- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Magisk
- Google Pixel topik
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
ma telepitettem először linuxot, elsöre nem is sikerült, másodszorra se valami fényesen, valószínüleg a felbontás/frissítés beállitást rontottam el, mert csak sötét képernyő van...10.1-es suse linux. van valami csökkentett módhoz hasonló, amiben ki tudnám javítani a rossz beállítást? (vagy hagyjam az egész linuxot a francba? ) a biztonságos (vagy milyen) mód meg nem megy, mert felhasználót be tudok írni, jelszót viszont nem.
ujratelepitettem, a grafikai beállitásoknál akármit állitok be, és tesztelem (600x800, 1024x768, akármi) mindig csak fekete képernyő van. kihagytam a beállitást, gondoltam majd beállitom ha már megy a linux, de a linux nem megy. nem fogadja el a felhasználó/jelszó párost. nem lehet valahogy ugy telepiteni, hogy ne kelljen folyton bejelentkezésekkel bajlódni egy sima felhasználóhoz? rendszergazdának legyen jelszava, az oké, de egy sima felhasználónak minek folyton bejelentkezni? főleg hogy el se fogadja a jelszót....
melyik a legkönnyebben bekonfigurálható linux, amiből van magyar nyelvű? azt talán még megpróbálom....
de azért akárhogy is nézzük (és most lehet majd pfujogni) a windows még mindig felhasználóbarátabb, egyszerűbben telepithető
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- DOOM - The Dark Ages
- A játékfejlesztők közel 90 százaléka AI-ügynökkel dolgozik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest