Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android szakmai topik
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lev258
veterán
Nem tudom, melyik volt az eredeti (CPU-ba integrált SATA-ról még nem hallottam). Viszont az extrákat valószínűleg speciális módon kellett megoldani, gondolom a kommunikációs csatornákat is megosztják, sejtésem szerint ennek koordinálására kellett plusz driver.
Elvileg az AsMedia-s az extra, de mint jeleztem, könnyen lehet, hogy rendes driver nélkül teljesen átveszi az irányítást az egyik (jelen esetben pont ez). Ha ez nem lenne, akkor minden további nélkül tudnia kell kezelni az AMD-s SATA-t is.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Kolink Stronghold Seasonic 550W
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S10+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest