- iPhone topik
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ilyen lesz a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
utgyuru #2091 üzenetére
igen, lehet azt teszi fel alapból, sajnos régen voltam opensuse-n és nem emlékszem pontosan. Nézd meg az alapdriverrel, hogy a compiz műkődik-e és van-e vdpau.
Hangra: KDE-t vagy Gnome-ot használsz? Mert tudtommal Gnome alatt a Pulseaudio, míg KDE alatt a Phonon hangrendszer a default. Bár ilyen anomália után Phononra gyanakszom. Ha KDE-t használsz és Phonon hangrendszered van, akkor próbáld meg, hogy kicseréled Pulseaudiora: [link]
CPT.Pirk: én csak arra emlékszem, hogy nekem pl. Amarok futása mellett is volt hangom youtubeon, vagy bármelyik filmben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPhone topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Óra topik
- LED világítás a lakásban
- Mobil flották
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged