- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz phranxinatra #169545 üzenetére
Érdekes dolog, mert jól néz ki és praktikus, másfelől meg torzítja a mutató látképét természetesen. Nem tudnék dönteni, de egyelőre nem is kell elkapkodnom a vásárlást. Nem tudnám a helyén kezelni, ha a küzdőtérben odaverném a drágaszágot, és százezrekbe lenne a renoválás rosszabb esetben. Szajkó meg Bocmok pótolható pár napi vagy heti fizuból, asszem nálam ez a döntő érv a felső kategóriás órák ellen. Bocs, h ismétlem magam.
M1ó : Az a "probléma" a beépítéssel, h én tudom, milyen tokforma tetszik /kézre simuló, nem túl magas stb., a mester meg azt, h passzol-e bele a werk, számlap, mutatók. Pénz nem számít, az a legkevesebb!
[ Szerkesztve ]
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
Miamiquake
aktív tag
Sajnos ismét van egy eltünt Rolink, aki tud vagy lát bárhol doboz papír nélküli eladó batman-t kérem jelezze.
Nem mellesleg 1 millió forint a "vérdíj"
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
Mercutio_
félisten
válasz phranxinatra #169539 üzenetére
Szerintem ők is lopták az elképzelést
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
fagyalllo
őstag
válasz phranxinatra #169545 üzenetére
És én értettem is!
Amúgy haszontalan és zavaró megoldásnak tartom a külső nagyítót, nélküle is teljesen jól leolvasható a dátum, ráadásul nem csak teljesen szemből nézve és ahogy 5-ös kezelő is írta, a mutatóknál is bekavar.- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
squir
aktív tag
válasz Miamiquake #169553 üzenetére
Hogy' folyna ki a szeme a rohadéknak!😒
Hol-hogyan történt?
A napokban volt az Fb-n is egy poszt eltűnt ML-ről a DPD-nél...[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz phranxinatra #169555 üzenetére
Ugyanez a küklopsz, csak kicsiben
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
squir
aktív tag
válasz phranxinatra #169559 üzenetére
B@ssza meg az anyját az ilyen rohadék!😒 bocs mindenkitől!😐
-
g0n21
senior tag
válasz 5-ös kezelő #169544 üzenetére
Nem kifejezetten neked célzom, de is, Jake foglalkozott a blogjában a törtenelmi személyeknek adott Rolexekkel, es például Eisenhower eseteben o meg nagyító nélküli Datejustot kapott, es ~10ev múlva amikor meghallotta hogy van mar kuklopsz akkor a szerviznel kérte h tegyek ra, mert nem latja szabad szemmel a dátumot...
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
C0RVUS
tag
válasz phranxinatra #169539 üzenetére
Kiakasztó a Rolex-nek ez a neoprot szektákat megszégyenítő marketingje.
-
ITT
újonc
Ahol egy leesett mutatót visszatenni 3-4 hét, egy garanciális (!) hibakeresést elvégezni meg 4-6 hét, ott a tulajdonos, vezető és az összes alkalmazott köpjön fel és álljon alá! Egy nem ingyen kapott termék esetében ez elfogadhatatlan!
Ilyen esetben érdemes közvetlenül a gyártónál írásban reklamálni és panaszt tenni a hazai képviseletre.
-
von toth
tag
A haverom egyszer vett valami Roamer kvarcot. Lemerült az elem, elvitte hát a hivatalos kijelölt szervizbe. Nem türelmetlen ember, tehát három hónap múlva azért csak elment, hogy mi újság, mert minden héten azt mondták neki telefonon hogy majd jövő héten. Kiderült, hgy az óra szőrén-szálán eltűnt. Adtak neki egy Certina valami karstoppert kárpótlásul. Tökjat. Mondta jó. Aztán amikor abban is lemerült az elem, elvitte a szakszervizbe, hogyhát akkor tessék iparoskodni. AZt mondták erre, hogy elem, nyomáspróba 25 ezer. Akkor emberünk bevágta az órát a fiókba és vett egy rádiós fényevő Citizent. Azóta keine panik.
-
Milu87
csendes tag
Sziasztok!
A Sumo mellé kaptam egy MM 300 gofri kaucsuk szíjat is. Az a bajom vele, hogy olyan dohos szaga van,mintha egy szennyes ruha zsebében lett volna egy szekrényben a pincében.Próbáltam meleg szappanos vízzel megmosni, most szellőztetem 3 napja, de semmi .
Valakinek van ötlete? -
@mriya@
őstag
-
Mercutio_
félisten
Skacok az FB-n Stephenx István itt is jelen van? (nincs FB-m, és a 22-es sárga-kék nato és a narancs ha még megvan érdekelne
-
Empsepo
senior tag
Az utóbbi két Orient árban azért már necces nem?
Amúgy most ákciósak Tutunál. ☺
[ Szerkesztve ]
-
WiZARD
addikt
válasz phranxinatra #169585 üzenetére
Hát én is ezt kérdezem...
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
ciryl65
csendes tag
válasz @mriya@ #169581 üzenetére
Csak egy észrevétel.
Nem tudom miért kerül ez a diver ( ORIENT Pro Saturation Diver EL02002B ) pontosan 3-szor annyiba, mint ami alphaville kiszemeltje, hisz mindkettőben ugyanaz a szerkezet van (40N5A ).
Igaz 10atm-el több a búvárkodási lehetőség, de az utóbbiból ( ORIENT M-Force Bravo EL0A001B ) 3-at lehet venni! Annyival meg nem ér többet a plusz 100m. Szerintem. De lehet, hogy más másképp látja ezt. -
squir
aktív tag
válasz alphaville #169577 üzenetére
A következő kiszemelt és egyben beszerzés is. Még két hét várakozás...
Wizard: köszi.
Tulku: Ezt mire érted?
[ Szerkesztve ]
-
landi
csendes tag
válasz alphaville #169577 üzenetére
... itt a testvére...
-
törölt tag
squir, Milu87 nyugodjatok le lesz kép. Ha nálunk veszitek át az órákat és ha sikerül akkor az össze óráról egyszerre amit rendeltetek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Formula-1
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Ukrajnai háború
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Lexus, Toyota topik
- Tőzsde és gazdaság
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs