- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0n21
senior tag
Ha nem zavar, hogy az oktató azt mondja, hogy a drágább, milliós svájci órák mellé a butikba kapsz egy hamisítványt is, hogy az eredetit a széfben tartsd, és a hamisat hord, akkor ajánlott
Mondom máshogy: Ha meg akarsz tanulni órát szerelni, és van annyi rálátásod, hogy tudod szűrni a bullshitet, akkor igen, ajánlott.
[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
von toth
tag
Azt én értem, hogy szeretnéd, csak mondjuk a mutatószett le-felrakását vagy ötvenszer kell gyakorloni, mire egyedül meg mered csinálni és akkor még nem beszéltünk a billegőcsapágy fedőkövének levételéről vagy a horgonygát vezetőköveinek sellakkalv való visszaragasztásáról (már ha kell)
Szóval nem egyszerű ám.
-
5-ös kezelő
senior tag
Futizoli, Oba :
Igen, jólesne a saját magam által elvégzett szerviz öröme, de egyelőre egy mezei kvarc összerakása is kihívás. És mire beszerezném a szükséges eszközöket a saját kis műhelyemhez - nagyon nem éri meg. Talán nyugger koromban majd nekiállok egy kínai mechanikus szerkezetnek, amiért nem kár már és amúgy sem vállalja el egy mester sem. Addigra talán lesz egy olyan hely is a lakásban, ahol tiszta körülmények között kontárkodhatok, és nem okoz megoldhatatlan problémát egy elugrott csavar megtalálása.
Addig meg az általam ismert v a többiek által ajánlott szakemberek megoldják a szervizt a többi órámon.
Fortis PP lenne esedékes, Millennium felé ha járok, kérek árajánlatot. M1ó mestertől kérek rá egy szegecselt bőrszíjat, és évekig nincs gond. Ezek a tervek, órás tanfolyamra nincs időm meló mellett - még egy csuklós tanfolyamot is udvariasan hárítottam pár perce - elég nekem az a 12 méter, nem vagyok telhetetlen.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
Blind
kezdő
Hali !
oba ,várd meg még kvazy levizsgázik és kérd meg ,hogy fogadjon a tanítvánnyá
-
törölt tag
Én meg nem nyilatkozhatok, de gonzinak mindig igaza van
-
törölt tag
válasz squir #171165 üzenetére
Igen Bucherer, valami olyasmi lehet 35mm, kézi húzós: darabokban.
Szerkezetet én csináltam, a tokot a Péter polírozta, a számlapot Olaszországban újították fel. -
squir
aktív tag
válasz #17803776 #171166 üzenetére
Köszi, nagyon szép lett, gratulálok mindkettőtöknek! Nem sokat számít, hogy ezt mondom, de ügyesek vagytok!
A számlapot azért kérdeztem, mert nagyon szép lett, már kezdtem reménykedni, hogy esetleg idehaza készült...
De akkor marad továbbra is, ha az ember ilyen minőségi munkát szeretne, akkor irány Olaszo.Kérdezném: neki mi lesz a további sorsa?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz squir #171167 üzenetére
Van egy hazai számlapkészítő is, most várjuk tőle a porcelán számlapot ha olyan lesz amilyennek kell lennie megmondom, hogy kik ők.
Ezt javításra hozták be, szerintem többe került a számlap mint az egész óra
De sok ilyen óra van bent, az instán nézelődj mert ezeket általában én csinálom.[ Szerkesztve ]
-
oba
addikt
Na gyerekek... végre egy nato amivel maximálisan elégedett vagyok. Timefactors -ról rendeltem kettőt, premium nato szíjak RAF kialakításban (de-luxe néven fut az oldalon) . Piszok jó minőség, a gyűrűk és a csat is minőségi, maga a szíj puha, selymes tapintású, és az ára is nagyon fasza. Angliából jött, pár nap alatt ide is ért a 3 fontos borítékos módot választva. [link]
Lőttem pár fotót is: [link]
Csak ajánlani tudom!
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
törölt tag
válasz squir #171171 üzenetére
Igen a számlap annyi volt. Lassan utána kellene néznem ezeknek az óráknak mert van amikor 10-15 db is van a fiókomba hasonló Most is van nálam egy állítólag ritka darab amit ha lesz időm megcsinálhatok, holnap majd felteszem ha valakit érdekel.
ebay: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Horovic
aktív tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek a Claude Bernard óramárkáról. Konkrétan a Claude Bernard Aquarider 102223MNV érdekelne?
Köszi! -
5-ös kezelő
senior tag
válasz futizoli #171176 üzenetére
A túró rudi automatánál találkozunk, biztos van bent az épületben itt is...
Nem sokáig bírtam óra vásárlás nélkül. Másik topikos, de valamiért megtetszett. Nézzétek el a gyengeségem. És ez már menetes hátlapos, nem a sok kis csavaros. [link]39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
futizoli
tag
válasz 5-ös kezelő #171183 üzenetére
A túró rudis soraidra írnék valami frappánsat, de bevallom, nem tudom miről van szó.
Az épületbe, pontosabban csak a lépcsőjére való feljutásra volt erőtlen próbálkozás, csekély sikerrel. -
oba
addikt
válasz 5-ös kezelő #171183 üzenetére
Valami hasonlót én is el tudnék viselni mondjuk 40es méretben. Ha még alul is lenne a másodperc mutató... De így egyedi. Az a seagull szerkezet mennyire vállalható?
[ Szerkesztve ]
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz futizoli #171186 üzenetére
TV székház ostroma...
Oba : Meglátjuk. Ha lesz benne kenőanyag, pár évet talán elmegy. Utána kap egy echte 6497-est, ha bejön az óra. Ha nagy lesz, v nem tetszik, meghirdetem beszerzési áron FB-n, vagy rásózom egy nagyobb csuklójú kollégára. - 40-esben a Rodina vállalható, az enyém is megjavult /felhúzásnál szoros volt/. Napi +4s, szép járáskép műszeren.[ Szerkesztve ]
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
Mercutio_
félisten
Vasárnapi börzére, megy innen valaki?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
oba
addikt
válasz 5-ös kezelő #171188 üzenetére
Köszi!
Blind, neked is!Más: óraszíj tárolására ti mit használtok? Rendelhetek egyet Csájnából vagy itthon van valami bolt/webshop ahol lehet ilyet venni olcsón?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest