- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Honor Magic V2 fél év után
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Apple Watch
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xdongo567
csendes tag
válasz gipsztigris #170887 üzenetére
Az egyik oldala sajnos ennek is stiftes
Olyan kellene aminek mind a két vége beleszorítós. Ha egyáltalán van olyan -
Blind
kezdő
Sziasztok !
Eddig (7S26) -38mp-nél tar ,kíváncsi leszek Vasárnap estére mennyi lesz.Ma nagyon aktív napja volt.
Kérdés : este is kézen legyen, vagy jobb ha pihen az asztalon ? -
C0RVUS
tag
válasz squir #170947 üzenetére
Hát ez a Chopard nekem annyira nem hűha. Szép, szép, de nem találtam olyan igazit. Persze biztosan ezt is élőben kell fogyasztani.
Ez viszont annyira egybe van, hogy mindjárt elsírom magam. Ráadásul valami saját werk van benne. Az acél 5500 dodós listaára nem is tűnik soknak. ABTW
[ Szerkesztve ]
-
WiZARD
addikt
A szexualis iranyultsagotokat pls ne itt elemezzetek. Thx
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
pulutodurumo
őstag
válasz phranxinatra #170967 üzenetére
Hát igen, egy ilyen egyszerű, hagyományos design mellé nem árt egy nagy név. Nekem pl. a JLC csapatban vannak hasonló kedvenceim. Ha kijönne egy hasonló Seiko, vagy Tissot az csak simán unalmas lenne
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
phranxinatra
aktív tag
válasz pulutodurumo #170968 üzenetére
És megfordítva sem ezt látnád.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz Blind #170961 üzenetére
Számlappal le vagy fel tedd le éjjelre. Valamivel kevesebbet fog késni. Ha egyenletesen jár kézen /stabilan késik kb. ugyanannyit/, az jó, be lehet szabályozni tűrhető értékre. Akkor van gond, ha össze-vissza jár. Másik kezedre rakj egy kvarcot napközben, és időnként ellenőrizd a különbséget.Ha mégis kinyitod, ilyen belül : [link] Ha nincs műszered, állítás után próbahordás másnap. Tizedmilliméternél nagyobbat ne állíts rajta egyszerre, türelemjáték.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
Blind
kezdő
válasz 5-ös kezelő #170970 üzenetére
Köszönöm
Tovább nőtt a késése, most már -51mp
Viszont tesóm órája (Parnis 6498) stabilan +35mp a pontos idő előtt jár .Kellemes csalódás ez az óra.
[ Szerkesztve ]
-
fagyalllo
őstag
válasz Blind #170971 üzenetére
Ahogy korábban javasolták, nem amikor eszedbe jut, hanem 24 óránként nézd és jegyezd fel a járáseltérést, annak alapján lehet majd beszabályozni. Vagy ha nem akarsz vele játszani, vidd be a márkaszervizbe, beszabályozzák neked.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
Atesz 666
aktív tag
Üdv mindenkinek.
Kérdés:
-Általános bőrszíjat milyen csoda kencével érmes ápolni?
A válaszokat előre is mindenkinek nagyon köszönöm.
Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
pulutodurumo
őstag
válasz Atesz 666 #170979 üzenetére
Én színtelen viaszos cuccot használok. Eddig bevált.
Szabályozáshoz: nekem szerencsém volt az eddigi óráimmal, egyenletes eltérést produkáltak. Tickoprinttel méregettem este csöndben, sikerült jól belőni vele mindent. Persze ez csak hobbi szint, egy órás meg egy Horometer az igazi.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
Atesz 666
aktív tag
válasz pulutodurumo #170982 üzenetére
Én színtelen viaszos cuccot használok. Eddig bevált.
-Oké, köszönöm a gyors választ.
-És annak a cuccnak mi a pontos neve, és a lényeg,hogy hol lehet kapni?Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
Atesz 666
aktív tag
válasz 7s26c #170980 üzenetére
Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
Aske
aktív tag
Sziasztok,
tudtok mondani valami egyszerű képszerkesztő progit, amivel óra designokat tudok összelegózni.
Pl egyik számlapját áttenni egy másikba.
-
squir
aktív tag
válasz C0RVUS #170962 üzenetére
Ez a része már inkább az ízlés/stílus kérdése. A Cartier pl hozzám egyszerűen nem illik, próbáltam és nagyon "idegenül" állt a kezemen.
Mondjuk ezen a szinten nem az a kérdés, hogy jó, vagy nem jó az adott óra. Tetszik-nem tetszik, ennyit kell eldönteni.Pl itt is igazán kerülhetett volna legalább egy db mutató az órának erre az oldalára
[ Szerkesztve ]
-
Aske
aktív tag
Sziasztok,
vnhandcraftart-tól rendelt már valaki szíjat?
Kicsit tanácstalan vagyok. Nekem olyan szíj kellene, ami kvázi használatra kész, szóval ki van lyukasztva, meg van rajta tüskecsat.
Namost a fényképeken egyik sincs, csak a szíj. Ha simán leütöm ebay-en, akkor hogyan kell jeleznem ezt az eladónak? És mennyibe kerül?
-
squir
aktív tag
válasz Atesz 666 #170979 üzenetére
Általános bőrápoló (szinte bármilyen háztartási boltban lehet kapni), illetve a Deichmann-féle ápoló, amit korábban is ajánlottak.
De amúgy megteszi szinte bármilyen zsíros kenőcs, ami szagtalan (ez utóbbi azért lényeges)
Tanács: miután bekented vele, legalább 24h-t hagyd pihenni, levegőzni, hogy rendesen beszívja. Van, amikor rövidebb időt írnak a használati utasításra, de az függ a hőmérséklettől, párától, mennyire volt kiszáradva-repedezve a bőr, stb. Jobb ha egy egész napot nyugalomban pihen (érvényes ez minden bőrápolásra) -
Atesz 666
aktív tag
válasz squir #170993 üzenetére
Üdv.
-Köszönöm a pontos és kimerítő tájékoztatást.
-
Mercutio_
félisten
-
Mercutio_
félisten
válasz Mikulásbá #170997 üzenetére
Timex boltból újonnan garival 20-24k akciótól függően, ehhez képest lehet belőni az árát, a 4. svájci incablock-os mechanikus lehet még érdekes, de annak az árát a hozzáértőbb szakikra bíznám.
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Tudományos Pandémia Klub
- Elektromos cigaretta 🔞
- Vírusirtó topic
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Napelem
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok