Hirdetés
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Apple iPhone 11 - népalma
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
válasz
csendes
üzenetére
HI!
es a keves ram magyarazza az x befagyasat? a yast probalkozi probalkozik asztan hasal:- ( csinaltam egy masik istalt teljesen kiherelve az is beledoglik de jo emlekztem ubuntu vidam rajta /na nem egy raketa az sem, de mivel nyomtatkiszolgalot akarok belole nem gond/ csak gondoltam majd 10 ev utan kiprobalom a ujra a suset, de ha nem akkor nem:- (
koszi
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
HI!
Tettem egy probat a suse 11-val, de sajnos a telepites utanni gepinditaskor merevre fagy a rendszer , ugy tunik nekem hogy az graikanal fagy /fusi felirtaba jelenik meg furan/ neha sikerul karakteres-re beelni, de par probalkozas utan az is kampec,
a rendszer fsc d1371 i810e2 1.2TuaCerka 192 ram /sajna jo fusi szokas szerint spec ramokat eszik:- ( es a belevalobol csak ennyi van/
a gepen stabilan fut xp es memteszt is okkoszi
udv
neduddki
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest