- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- HTC U11 - újra a szorítóban
Új hozzászólás Aktív témák
-
hm
aktív tag
Van egy olyan progi, hogy BitLord 0.56. Ezt kell először letölteni és feltelepíteni, és a Fájl/torrent létrehozásánál valamit kell csinálni, (nem tudom, mit csináltam, kattingattam össze-vissza, egyszercsak sikerült.) meg ha a 7,5 GB-s linkre kattintasz, akkor létrehoz egy kisfájlt, (torrentet), és elindul letölteni a BitLord.
Röhelyes az, hogy nekem működik, de nem tudom, hogy hogyan csináltam. -
hm
aktív tag
Nagyon lassú ez a BitLordos, Torrentes, töltögetős, szerintem. Eltelt 1 nap, és csak 7 %-ot látok a 7,5 GB-ból. Ellenben én már a dupláját feltöltöttem. Jó, mi? Hogyan lehetne ezt gyorsítani? Másik link, progi?
-
hm
aktív tag
válasz
ThunderBoy #106 üzenetére
Elkezdett a BitLord feltölteni is. Ez normális? Mert én nem csináltam sose feltöltést, és azt sem tudom hova mit rak....
MOD: Tersius: WoW! Így má értem.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Assetto Corsa Competizione
- Crypto Trade
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- Magisk
- Monitor hiba topik
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest