- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
Jaky88
újonc
Sziasztok és boldog karácsonyt!
A nagyitól megkaptam karácsonyra a nagyapám 20 éve parlagon heverő Raketa Big Zero-ját.
Annyit ki tudtam deríteni, hogy minden eredeti rajta, az üveg se volt cserélve, viszont fél napot bír egy felhúzással, és kívül belül ráfér a felújítás.
A kérdésem az, hogy mennyire éri meg felújíttatni?[ Szerkesztve ]
-
Jaky88
újonc
válasz alphaville #185857 üzenetére
Utóbbi
-
sipi83
aktív tag
válasz nederlanden #185861 üzenetére
Szódával
-
SÖ
addikt
válasz nederlanden #185861 üzenetére
Az a baj ebbe sem top ETA-t tesznek nem is értem miért pedig az ára indokolná. Vagy csak én nem voltam szerencsés.
-
titán
Még azon gondolkodom ennél a szíjnál, hogy ugye a gyárija 22mm a toknál és maga a szíj 20mm. Hogy ilyen libertyt vásároljak rá, vagy olyat, ami a toknál is és máshol is 22mm vastag. Bár szerintem elég a 20mm-es szíj.
Sztorno, most nézem a gyári oldalon, csak olyan létezik ami a bálintnál is kapható, hogy 22mm a toknál és 20mm a csatnál.
[ Szerkesztve ]
-
csabicska
senior tag
Kedves forumtarsak!
Gödöllőről szeretném vki segítségét kérni !
Óra ügyben természetesen.
Ha vki szeretne segíteni, kérem privátban keressen már meg.
Tisztelettel köszönöm.-Galaxy S20 - The best-
-
nederlanden
senior tag
válasz vadászcsiga #185876 üzenetére
Koszonom.Sajnos ugy nez ki nem tudok azonosulni vele.1.,44mm de nagyon kicsinek mutat,min. 1-2mm-rel mint a 41mm longines hydroconquestem.2.,brutalisan vag/szur a csatja kikapcsolaskor tobb helyen is,3.,napi 2-3-4h hasznalattal idonkent reggelre megallva talalom.4.,szerintem nem er kozel fel millioval tobbet mint egy longines.
[ Szerkesztve ]
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
vadászcsiga
félisten
válasz nederlanden #185878 üzenetére
Sajnálom. 2824 sajnos legendásan szarul húz. Longival sem jarsz rosszabbul, grat ahhoz is
[ Szerkesztve ]
-
alphaville
aktív tag
válasz nederlanden #185878 üzenetére
Azonos véleményen vagyunk. Tavaly úgy mentem a börzére, ha fel is kell szántanom a Hősök terét, Breitling SuperOcean nélkül nincs hazaút.
Kínálatban nem volt hiány. Kezembe fogtam az elsőt, a másodikat, asztaltól asztalig vitt a vaklárma, de valami ott legbelül, ahol már a cizelláltabb műszer sem jelez: hiányérzet kattogott. Melyik alpesi szerpentinen hagyták el a svájciak az árhoz illő minőségérzetet? Minden a helyén volt, minden részletre fordítottak figyelmet, de álmosan és íztelenül. A számlap egyszerre volt zsúfolt és unalmas, a fémszíj tervezésekor mintha lejárt volna a mérnök munkaideje a csatnál, s a lünetta oly szélesen pöffeszkedett a tokon, mint idős néni szoknyája, amely bölcsen eltakarja idegen szemek elől a család gondjait.
Otthagytam hát hitet és elégedetlenséget, és a tőlem megszokott eleganciával átsétáltam egy Longines Master-t kínáló asztalhoz... -
vadászcsiga
félisten
válasz alphaville #185880 üzenetére
Megtekinthetnénk azt a Longit?
-
alphaville
aktív tag
válasz vadászcsiga #185881 üzenetére
-
vadászcsiga
félisten
válasz alphaville #185882 üzenetére
En nem nagyon láttam még. Szep.
-
nagyúr
Ebay-es Jomashop mennyire ajánlott? Tudom, hogy jön rá vám is, de van nekik jó áron Certina
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
válasz gipsztigris #185885 üzenetére
Esetlegesen angol oldal vagy eladó létezik? Pl. az ohclock-ot találtam eddig, az január 3-ára ígéri a szállítást, és eléggé hazai ár alatt mozog.
A watchshop-ot ismerem, az jó is, de jelenleg drágább és nincs az amit keresekMinél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
gipsztigris
addikt
válasz Tsebacsi #185886 üzenetére
Használd ezt az árukeresőt! pricespy.co.uk
[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
fenyvesik
csendes tag
Segítséget kérek, hogy készleten lévő Seiko srpa53k1 órát melyik webshopból tudok alacsony áron rendelni (dutyfreen sajna nincs). Köszönöm előre a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
tng
tag
Sziasztok! Tudom, hogy divatóra és félve teszem fel a kérdést, de timberland órákról mit tudtok? Mindenhol 50e ft körül van az a típus amit ma emagon 18ért akcióztak. Rendeltem egyet, aztán most kicsit félek tőle. Moat lotus órám van, ami azért normálisabb márka. Mennyire kell ettől félni szerintetek? https://www.timberland.co.uk/shop/en/tbl-uk/men-accessories-watches/mens-brattleboro-watch-black-a1ezy999
-
gorgo
őstag
Üdv mindenkinek!
Nem vagyok egy óra fan, de most 'bajba kerültem', megtetszett egy óra. Hamilton American Classics Ventura Automatic H24515551 egész konkrétan.
Milyen élettartamot várhatok egy ilyen órától? Rendszeres karbantartás mellett reális elvárás, hogy kiszolgál 40 évig? Mondjuk nem non-stop viselve, tegyük fel olyan 100-120 nap/év hordást feltétezve.
(amúgy a cégről jól vágom le, hogy amerikai dizájn és összerakás, svájci óramű alapon?)
thx!"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
csabicska
senior tag
Sziasztok.
Az Omikron óráról, mint markáról mi a véleményetek?
Helye van egy gyűjteménybe?As1130 bronz szerkezet.
Köszi-Galaxy S20 - The best-
-
Lev Abalkin
tag
Ismertek olyan military vagy egyéb boltokat, ahol a német KHS órákat forgalmazzák? A KHS Reaper 50 e. körül berendelhető, de előtte jó lenne meggusztálni. Mellesleg ismeri valaki a márkát? Ennyiért a többi tríciumcsöveshez képest jó vételnek tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest