- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0n21
senior tag
-
csabulaxi
senior tag
válasz squir #185199 üzenetére
nincs igazad
olvassál is !
a fotóhoz a feltöltője ír"Here's my three 7A38-7070's (bottom one is slightly modded with an all-black 709L dial and hands off a 7A28-7040):"
amúgy a képre jobbegér, googli képkereső és első találat
[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
squir
aktív tag
válasz csabulaxi #185205 üzenetére
Na, akkor fussunk neki még egyszer...
Valóban nem olvastam el hozzá a fórumot, ránézésre írtam, hogy a típusa 7a38-7070.
És jé, valóban az...
Azt írja a kép feltöltője, hogy az adott képen át van cserélve a számlapja feketére (ami, mint írja is, a számlap típusa 709L, ami a 7a38-7040, illetve a 7a38-7080 típusokban használtak. Méretileg egyezik ez a három), valamint a mutatók egy 7a28-7040 típusról származnak.
A 7a38 és a 7a28 típusú szerkezetek között egyetlen különbség van: a dátum. A 7a28-on nincs dátum.
Spet válaszára reflektálva írtam, hogy a képen szereplő óra nem Seiko 7a28, hanem eiko 7a38.Valóban igazad van, érdemes olvasni, viszont nem ártalmas értelmezni is a leírtakat...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Azért ennek az SDGM-nek valami baromi szép a tokja:
-
csabulaxi
senior tag
válasz squir #185206 üzenetére
Bocs!
Kimaradt a teljesen szó az első mondatomból.
Nem számoltam háromig és kissé befeszültem, hogy hiába szántam rá időt, energiát az én hozzászólásomat ezek szerint senki sem olvasta, hisz a kérdező is neked köszönte meg.
Ennyi.
tanulok és az ilyesmire sem fogok mozdulni, szerencsére a mit vegyek kezdetű bejegyzéseket már végig sem olvasom."A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
-
apuc
őstag
válasz yodamastah #185217 üzenetére
Igen, ez már a minőségi csat.szép nagyon.A préselt lemezes nem jön be nekem..
-
törölt tag
válasz yodamastah #185217 üzenetére
-
csabulaxi
senior tag
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
csabicska
senior tag
Sziasztok.
Adott órát elnyomogattam.
Nem reagál.
Csak szervíz?
Vki ismeri esetleg ? [kép]-Galaxy S20 - The best-
-
Tik_Tak
csendes újonc
Van egy nagyon jó állapotú seiko 4205-öm kB. mennyit érhet?
-
ad4m1337
aktív tag
Tud valaki ajánlani quartz búvár órát 150k Ft alatt? Steinhart Ocean One -on gondolkozok, de még nem volt automata órám és lehet, hogy megunnám mindig újra állítani...
-
rbalint88
addikt
válasz ad4m1337 #185227 üzenetére
Certina DS Action-bol a zold (is) nagyon szep. Mido Ocean Star is szep es jo, bar abbol inkabb automata van es 150-be meg hasznaltan is nehezen fer bele.
A seikosok majd mondjak ahhoz, amihez ok ertenek, a japanokat.
Steinhart nem rossz egyebkent, kezenfekvo valasztas is (relative olcso, van support), de a kerdes az, hogy submariner kinezetu orat szeretnel vagy valodi buvarorat meruleshez. -
csabulaxi
senior tag
Seiko kinetic,tapasztaltakhoz lenne kérdésem.
ha csak gyűjteményi darabnak akarnám, szinte nem hordanám, akkor tönkremegy a kondenzátor?
mennyi lenne bele?
Több mint 20 éves modell."A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
ad4m1337
aktív tag
-
arminlok
senior tag
Sziasztok!
Megrendelem ma jomashopról az órát amit kinéztem csak arra lennék kiváncsi, hogy a vámolási folymat hogyan müködik? Kicsit tartok tőle nehogy visszaküldjék vagy ilyenek. Ezt is a posta intézi vagy, vagy jomashopról a futárszolgálatnak kell majd fizetni? Mi történik ha épp nem vagyok otthon mennyi ideig lehet kifizetni a vámot valaki le tudná írni részletesen ezt a folyamatot? Köszi Bocs a sok hülyének tűnő kérdésért.
-
5-ös kezelő
senior tag
Ráfáztam a szíj csereberére. Ráraktam a Pilot Professionalra egy Alis bőr/hatású/ szíjat, hogyan mutatna vele, és nem lehet leszedni. Valószínűleg nem vettem észre, h cső van a szíjban elrejtve. Teljesen betakarja a rugósfület, így csak annak levágásával tudnám levenni, mivel nem lehet összenyomni - a körülötte lévő acélcső és a tokfülek között alig van hézag. Ilyenkor lenne jó az átfúrt tokfül. Megint tanultam valamit.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
csabili74
aktív tag
Szemezgetek ezzel az órával, tetszik az óra, és az ára is. Szerintetek?
"Úgy kell nekem, minek jöttem a világra!" Rejtő Jenö
-
vadászcsiga
félisten
válasz 5-ös kezelő #185241 üzenetére
Kínaiak hogy gondolták a levételt?
-
arminlok
senior tag
válasz pulutodurumo #185240 üzenetére
Okés köszi. Akkor módosítom a kérdésem arra hogy aki rendelt már Jomashopról annak posta hozta vagy futárszolgálat?
-
arminlok
senior tag
Köszi skacok
-
Norby646
csendes tag
válasz csabili74 #185242 üzenetére
Szép óra, ha jól tudom a seiko-hoz tartozik ez a márka is. Én a asszonynak vettem Lorus órát 30 körül, működik szépen mostmár 2 éve. Viszont az övé rózsa arany színű tehát bevonatos, és a tok aljánál kicsit kezd kopni a bevonat, ezt leszámítva semmi baja. Természetesen ez az általad nézett óra esetében nem igaz mivel azon nincs bevonat.
-
gipsztigris
addikt
válasz 5-ös kezelő #185241 üzenetére
Nem kell elvágni semmit! A rugós fület kell beáldozni. Óvatosan egy lapos fogóval megfogod a szíj szélét és csavarsz egyet rajta. A rugósfül simán kipattan. Új rugósfül kell és a csövet ki kell tolni a szíjból osztjónapot!
Nem tudom mi a célja a kiskínainak a csővel, szerintem nettó kib@szás!"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- AliExpress tapasztalatok
- Sorozatok
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest