- iPhone topik
- Mobil flották
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
utgyuru #2091 üzenetére
igen, lehet azt teszi fel alapból, sajnos régen voltam opensuse-n és nem emlékszem pontosan. Nézd meg az alapdriverrel, hogy a compiz műkődik-e és van-e vdpau.
Hangra: KDE-t vagy Gnome-ot használsz? Mert tudtommal Gnome alatt a Pulseaudio, míg KDE alatt a Phonon hangrendszer a default. Bár ilyen anomália után Phononra gyanakszom. Ha KDE-t használsz és Phonon hangrendszered van, akkor próbáld meg, hogy kicseréled Pulseaudiora: [link]
CPT.Pirk: én csak arra emlékszem, hogy nekem pl. Amarok futása mellett is volt hangom youtubeon, vagy bármelyik filmben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus Rog Strix G16
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest