- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
Üdv!
Sztetek mitől van, hogy (Suse 10.1 x64) a billentyűzetem teljesen meghülyül amikor gépelni akarok, bármilyen programban (böngésző, szövegszerkesztő, jelszó-ablak, stb...)?
Egyszerűen használhatatlan, egy bill. lenyomásra 5-6 v. még több karaktert ír le....
Egy Genius Ergomedia700 bill.-em van. -
dbius
veterán
Sziasztok!
Jelenleg suse 10.1 van a gépemen. Nem vagyok még sajnos guru a témában, így kérnék egy kis segítséget.
Van egy Leadtek pvr2000 tunerkártyám, amit nem tudok használni. Csatornákat szépen megtalálja, de hang az nincs. (próbáltam az összes alapból feltett tv. alkalmazással, de egyiken sincs hangja) Keresgéltem googlen, azt olvastam, hogy ez vmilyen blackbird kártya, és azért nincs alapból hang buherálni kell vmit alsa-n.
Vki tudna segíteni, hogy tudjak hangot lehelni a kártyába? (jól van összekötve, mivel win alatt megy rendesen)
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest