Új hozzászólás Aktív témák
-
counter55
csendes tag
válasz
Kristoforo2 #504 üzenetére
És szerinted ki tudnám cserélni az X felületet egy hatékonyabra?
-
counter55
csendes tag
válasz
Kristoforo2 #502 üzenetére
Köszönöm gyors válaszod. Még valami kicsit olvasgattam a fórumot és mondták hogy az x felület elég lassu a suse ban( asszem én a 10 st sezdem le az csak 3.6 giga) igaz?
-
zLegolas
őstag
válasz
Kristoforo2 #492 üzenetére
Naná, ha pl. egy izraeli vagy amerikai srác ír valami okos progit, abba nem az az első dolga, hogy magyar modult is barkácsoljon. Mások meg vagy megcsinálják, vagy nem.
(Öööö, az emlékeim szerint Winfo$ alatt is ángélus a porgramok 95%-a, nem?)
-
Gao182
tag
válasz
Kristoforo2 #492 üzenetére
Hát sztem soha nem fog tudni magyarul tejjesen a suse, de lehet nem is baj, ellemben k szar hogy rohattul nem tud sebességet produkálni, magyarol K lassú...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen széket vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- E-roller topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest