
Őszintén: a héliumszelepes karórák tulajdonosai közül mennyien dolgoznak hosszabb időn keresztül búvárharangban?
Másképpen: jelentős időt búvárharangban töltő melósok közül mennyien foglalkoznak a héliumszeleppel?Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
musso
csendes tag
Sziasztok,
van valakinek tapszatalta Seiko Kinetic 5M62-vel?
Tönkre mehet a kapacitorja ha sokat áll?Köszönöm!
-
Deskdiver
senior tag
válasz @mriya@ #193662 üzenetére
Nem tudom. Megmondod? Ezt a nekem szegezett kérdést nem pontosan értem, de akkor visszakérdezek. El tudod képzelni azt, hogy egy nem ipari búvárt is érdekelhet a téma? Vagy azt mondjuk ,hogy egy péket vasárnaponként miért érdekel egy F1-es autó telemetriai adata vagy ,hogy az autóban V6, V8, vagy V10 van-e? Vagy egy Blikk vagy mittomén olvasót aki nincs rajta Liptai Claudia esküvői meghívottjainak listáján ,hogy hol lesz az esküvő? A válasz csak mert...
[ Szerkesztve ]
-
Aske
aktív tag
Most megint erősen gondolkodom a prémium előfizetésen...
-
musso
csendes tag
válasz @mriya@ #193673 üzenetére
Köszi, igen azt mondták nekem is, hogy nem jó nekik, ha évekig áll.
Bár a használatiban nincs szó ilyenről, csak annyi, hogy a megállástól számított egy év után, nem fog egyből 1 másodperces lépésekkel járni, az előírt felhúzás után sem, ilyenkor tovább kell mozgatni, amíg el nem kezd normálisan működni.
Az Andrássy úti szervízben azt mondták, hogy 10-12 évig bírják ezek a kapacitorok.
Ha teljesen lemerült, akkor kb. fél év hordás után tölt fel teljesen, ami ezeknél 5-6 hónap járástartalékot jelent.
A szervízben van indukciós töltő, ami 4 óra alatt feltölti teljesen. Be lehet vinni, ingyen feltöltik. -
titán
Megérkezett a Citzen BI1050-81F:
http://www.citizenpremium.com/watches/watch-detail/?model=BI1050-81F
Nem rossz cucc, persze semmi extra, 17450 pénz volt. Citizen 1112 belsővel rendelkezik, lume nem létezik . Nem tudjátok véletlenül ennek a szíjából hogy lehet kivenni? Próbáltam a kinyomós módszert, de inkább elgörbült a kézi tüske, de a stift nem mozdult. Essek neki a tekerőssel, vagy ez másként működhet?
[ Szerkesztve ]
-
alphaville
aktív tag
válasz Nekton #193433 üzenetére
"Tisztelt Nekton!
Csodák tényleg nincsenek! Szeretném megosztani veled, hogy a fénykép amelyet láttál, szétszerelés közben készült. Hangsúlyoznám a "közben" szót! Nem érzem igazán szükségesnek hogy magyarázzam, mégis megosztom veled;
a rugóházból természetesen kiszerelésre került a rugó. A fedőkő, ill. lyukas kő is kikerült a helyéről. Sőt, a fényképen látható naptártárcsa is lekerült a csapágylemezről mielőtt a gépbe tettem volna az alkatrészeket.
Ezúton köszönöm Barátomnak, hogy lehetőséget biztosított arra, hozzáfűzzek pár sort a kommentedhez.
Ezennel lezártnak tekintem a témát, az esetleges viszontválaszodra nem kívánok reagálni!Üdvözlettel: Németh Gellért"
[ Szerkesztve ]
-
tiktak
újonc
sziasztok,
még új vagyok az órák világában, de nagyon lelkes. Tapasztalat híján a segítségetekre szorulok. Főleg mechanikus órák érdekelnek. Győzködöm magam, hogy vegyek egy öltönyórát, de nem tudok dönteni. Nézegettem régi darabokat, de arra gondoltam, hogy ha nem hordom őket olyan gyakran, megéri-e. Garancia sincs rájuk (egy 40 éves darabra.. hát igen...), meg itt-ott kopottasak is lehetnek, és nem akarom órákra költeni pár havi fizumat sem.. Inkább veszek egy újat, pontosabban egy Orient Bambino-t.
Nagyon tetszik. Arról viszont sehol sem találok infót, hogy mennyire tartós, illetve milyen vastag lehet rajta az aranyozás.
Valakinek valami tapasztalata ezzel kapcsolatban?
-
sniphoe
aktív tag
Egy Szingapúrpól sima postával rendelt órám 06.11-e óta a "Célországban feldolgozva / Processed in the destination country" állapottal áll a magyar posta rendszerében. Ez normális még?
If everything seems under control, you're just not going fast enough.
-
titán
-
Tothgera30
Ármester
Seiko Monster SRP313-as vekkerek beszerzési helyeire valami tuti tipp? Vagy már kevés esély van arra hogy raktárból előbányásszanak egy J-s verziót?
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
titán
válasz 5-ös kezelő #193693 üzenetére
Mondjuk azt tényleg érdemes megvárni, hogy megjelenjen a követésben a vámeljárás megindítása.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
titán
válasz gipsztigris #193696 üzenetére
Mindenhol ott vannak, szélsebesen forognak éppen
evDirect villanyautós töltőhálózat
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Battlefield 4
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ford topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kutya topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs