Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Magisk
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
válasz
csendes
üzenetére
HI!
es a keves ram magyarazza az x befagyasat? a yast probalkozi probalkozik asztan hasal:- ( csinaltam egy masik istalt teljesen kiherelve az is beledoglik de jo emlekztem ubuntu vidam rajta /na nem egy raketa az sem, de mivel nyomtatkiszolgalot akarok belole nem gond/ csak gondoltam majd 10 ev utan kiprobalom a ujra a suset, de ha nem akkor nem:- (
koszi
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
HI!
Tettem egy probat a suse 11-val, de sajnos a telepites utanni gepinditaskor merevre fagy a rendszer , ugy tunik nekem hogy az graikanal fagy /fusi felirtaba jelenik meg furan/ neha sikerul karakteres-re beelni, de par probalkozas utan az is kampec,
a rendszer fsc d1371 i810e2 1.2TuaCerka 192 ram /sajna jo fusi szokas szerint spec ramokat eszik:- ( es a belevalobol csak ennyi van/
a gepen stabilan fut xp es memteszt is okkoszi
udv
neduddki
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest