Hirdetés
- Bizarr babával és gigateleppel futott be a OnePlus ásza
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
legendary
tag
válasz
BigManus
üzenetére
Aha. Hát engem a csomagkezelés nem nagyon érdekel, gyakorlatilag csak netezésre és multimédiára használom a gépet már
Menjen a flash meg a java, illetve a videók és zenék. (remélhetőleg a fentebb linkelt oldal segítségével ezekkel nem lesz gondom.) Ill ami még kell az az smplayer és a chromium. Ennyit meg szerintem bármilyen csomagkezelőben megtalálok
A kodekek lettek volna egyedül a problémások, mivel ellustultam ubuntuba hisz ott minden megvan egy csomagban.
Esetleg ha tudnál egy irfan view szintű programot ajánlani, azt megköszönném, mert az ami nekem hiányzik linuxban.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby rádiós topik
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Bizarr babával és gigateleppel futott be a OnePlus ásza
- AliExpress tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- BMW topik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PlayStation 4 Slim 1TB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master750W
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2026.12.09-ig garanciális, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Menjen a flash meg a java, illetve a videók és zenék. (remélhetőleg a fentebb linkelt oldal segítségével ezekkel nem lesz gondom.) Ill ami még kell az az smplayer és a chromium. Ennyit meg szerintem bármilyen csomagkezelőben megtalálok
A kodekek lettek volna egyedül a problémások, mivel ellustultam ubuntuba hisz ott minden megvan egy csomagban.