- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hóbelebanc
csendes tag
Bővebben: link Most találtam ez valszeg a dobozos verza lehet, a link címéből erre következtetek. meghát a mérete is 7.94 Giga.
[Szerkesztve] -
Hóbelebanc
csendes tag
http://ftp.suse.com/pub/suse/i386/10.0/iso/SUSE-10.0-EvalDVD-i386-GM.iso.torrent ill a 64 bites torrent : http://ftp.suse.com/pub/suse/i386/10.0/iso/SUSE-10.0-EvalDVD-x86_64-GM.iso.torrent ez a két torrent megy, de KB 10 perc alatt jöttek le kicsit lassú a 250 KB-os mérethez képest
[Szerkesztve] -
Hóbelebanc
csendes tag
válasz
Detonator #352 üzenetére
Még egy kis ssegítség suse linux ügyben, bár gőzöm sisncs melyik verzióhoz íródott, de sok hasznos dolog van benne: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Hóbelebanc
csendes tag
-
Hóbelebanc
csendes tag
javaslom NE írd ki DL lemezre, mert nekem pl a 108-as pio megírta, majd ellenőrzésnél félúton megállt és nem csak én jártam így. Javaslom tömörítsd ki egy mappába és hdd-ről telepítsd. én egy régebbi 9.2 suse lemezzel szinte elsőre felraktam (volna, ha a mappa neve helyett nem az elérési útvonalat adom meg neki, kb 25ször próbáltam , mire rájöttem mit baltáztam el)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest