- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi94
tag
[link] Ilyenből lehet kapni valahol kevésbé gagyit? Nekem nagyon bejön
Epiphone Les Paul with Seymour Duncan SH2-SH4 Hot Rodded set
-
squir
aktív tag
válasz 5-ös kezelő #105703 üzenetére
Az eladó biztos örülne neki!
Eggyel kevesebb, kimaradok, mert nekem már van ilyen kondíciókkal wehrmachtswerk. -
fi:zi'k
nagyúr
DIY óraforgatót csinált már itt bárki?
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
nagyúr
válasz vadászcsiga #105712 üzenetére
Azért ettől némileg szofisztikáltabb darabot szeretnék.
(#105713) Deskdiver
Én is ezt néztem, illetve kisebb méretben ezt.(#105715) Real_Necro
Aludni leginkább az asszony mellett szoktam.[ Szerkesztve ]
-
Cheesy
őstag
Sziasztok!
Tanácsért fordulok hozzátok.
2 hete elkezdtem tölteni a 4. X-et, így most már nem úszom meg a karóra választást. Ez már évek óta visszatérő téma atyám és közöttem, hogy illene választanom egy karórát, merthát mégiscsak az egy férfi leglényegesebb "ékszere". Ezt vallom én is, de idáig mindig háttérbe raktam a "feladatot".
Nincs tetoválásom, testékszerem, csak egy vékony ezüstnyakláncom, amit 15 éves korom óta (jóég, fél életem...) nem vettem le.
Az eddigi óráimmal szerintem nem foglak Titeket meglepni, szerintem jellemző: általános iskolában Casio k'arcóra, középiskolában Casio k'arcóra (illuminated, volt rajta egy nagy gomb, amire kékesen világított, stopperes, G-Schock-szerű, bal vagy jobb sarkában cikkekre osztott kis kerek kijelzővel), főiskola első 1-1,5 évében egy ezüst színű, fehér számlapos Ariston mutatós óra (a "bőrbarát óraként" szólt a reklámja, kb. 10-20m-ig volt állítólag vízálló, mindig vigyáztam azért, hogy ne kerüljön rá víz, de egyszer csak elkezdett párásodni, utána gyorsan le is merült az elem benne, azt kicseréltettem, kb. 3 hónap után megint lemerült. Na azóta a fiókban van.) Tehát 2005 óta nincs órám.A következő hetekben-hónapokban viszont olyan órát kell kiválasztanom, ami a társam lesz, hosszú éveken át.
A keret 50-100k HUF között van belőve. Nincs előnybe helyezett márka, vagy típus.Néha-néha rátévedtem erre a topicra és csak a képeket böngésztem, gyönyörű órákat postolgattok!
De nem tudom mi alapján iduljak el, hogy olyan órát válasszak, amire évek múltán is szeretettel tekintek, amit "megéri" elvinni az óráshoz, ha gyíkja van és nem javíthatatlan kínai kacat (bár ma már minden ott készül, de remélem értitek mire gondolok). Olyan órát szeretnék választani, amit bárhova lehet vinni, legyen az egy baráti összejövetel egy becsületsüllyesztőben, egy színházi előadás, vagy a munkám során egy tárgyalás.
Öltözékem jellemzően sötétebb árnyalatú farmernadrág + ing/póló kombináción alapszik, nem alkalmi bőrcipőt, hanem kényelmesebb (van hogy részben bőr) cipőt hordok, kalapot, sapkát nem hordok. Télen sportosabb kabát (a köv pár évben fekete-piros), sötétebb színű bőr középmagas szárú cipővel.Amit elhatároztam, hogy nem digitális órám lesz.
Válaszotokat előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
www.vakbelmutet.hu
-
mario1012
tag
Sziasztok.
Épp az imént hozott a futár egy csomagot, Condy fórumtársnak köszönhetően, így mától gazdagodtam egy Edox órával. Első benyomásra nagyon szép, kidolgozott, amióta megjött csak a csuklómat nézem.
Hozzáteszem a facebook-os csoportnak is hála, bő 1 hónapja keresgéltem megfelelő óra után ott meg napról-napra szebbnél-szebb órák eladó sorba kerülnek. Jó ötlet volt.
-
nagyúr
válasz excalibur36 #105718 üzenetére
Egyszerű, cserébe nem túl szép.
-
hdman
őstag
Estére lesz egy eladó PRC200-am, ha valakit érdekel, keresse a csoportban, vagy itt PÜ-ben A régi verzió, fekete-sárga, fémszíjjal,múlt héten volt welness kezelésen: új elem,nyomáspróba, ultrahangos tisztitás, polír a győri Bálint órásnál. Doboza megvan, gari már nincs...
Sopron city :)
-
alphaville
aktív tag
-
Kbali
nagyúr
Sziasztok! Mennyire vállalható egy ilyen?
A gyártóról nem sok infót tudok, csak annyit, hogy elvileg osztrák, meg vagy 30 éve gyártanak órákat. Köszi. -
squir
aktív tag
válasz Misi1979 #105726 üzenetére
Pedig azért a quartz-ok között is van megbecsülendő!
Pl Rolex Oysterquartz, Omega Megaquartz, Bulova Accutron (vagy az újabb Precisionist), stb.Ezt a Seiko-t például tegnap szereztem a Fb csoportból. Most van öröm és bódottá'
(mobilos kép, nem a legjobb, bocs)Seiko 7A38-701A típus 1980-ból.
A Seiko 7A28, 7A38 és 7A48 szerkezetei voltak az első analóg quartz chronográfok. Egyes modelljeik szerepeltek filmben (Alien), illetve rendszeresítették a seregnél (RAF).
Egy quartz hajtású, fém, 15 köves (!) mechanikus chrono szerkezet dolgozik benne stopper (tizedmásodperc-mérés a dátumablaknál) és részidő mérés (!) funkcióval. Apróságként pedig day-date... Idehaza nem igazán ismert, de külföldiában komoly respektje van ezeknek az óráknak! (jómagam már pár éve hajkurásztam ilyen szerkezetű modellt, de vagy csak árában, vagy az felett találtam eddig)[ Szerkesztve ]
-
Misi1979
őstag
válasz Cheesy #105732 üzenetére
Egynémely órában tudunk segíteni. Ha használt óra is érdekelhet (márpedig én nem zárnám ki..), akkor még magasabb árkategória is szóba jöhet.
squir: persze hogy van megbecsülendő quartz óra, nekem is van jópár Jó, hogy eszembejuttatod, hamarosan teszek fel egy eladó Tag-et, melyben egy 22 kavicsos quartz szív dobog
[ Szerkesztve ]
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
bence0929
tag
Az fb csoport linkjét írja meg valaki, néznék pár eladó órát. Köszi. Privátba is jöhet.
-
fagyalllo
őstag
válasz fagyalllo #104965 üzenetére
Estére a gumiszíjasok elfogytak, mától egy másik webshopban is kapható hasonló áron: CItizen BN0150/0151
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
SeatZola
őstag
Srácok! A Hamilton Khaki Automata óráknak csavaros koronája van? Van ahol azt írják, van ahol nem.
Zoli
-
mario1012
tag
válasz alphaville #105733 üzenetére
Köszönöm.
-
Unsign
tag
Sziasztok.
Mivel sajnos a barna nem az én világom, igy eladóvá vált a Bulova Claremontom. Fórumra hivatkozva, igyekszem, hogy kedvező árat találjunk.
[link] -
hoffman_
nagyúr
másfél hete írtam garanciális probléma kapcsán. úgy illik, hogy leírom a folytatást is, felvettem a kapcsolatot TimeCenter fórumtárssal, és nagyon rugalmasan kezelte a dolgot. nem telt bele egy hét sem, és elkészült (ugyanott) a javítás, ingyen és bérmentve. makulátlan a számlap és az üveg, a szíj és a csat pedig úgy tart, mint újkorában, egyszerűen öröm volt újra felvenni. nem utolsó sorban segített a szervizbe juttatásban és az elhozásban is, ezúton szeretném megköszönni, hálás vagyok, ahogy kezelte a dolgot
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Tulkas
tag
Üdv mindenkinek!
Kérdésem lenne.
Három hónapos (Certina) bőr szíj sajnos a szagosodás útjára lépett. Utóbbi hűvösebb napokban nem jellemző, de a nagyobb melegben mindenképpen beleizzadok.
Szerintetek vegyek egy Hirsch gumi szíjat (és így ugrik az elegáns megjelenése a Powermatik-nak), vagy vegyek még egy bőrt, és így cserélgetni tudnám?
A fém szíjon is gondolkodok, de nem találtam még hozzá.
Ha van itt valakinek eladó, lehet érdekelne.
Köszönöm a segítséget!"Nevess, és a világ veled nevet...Horkolj, és egyedül alszol..."
-
t_a_m_a_s
addikt
Urak, emlékszem, hogy nemrég volt, de ha valaki linkelne jó minőségű de nem túl drága ebayos nato szíjat, azt megköszönném...
Holnap majd jól beletépünk...
-
Szulita28
senior tag
válasz Tulkas #105746 üzenetére
Fújd be a szíjat - ésszel - vmi jobb férfiparfümmel. Állítólag segít.
Amúgy meg örök dilemma. Nyárra ja fémszíj/kaucsuk/NATO. Powermatic-hoz...hát nem tudom. Lehet vmi semleges NATO-t rápróbálnék. 1-2e Ft, annyit megérhet. Kaucsuk nem lesz elegáns vele (szvsz).Kis segítség: CSAT, dicsér, egyelőre, hadd, hagyj, higgy, hirtelen, kulturált, kisebb, lesz, légy szíves, mindig, muszáj, itthon/otthon, sulykol, szerviz, tökély, tudnék.
-
chris-v
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- BestBuy topik
- Autós topik
- Mozilla Firefox
- Apple notebookok
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Bestbuy játékok
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Állásajánlatok