- Poco X6 Pro - ötös alá
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
phranxinatra
aktív tag
-
@mriya@
őstag
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
petymeg
addikt
Sziasztok!
Az egyik órám acél tokozása elég karcos. Azt lehet valahogy javíttatni? Órásoknak van erre eljárásuk?Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
fagyalllo
őstag
válasz phranxinatra #170195 üzenetére
A cikit éreztem, de akkor se hagyhattam válasz nélkül!
A többi viszont egy logikus lépés.- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
pulutodurumo
őstag
Super Luminova minden mennyiségben:
Kissénagyon brutál, meg feltűnő, de ez a számlap szó szerint ragyogó. Korona Daredevil"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
Spet
addikt
Következő gyanútlan automata felhúzással kapcsolatos kérdésem: az órát úgy is fellehet húzni, hogy maga az óratest vízszintesen forgatódik?
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
C0RVUS
tag
-
kmisi99
addikt
Sziasztok, most találtam meg édesapám régi Helvetia titanium óráját. Valószínű 23-30 év körüli darab.
Szinte semmit nem találtam az órával kapcsolatban, ahogy látom manapság már csapnivaló olcsójános márka elvileg.
A 80 as vége 90 es évek eleje időkben milyen márkának számíthatott?Persze nem eladni akarom mert nagyon nagy eszmei értéke van csak kíváncsi vagyok hogy minőségibb darab e.
-
csabulaxi
senior tag
[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
C0RVUS
tag
Azért érthető, miért tüsténkednek annyira a kakasévés órákkal: 老爺同你睇靚錶 - Lang & Heyne
És ez miemmá: Augustus I, ABTW. Tizenkét évfordulót belecsinálnak az embernek, aztán mutassaja, amikor időszerű. És milyen szééép! (Monnyuk ennek is ebbe a prototípusába a Dalailáma, meg Csin-ping szülinapját tették. )
[ Szerkesztve ]
-
csabulaxi
senior tag
nem mintha nagyon tetszene vagy szükségem lenne rá, de születési évemmel kevés óra van főleg diver.
de még kapható
tudtok ezen meg a ruszkin kívül ilyesmit?"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
fagyalllo
őstag
A drágább modellek mellett csendben megjelentek új Seiko Premierek, kaptak egy elég ütős új formát és Solar szerkezeteket: [link]
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
krx21
nagyúr
-
törölt tag
válasz N.otorious #170240 üzenetére
-
C0RVUS
tag
Szerrintem meg Bossz.
De a lényeg, hogy marha idétlenül áll rajta.
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
válasz alphaville #170245 üzenetére
Legalább valami olyant tegyél be, ami hasonlít is
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
N.otorious
senior tag
Ez ilyen giccs óra beütésű, bár iwc, de na..... ha rajtam lenne biztos kiröhögnének
tudatlanság, ellenőrzés hiánya, figyelmetlenség ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
Endii
tag
Sziasztok!
Már régóta szeretnék órát vásárolni és úgy néz ki, hogy lassacskán el is jutok odáig.
Ma jártamban-keltemben láttam kettőt is, ami megtetszett.
Az egyik egy Swiss Military Hanowa, a másik egy Police.Lehet, hogy nem pontosan ilyen volt.
Az eladó ár/érték arány tekintetében a Swiss-t hozta ki nyertesként.
A Police-ról azt mondta, hogy úgymond divatóra meg bajos a fémszíj cseréje, ha történik vele valami, mert a sima nem jó hozzá. Meg 5 év múlva már az se biztos, hogy lehet hozzá kapni. Viszont a másikon gond nélkül ki lehet cserélni egy sima bőrszíjra. A Police jobban tetszik az egyszerűsége és a színe miatt, de kicsit eltántorodtam tőle a fentebb leírtak miatt. Illetve szinte bármilyen ruházathoz illik szerintem, míg a másikat -Swiss- azért, akármihez nem hiszem, hogy mutatós felvenni.
Napi használatban egyik sem lenne.
A véleményeitekre, tapasztalataitokra lennék kíváncsi!Előre is köszi!
Üdv Endi! -
Alpachino
veterán
Kizárásos alapon IWC, mivel az a fő szponzora a Mercinek a F1-ben....mást, ebben a ruhában legalább is, tuti nem hordhatna....(szegény)
[ Szerkesztve ]
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
C0RVUS
tag
válasz N.otorious #170247 üzenetére
Hát én már rég láttam ezt a neméppenakedvencótóversenyzőmet (meg formaegyet is), de úgy tűnik, hogy az identitásproblémái épp abban a stádiumban vannak, hogy ő most afroemeriken. Az IWC-nek meg ez volt a leginkább ehhez illő darabja. Invicta-val jobban járt volna.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest