- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
atko67
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Vadászcsigának köszönöm,hogy erősíthetem a japo vonalat is ezzel a szinte új SKX007 szépséggel!
"AZ ÓRA MECHANIKUS!! "
-
-
korpicschess
veterán
Szerintetek mennyire néz ki hülyén az órám ezzel a szíjjal? Maga a szíj az ilyen béna egyébként: [link]
Van még mellé egy full fém fekete, meg egy fehér varrott fekete bőr, csak pillangó záras, és gagyi fémből van, kezem nem rajong érte. A gyári is megvan, de azt meg nem szeretem, túl öreges, nem szép.
Milyen alternatíva lenne, barna bőr hogy állhat ennek? Bár lehet veszek egy sima feketét...Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
ricinus13
senior tag
Helló
Van egy 1907-1908 körüli, ezüst Doxa"zseb" órám. Az üveglap karcos, a számlap egy helyen hiányos, és letört a másodperc mutatója. Hova tudnám megbízható helyre vinni egy kicsit ráncfelvarrni?
-
condy
senior tag
válasz korpicschess #105764 üzenetére
Ennek bizony bőr kell. Szerintem.
Wg5113: 2hétig üres volt az Omi helye. Bele voltam betegedve. Na jó, azért annyira nem, de boldogabb vagyok így. Pláne, hogy Dzsana fellvarta a ráncokat.
[ Szerkesztve ]
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
t_a_m_a_s
addikt
-
condy
senior tag
válasz vadászcsiga #105770 üzenetére
Köszi. Még alakul.
Nagyon úgy néz ki, hogy a LHC iránti szerelmem kialszik."I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
atko67
csendes tag
válasz vadászcsiga #105770 üzenetére
Köszönöm még egyszer ! Később szeretnék rá egy eredeti csiga szíjat is ,mert szerintem ehhez az órához jól illik a vastag bőr szíj,pláne ha vastag cérnával van varva. Az lenne a téli viselet.
"AZ ÓRA MECHANIKUS!! "
-
atko67
csendes tag
válasz vadászcsiga #105774 üzenetére
Na ez az !! Ilyenre gondoltam. Kuva jól néz ki!
"AZ ÓRA MECHANIKUS!! "
-
Wg5113
aktív tag
válasz vadászcsiga #105774 üzenetére
Na ez is ütős,de nagyon.
-
Real_Necro
veterán
válasz condy #105761 üzenetére
Jajj de szép ott jobb oldalon egymás alatt az a kettő.
Egyébként elég csalóka a fotón így, hogy a kisebbet alapból hátra raktad.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
evilskati
aktív tag
Damasko márkával találkozott már valaki?
-
5-ös kezelő
senior tag
Tutu üzletét átépítik a Marx téri üzletközpontban, június 4-éig csak telefonos egyeztetés után tudnak árulni - a kiírás szerint.
Bőrszíjakkal szerencsém van, eddig nem izzadtam tönkre egyet sem. Harry-féléket tesztelni fogom a nyáron.
Gratula a szerzeményekhez, én még nem töltöttem fel a számlám Rodina óta - következő Marina Militare rendelésem csúszik egy kicsit.
4.X alkalomra mechanikust vennék, vmi elegánsabb Orientet vagy Seikót. Young fórumtárs hirdet egy gyönyörű fóliás Bambinót például a PH aprón, ha jól láttam.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
Mercutio_
félisten
válasz 5-ös kezelő #105788 üzenetére
Hol van ez a Marx tér?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Wg5113
aktív tag
válasz vadászcsiga #105782 üzenetére
Hát ezzel a szijjal csak lesek.Már kb. két éve megtetszett a 007,de mindig kimaradt,persze méltatlanul.
-
condy
senior tag
válasz Real_Necro #105785 üzenetére
Real_Necro: Igen. Az elhelyezés most véleltlenül tudatos volt!
Pé: Köszi!
BAti77: Köszi!
vadászcsiga: Nekem az pont nem jött be. Ez a piros, fekete bőrrel viszont nagyom dzsémsz. Szerintem.
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
csabulaxi
senior tag
-
Cheesy
őstag
Már egy napja böngészem az órákat, hát nem egyszerű. Ma délután, vagy ha hétköznap nem megy, akkor szombaton elmegyek itt Szolnokon óraszaküzletbe is, hogy ne csak a képeket nézegessem
A közvetlen környezetemben kollégámnak van valamirevaló órája (Police 13420J) de az nem tetszik.- a szögletes formát kizárnám
- a bőr szíjat nem erőltetném
- arany színt nem erőltetnémAmit képekről nem tudok megállapítani, hogy mekkora méretű óra lenne a kényelmes.
Kinézetre eddig a Fossil-tól láttam 1-2-t ami bejövős. Letisztult forma.De egy "örök" klasszikust szeretnék, ami maradandó, sportosan elegáns (tehát öltönyhöz és farmerhez is felvehető). A fenti Fossil szerintem ezt nem teljesíti, de első blikkre szép.
www.vakbelmutet.hu
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Horgász topik
- Androidos fejegységek
- DIGI kábel TV
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Ukrajnai háború
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózati / IP kamera
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest