Új hozzászólás Aktív témák
-
n0se
tag
Szia, elég sokban, ez nem OpenSuse első körben, másodkörben pedig ezt mint asztali használatra szánt OS-t fogják kiadni, inkább linkelek:
http://www.novell.com/linux/prerelease.html -
n0se
tag
Sziasztok,
nem véletlen nyitottam külön topicot, nem kell lockolni ;)
Ez nem a hagyományos Suse Linux lesz, ez már egy másik céltartománynak készül és jön hamarosan, hogy mikor azt én sem tudom, de várom, mert marha kiváncsi vagyok rá.
Azt hiszem ''remélem'', hogy ezzel nem vagyok egyedül, szeretném mindenkinek a véleményét kérni az érkező OS-ről, aki esetleg próbálta a beta-t annak a tapasztalatait és azt, hogy véleményetek szerint mennyire lenne kiváltható a termékkel az Windows XP.
Összefoglalva várok ide minden olyan embert, akit érdekel a téma és várja az OS hivatalos debütálását az IT piacon, engem már megöl a kiváncsiság.
Go Novell!
Új hozzászólás Aktív témák
- UHD filmek lejátszása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- Béta iOS-t használók topikja
- Fotók, videók mobillal
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Apple asztali gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest