- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
von toth
tag
válasz manokaki #185673 üzenetére
Kidolgozásra szép, de ha jól emlékszem egy felejthető sellita van benne.
Mr. Abalkin: az UZI óra valóban egy kinai aliexpress színvonbal (ha van olyan) military magazinokban szokott feltűnni rettentően túlárazottan, de airsoft 2017 Bakony special op. bevetésekhez és Jetta bakancs mellé büntet.
[ Szerkesztve ]
-
Lev Abalkin
tag
Köszönöm a válaszokat. Valami titkos favoritnak reméltem. És mi a következő lépcsőfok?
[ Szerkesztve ]
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz Lev Abalkin #185702 üzenetére
Carnival tríciumos Aliról. T25 csövek, ha szerencséd van, frissek és nem állottak. Maga az óra rendben van, masszív acél és zafír. Ezt nem a portékám reklámozására írom, nekem bevált.
Utána meg valami T100-as csöves, ha sok a pénzed, és fényár kell a sötétben. Csak bevetésen le kell takarni, mert messziről leszednek az orvlövészek éjszaka. Armourlite mondjuk.[ Szerkesztve ]
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
nagyúr
válasz Lev Abalkin #185702 üzenetére
Talán esetleg a Smits & Wesson órai.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
KelemenUhr
aktív tag
Hmmm...
MBSCC049...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.
-
consono
nagyúr
válasz KelemenUhr #185706 üzenetére
Ez tökéletes...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Mercutio_
félisten
Ajjaj, remélem csak PS, mert annó egy ilyen "órát" azért nem rendeltem meg, mert sejthető volt a szerkezet és az összeszerelés minősége, de egy Orient....
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
fagyalllo
őstag
válasz 5-ös kezelő #185712 üzenetére
Nyert!
Nem akarták kidobni a már jó drágán (68 forint) legyártott hátlapokat, jóleszaz!- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
bence0929
tag
válasz fagyalllo #185708 üzenetére
Sziasztok, üdv mindenkinek!
Na ne már, ez a werk kezd az agyamra menni, pedig a márkának vannak jó lépései és modelljei. H21,H31 stb., de ez nagyon off, tisztára olyan, mint a benzines autóknál a "kell a turbó minden motorba, mert a sima szívó ritkán megy tönkre" és a feltűntetett szerkezetszámmal ez a vásárló félrevezetését ki is merítette, b@sszus, pedig csípem a márkát, a belépők között az egyik kedvencem
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Háááát.... a Hamilton nem volt az én márkám eddig sem. Az olcsósítás taszít!
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Empsepo
senior tag
Basszus de szép óra.
És tudom tök gáz lesz amit most írok, de ez pont az az eset, hogy meglátod valakin és csalódsz, mert "csak" egy Orient.
Annyira szeretnéd, hogy egy Max Bill legyen, hogy csalódsz.Pedig így a kép alapján úgy tökéletes ahogy van.
-
Sanyi.mTs
addikt
Tetszik. (Tableten) a típusra rákeresve az első 2 oldalon brazil találatok jönnek. Ez kicsit elgondolást.
-
@mriya@
őstag
Kb. fél év múlva be tudnám szerezni.
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
Dudikoff.
csendes tag
Erről amúgy mi a véleményetek? Így első rénézésre pont jó lenne, bár majd valahol élőben is megnézném: https://www.jomashop.com/certina-watch-c032-410-44-081-00.html
Bocs telefonról nem tudok linket beszúrni. Certina Ds Action quartz Titan...
-
BAti77
aktív tag
válasz Dudikoff. #185728 üzenetére
Árához képest minőségi tokozási finiselés egy belépő szintű, javíthatatlan, olcsó, de pontos (termohőkompenzált) quartz szerkezettel. Ha nem vagy fémérzékeny, én a helyedben inkább valamelyik acél változatot nézném...azok lényegesen olcsóbban, könnyebben javíthatóak, ha odavered...
"Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
titán
Skacok, longislandwatch-tól hogy lehet magyarországra órát rendelni?
-
Dudikoff.
csendes tag
válasz BAti77 #185729 üzenetére
De egy ilyen szerkezetre mennyire lehet számítani? Azért 15...20 évet csak el ketyeg, nem? A titán csak a szine miatt tetszik, bár élőben kell majd szétnéznem. Nagyon bejöttek a Davosa búvárai, amig nem láttam élőben..., nagyon tetszenek a Tag-ok búvárai, élőben még szebbek 😃, csak sok márkánál az automaták külsőleg is szebbek, pedig lenne igény ugyanabban a tokban áramos szerkezetre. Szerintem.
-
Lev Abalkin
tag
válasz 5-ös kezelő #185703 üzenetére
Nem lenne kifogásom a "márka" ellen, csak valami "field"-esebb kivitel kellene. Meg aztán a műanyag házú órákat zúzom le a legnehezebben, + nem zavaró a súlyuk. Melóba más szempontok kerülnek az előtérbe. (Az a "tùlvaccs", amivel úgy is bánunk.) Kár, hogy rákattantam erre a csöves dologra.
-
Sn4k388
tag
Jó pár napja használom az Orient automata órát és nagyon meg vagyok vele elégedve főleg a pontosággal.
Átlagosan napi 1-2 secet késik csak 2 nap volt amikor erőteljes rezgésnek volt kitéve akkor sietett +10-15 secet.
Viszont felfedeztem egy az üvegen egy pici fehér "karcot" ami szerintem inkább az üveg alá tapadt porszem.
szikével probáltam megkapirgálni de nem akad meg benne a szike (Régi karcos orámon a legkisebb karcba is megakad a szike penge)Mivel még nem volt megbontva így létezik hogy gyárilag került bele a porszem az üveg alá?
Illetve ha mégis karc tudják polírozni a Saphire üveget? -
KelemenUhr
aktív tag
válasz Mercutio_ #185709 üzenetére
Sajnos nem PS! Ha egyszerűbben beszerezhető lesz a szokott helyekről, esetleg Tutu-ból, akkor biztos nálam is megfordul majd egy ilyen.
Másik topicos téma, de az ára alapján talán nem a vérgagyi kategória és elég jól néz ki:
[ Szerkesztve ]
...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.
-
-
nederlanden
senior tag
válasz KelemenUhr #185738 üzenetére
Ezen is (harmadik kep) el van csuszva szepen a szamlap balra a tokban ...,bar ilyen merteku elcsuszasok,a tag/longi.-ig mindben ott vannak..
[ Szerkesztve ]
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz nederlanden #185739 üzenetére
A harmadik szerintem csak egy renderelt kép.
...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.
-
BAti77
aktív tag
válasz pulutodurumo #185732 üzenetére
Köszi tanárúr!
De angol (thermo) helyett maradjunk a magyarnál (termo)...=meleg...jelen esetben: termo- vagy hőkompenzált...[ Szerkesztve ]
"Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
bence0929
tag
válasz KelemenUhr #185738 üzenetére
Hát ezzel teljesen egyet értek, simán hozza is az elvárt minőséget a konkurensekkel szemben, de úgy látszik minden belépő márkánál vannak gondok, főleg az olcsóbb modelleiknél, pont ezért tudnak szerintem olcsóbbak lenni, de nem vagyok biztos benne, hogy az ebből eredő profit megéri az érte elszenvedett áldozatot, a márka minőségrontása, csak negatívan hat a megítélésre, hiába a többi jó modell hosszútávon nem jó irány, igaz ez szerintem a Tissot-ra és Certina-ra is, de ettől függetlenül ahogy írtad vannak jó Hamiltonok
-
bence0929
tag
válasz rbalint88 #185745 üzenetére
A Sellita szerintem is kár, bár mostanában már annyi jó tokozó használja, hogy emiatt a werkháború miatt egy csomó jó óráról lemaradhat az ember, de az integrát szíj nem feltétlenül hátrány, pl. a Hamilton Navy Sub-om is ilyen és meg kell mondanom a kaucsukkal így sokkal jobban bejön, mint az alap megoldás és szerencsére jó minőségű a gyári szíj, szerintem ez az Oris esetében sem annyira rossz, ettől függetlenül az ilyen kialakítású órák kevesebb teret engednek a szíjcserélgetésben az igaz
[ Szerkesztve ]
-
bence0929
tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- AliExpress tapasztalatok
- Sorozatok
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok