- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
resool
aktív tag
válasz Tiszteletes #171652 üzenetére
A visszaállításnak semmi értelme, csak tovább romlana a minőség, a maradék a témában nagyobb tudással rendelkező fórumozóréteg teljesen eltűnne.
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz phranxinatra #171649 üzenetére
Ha annak indult miért ezzel a névvel lett megnyitva? (a topiclink neve nem változik bármire nevezed át)
https://prohardver.hu/tema/svajci_es_egyeb_orak_topicja/hsz_171601-171700.htmlEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
resool
aktív tag
válasz Tiszteletes #171654 üzenetére
Mert ez a tendencia, olvashatatlan lett a topic. Arcoskodni meg otthon az asszonnyal, ott talán van tekintélyed, itt nem vevő rá senki.
Ebben a topicban az kb pont 10x annyi idő, mint a tied[ Szerkesztve ]
-
Sungoo
addikt
Elég bután hangzik a Te 4 éves "tevékenységed" után, úgy, hogy a 12. évét tapossa a közösség. "Gondoljuk", meg "tehetünk"...Ugyan már.Áhh, hülye vagyok, hogy bosszantom magam...[ Szerkesztve ]
-
phranxinatra
aktív tag
válasz Tiszteletes #171654 üzenetére
Több hozzászólására emlékszem, mint a tiédre, már meg ne haragudj.
(#171658) Sungoo: És milyen sokan vannak itt az indulás óta.[ Szerkesztve ]
-
Tiszteletes
aktív tag
válasz phranxinatra #171659 üzenetére
És bizonyosan több is volt neki itt ebben a topicban, de talán a fórumon is. És mennyiségre vagy minőségre megyünk? De a korosztályos kérdést félretéve, biztos vagyok benne, hogy óra kérdésben nekem van mit tanulnom tőle. Más kérdésben pedig....
Miért... vagytok... gyengék???! Játtszatok!!!
-
resool
aktív tag
válasz Tiszteletes #171661 üzenetére
Ne haragudj a hangnemért, de a mai Swisscape szétválás már az agyamra ment.
[ Szerkesztve ]
-
-
Tiszteletes
aktív tag
Gratulálok hozzá. Szép darab. Sok egészséges évet kívánok hozzá! Az óra nem nagy de a csuklód se, ahogy arányaiban nézem, de legalább szőrös.
A hozzá értőket kérdezném, hogy a számlap alján a "30"-as alatt, mit jelent az az "553"-as jelölés?
Miért... vagytok... gyengék???! Játtszatok!!!
-
C0RVUS
tag
Nanemá! Az lehet, hogy annak indult volna, de konkrétan már az első oldalaktól kezdve nem az volt.
És továbbra sem tudható, hogy ki az titokzatos "törzsgárda" meg "a témában nagyobb tudással rendelkező fórumozóréteg" akik inkább már nem posztolnak. Meg hogy mióta érzik üldözöttnek magukat?
Épp elég szánalmas volt ez az "eljárás", de ez a szerecsenmosdatás meg már röhejes.[ Szerkesztve ]
-
phranxinatra
aktív tag
válasz Tiszteletes #171662 üzenetére
Én a minőségre megyek. Ezért is kár pl. ilyenre hivatkozni, hogy ez egy 170 ezres topik volt. Sajnálom, hogy ez a változás sokakat ilyen mélyen sért önérzetében. Pár ember heves reakciója őszintén meglepett. Páré kevésbé. Engem nagyon zavart már, ami itt svájci órák címen futott.
-
004
tag
Köszönöm szépen, úgy legyen.
A szőr csak azt hivatott jelképezni, hogy nem kislány vagyok
-
oba
addikt
Tényleg építő jellegű kérdésem van, nem kötekedni akarok. Pont topik átnevezés előtt akartam tanácsot kérni német órák tekintetében. Hogy mire gyűjtsek majd, bauhaus vagy hasonló jellegű órák esetében. Több márka is felmerült, mint Sinn, Zeppelin, Junghans, Junkers...stb. Nem divat óra kategória... Ezekkel a kérdésekkel hova menjek? És azok akik majd hasonló cipőben járnak? A kínai vagy a japán topikba írjak? Nyissak csak emiatt német órák topikot? Komolyan mondom egy rossz vicc ez az egész.
[ Szerkesztve ]
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
g0n21
senior tag
A legjobb benne, hogy a 37 egy fehérszámlapos "öltönyóra" esetében optikailag nagyobb...
(#171666) Tiszteletes
Nem tudom, a RADOmon is volt, csak más szám, sosem derült ki mi azKronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
C0RVUS
tag
válasz phranxinatra #171668 üzenetére
Nem az ön-, hanem az igazságérzetét sérti ez mélyen sokaknak. Inkább e "változás" (rombolás) tudható be sértett önérzetből fakadónak.
-
Skimaster
senior tag
Gratulálok,szép óra. Láttam a börzén egy szép vintage Hamiltont, csak pici volt,vagyis közepes,de majdnem elcsábúltam.Szerintem a Hamilton egy jó ár/érték arányú induló óra. Használd egészséggel!
A szétválásról meg még csak annyit, hogy nem lett innen elűzve senki,én várom fagyallo és a többi Seiko szerető, és egyéb szerető svájci órákkal kapcsolatos hozzászólását.
-
MODERÁTOR
Sziasztok!
A mai történések kapcsán mindenkit várunk ide megbeszélésre, akinek valami elképzelése van az órás topikok jövőjét illetően. Egyben kérek mindenkit, hogy itt zárjuk le ezt a témát, és térjetek vissza az órákhoz!
-
g0n21
senior tag
Javaslok mondjuk egy forestet, vagy camelgraint.
Natoból pedig érdemes lehet beruházni egy phenomenato-ra. Omega minőség, olcsóbban.
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
oba
addikt
Én a timefactors de-luxe nato szíját is nagyon tudom ajánlani. Nemrég jött kettő is belőle, nagyon elégedett vagyok vele. Phenomeot nem próbáltam, így ahhoz képest nem tudok véleményt mondani.
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
004
tag
Őszintén szólva eddig még csak a cheapestnatostraps-es szíjakat nézegettem, ezért nem is ismerem azokat a típusokat, ami te, és g0n21 említettetek, de utánuk nézek. Egyébként a cheapest-es termékek elfogadhatók minőségben, mert korábban sokat láttam itt megemlítve.
squir: kösz, nekem is bejön a "gulisé", meg a kék mutató, de hát ezért is döntöttem emellett😋
Az órában módosított ETA 2824-2 werk ketyeg, ami H-10 caliber néven fut a Hamiltonnál, 80 óra a járástartaléka, ha jól tudom. Egyébként poén, mert a gyártó honlapján, illetve a kereskedőnél, akitől beszereztem sima 2824-2 ként van feltüntetve. Csak amikor megjött az óra, akkor láttam, higy nincs a hátlapon a 2824 felirat, illetve a rotorban, ki van vágva a hamilton logo (ez a módosított werkek egyik megkülönböztető jelzése). Hogy most ennek örüljek-e vagy sem, még mindig nem sikerült eldöntenem.
-
squir
aktív tag
Akkor kíváncsi vagyok a tapasztalatokra!
Ez az új ETA még nekem sem volt, de a hét vége felé (úgy néz ki egy csere során) jön hozzám egy Hamilton és ez a 80h-s módosított ETA van benne H-10 néven.
Külföldi fórumokon szidják-dícsérik (fele-fele), állítólag nehézkesen (csak gépen) lehet szabályozni.
Mondjuk a Hamiltonba rakottakról még rosszat nem olvastam (főleg a Certinákat szidták és pár Tisso-t)WG: "hazabeszélve" egy szép szíjat neki!
[ Szerkesztve ]
-
resool
aktív tag
Elfogadható, ha csak cserélgetni szeretnéd akkor teljesen megteszi, se nem jó, se nem rossz, az 1000 alatt ebayes szaroknál sokkal jobb, de a prémiumtól messze van. Ha egy állandó Natora van szükséged, ami minőséget képvisel akkor Blushark/phenomenato/monkey swag.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Vírusirtó topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BMW topik
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest