- Poco X6 Pro - ötös alá
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atesz 666
aktív tag
Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
pulutodurumo
őstag
válasz Angelo69 #169307 üzenetére
Kicsit túltolták a fotosoppot, de ez az óra.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
Alpachino
veterán
válasz pulutodurumo #169310 üzenetére
Tipikus divatóra tiniknek
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
consono
nagyúr
válasz pulutodurumo #169310 üzenetére
A gyári képen nem mutat olyan jól
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Sungoo
addikt
válasz gipsztigris #169313 üzenetére
-
Atesz 666
aktív tag
válasz Angelo69 #169307 üzenetére
Üdv.
-Nekem is tettszik.
-Szerintem ez a JR1424-es típus egy más fajta szíjjal.[link]Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
őstag
Valaki erre? Köszi!
-
fagyalllo
őstag
válasz alphaville #169318 üzenetére
Ráadásul nem csak hogy ott készült, de hivatalosan csak a japán piacon kapható, barbáréknál igazi ritkaság.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
Sungoo
addikt
Köszi mindenkinek az óra nevében.
-
squir
aktív tag
válasz johnny82 #169319 üzenetére
Valszeg egy quartz ETA G10 szerkezet van benne. Ha tetszik, ezen az akciós áron Megéri (ha később eladnád arra számolj, hogy a használtpiacon ezt a kedvezményes árat sem fogod megkapni érte). A jó vétel relatív: Igényesen kidolgozott, jó óra, hazai szervizháttérrel, garanciával. Ezen az áron egyáltalán nem drága.
-
V-I-D-A
aktív tag
Mai felszerelésem.
[/ L] -
Land
veterán
Üdv!
Megint elkapott a gépszíj és automata órát szeretnék. A keretem max 50.000 Ft, tehát a "nagyok" nem igen jöhetnek képbe.
Olvastam, hogy a Parnisnál nem tudni, hogy milyen minőséget kaphat az ember.
Ezek a kiszemeltek, korrekt specifikációval:- 43 mm, ezüst 316L acéltok, fekete számlap narancs számjelzőkkel, fehér mutatók narancs keretes nagymutatóval, szürke acélszíj, zafír üveg, 200M vízállóság, MIYOTA 8215 szerkezet, VAN dátumkijelzés, fekete alapon fehér írásos forgatható kerámia lünetta, 102 dollár
Videó róla: link, írásos teszt: orosz teszt
- Tudoros (Black Bay), 43 mm, ezüst 316L acéltok, fekete számlap sárga számjelzőkkel, sárga mutatók, fekete bőrszíj sárga varrással, zafír üveg, 100M vízállóság, MIYOTA 821A szerkezet, VAN dátumkijelzés, fekete alapon fehér írásos forgatható kerámia lünetta, 136 dollár
- Tudoros (Black Bay), 43 mm, ezüst 316L acéltok, fekete számlap fehér számjelzőkkel, fehér mutatók, fekete bőrszíj fehér varrással, zafír üveg, 100M vízállóság, MIYOTA 821A szerkezet, VAN dátumkijelzés, fekete alapon fehér írásos forgatható kerámia lünetta, 127 dollár
Videó
Corgeut: 41 mm, acél tok, zafír üveg, Miyota szerkezet, kamu 200m vízállóság (100M-t írnak a hirdetésben), 112 dollárLehetne 50k Ft körül Orient Mako 2 is az egyik fórumtárs segítségével, de annak alumínium a lünettája, kristály üveges és újabban nem szoktátok dicsérni a külső rész tartósságát....
Amely még tetszene, ha mindenképpen "engedjem el" a Parnist vagy a Corgeutot, esetleg az Orientet is: Seiko SNZG15K1 40k Ft körül.
Mit gondoltok? Tudom, tudom van 2 kínai márka is a kiszemeltek között, de azért remélem ezek a Miyotás, zafír üveges órák megütik a topic minimum szintjét.[ Szerkesztve ]
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Land
veterán
A 200Mes, narancs mutatósról angol teszt: link Bár itt ETA klón szerkezetről írnak... Míg a hirdetésekben Miyota. 3.5 éves a teszt. Létezne, hogy azóta szerkezetet váltottak volna?
Szerkesztve: Igen az orosz tesztben írják, hogy 2014-től már Miyota 8215 van benne.
[ Szerkesztve ]
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
C0RVUS
tag
Ezekből egyértelműen a Makó a besztbáj.
Nem tudom, hogy honnan vetted, hogy bármi probléma lenne a tartósságával. Nekem egyes van, de a lünetta festése (inkább bevonata) azon olyan masszív, hogy egész komoly zúzások is csak nagyítóval látszanak rajta. A "sima" üvegről meg elárulom, hogy lehetséges, hogy megkarcolódik (nekem az is csak komoly odaveréssel sikerült), viszont a zafír könnyebben törik.
Szóval azt mondanám, hogy első ótómatának a Makó/Rája ideális, márhogy belépőszinten oda, hogy ne legyen vele keserű szájízed. Az első nekem is az volt, vagyis egy első szériás, és az egyetlen amire gondolok néha, hogy talán jobb lenne helyette, az egy kettes az új werk miatt.
Parnis-t meg majd veszel később kalandvágyból. -
fagyalllo
őstag
Jobb is a Miyota, mint a ki tudja milyen kedvű melós által összerakott 2824 klón, ami lehet tiszta, hibátlan, vagy koszos és csontszáraz is.
Amúgy ha valamelyik kínait választod, mindenképp a Miyota szerkezeteseket keresd, az egy biztos pont és az ilyen szerkezettel szerelt Parnis tokokról se lehet rosszat hallani.- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
andrisms
aktív tag
válasz Sanyi.mTs #169287 üzenetére
Az az én órám, én árulom fb-on és itt is.
Elviekben resool vette, majd hozzám került. Ő így számolt be anno: [Vertigo]
Nekem is ugyanez a véleményem, de ugye ebben az esetben ne rám hallgassItt a keresőbe találsz még néhány sort róla, de elég ritka itthon.
Kocsit rendbe kell tenni, ezért adom el néhány órám. Viszont egyre jobban gondolkozok azon, hogy vagy a Vertigo, vagy a Citizen NY2300-09g-m megtartom. Mindkettő hiányozna
Ki melyiket tartaná meg? -
Atesz 666
aktív tag
Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
5-ös kezelő
senior tag
Zafíros Parnis nem lehet annyira rossz. Mako II. persze biztosan jobb. Az első linkelt ronda és gagyi / vagy rossz a kép. Itt jobb árakat és képeket találsz. [link]
Lauda : Ne tekerd visszafelé, különösen 21-04 között. A koronát 1-es állásban bátran tekergetheted visszafelé is /racsni/.[ Szerkesztve ]
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
von toth
tag
Bájdövéj, aki mako/ray II-vel rendelkezik legyen kedves írjon már a tapasztalatairól, mert az előző szériák a tokozást illetően nem a legtartósabbak közé sorolhatóak.
-
Land
veterán
válasz 5-ös kezelő #169340 üzenetére
Jobb képekkel: link
-
csabulaxi
senior tag
Az 1-es szerintem biztosan nem rosszabb, mint az orient, a tudoros mutatóktól én rosszul vagyok.
Nekem volt mako 1, nem értek egyet Corvus-sal, túlárazott, akkor inkább kintről egy Monster.Ja, csak fémszíjasat vegyél!
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest