- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic5 Lite - fiatalít az új ruhám?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
ma telepitettem először linuxot, elsöre nem is sikerült, másodszorra se valami fényesen, valószínüleg a felbontás/frissítés beállitást rontottam el, mert csak sötét képernyő van...10.1-es suse linux. van valami csökkentett módhoz hasonló, amiben ki tudnám javítani a rossz beállítást? (vagy hagyjam az egész linuxot a francba? ) a biztonságos (vagy milyen) mód meg nem megy, mert felhasználót be tudok írni, jelszót viszont nem.
ujratelepitettem, a grafikai beállitásoknál akármit állitok be, és tesztelem (600x800, 1024x768, akármi) mindig csak fekete képernyő van. kihagytam a beállitást, gondoltam majd beállitom ha már megy a linux, de a linux nem megy. nem fogadja el a felhasználó/jelszó párost. nem lehet valahogy ugy telepiteni, hogy ne kelljen folyton bejelentkezésekkel bajlódni egy sima felhasználóhoz? rendszergazdának legyen jelszava, az oké, de egy sima felhasználónak minek folyton bejelentkezni? főleg hogy el se fogadja a jelszót....
melyik a legkönnyebben bekonfigurálható linux, amiből van magyar nyelvű? azt talán még megpróbálom....
de azért akárhogy is nézzük (és most lehet majd pfujogni) a windows még mindig felhasználóbarátabb, egyszerűbben telepithető
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest