- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden idők legjobb cicafotóival készül a Xiaomi 17 Ultra
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
aag
őstag
Megnéztem a wikiben mik ezek. Nem hiányzik a céges munkához egyik sem. Én legalább-is így ítélem meg.
(#2522) body007: Lehethogy nem az, de nekem annak tűnik Mivel kettő perc múlva legyalultam, és már nem is rakom fel többet, nem tudom igazolni vagy cáfolni. Majd mások megteszik ezt helyettem. De persze a lényegre t e sem figyelsz, pedig beraktam a képet róla: Nem lehetett beállítani, mert rossz volt a kialakítás. Nem lehetett az opciókat elolvasni, nem lehetett kattintani rájuk. Érted? Nem az Unity maitt töröltem le, hanem mert egyébként használhatatlan volt. És írtam valamit a KDE-s próbáról is. Agyonvágta az adat-partíciót, belebabrált a windowsz-gyökérbe, nem volt wifi, stb. Unty-unity? Ki nem szarja le, hogy valóban az, vagy csak valami átdolgozott változata? Nem ez a lényeg, hanem az, hogy fél évet vártam rá, kiadják és használhatatlan. Hemzseg a hibáktól. Szar. Érted ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest