Aktív témák
-
kamikaze boci
őstag
válasz
kamikaze boci #19 üzenetére
Sőt formázás után se jó. (Szerintem a grub szállt el, és a formázás nem szedte le)
Most törhetem a fejem, hogy mit csináljak? -
kamikaze boci
őstag
Megpróbáltam de nem jött be, nyilván a felhasználó oldali szűk keresztmetszet miatt. Sőt eltűnt a hdd. Amikor másik gépbe beraktam a PQ egyszerűen bad-nek látja az egészet. Eltűnt róla a két ntfs partíció is.
A következtetést levontam LINUX SUX= zérónullasemmi. Egy program nem lehet ennyire ostoba. Egy shareware gagyit is könnyebb kezelni és több opciót kínál. Így soha nem lesz a Linux általánosan elterjedt. Az a minimum, hogy amikor a láma júzer ismerkedni akar vele, legalább feltelepíteni és elindítani tudja.
Most XP telepítővel megformázom újra az egész hdd-t mert az legalább látja. Két nap folyamatos letöltés, ami a harmadik partíción van, megy a kukába... Plusz minimum két óra, amíg az XP és egyebek felmennek.
Elnézést, nagyon ki vagyok bukva.
Leszedem a kilencest, megpróbálom újra, mert azért nem tettem le róla, hogy Linuxom lesz.
[Szerkesztve] -
kamikaze boci
őstag
11#-et megnéznétek?
-
kamikaze boci
őstag
Két gondom is van a Suse 8.2-vel.
Előzmények:
120G-s hdd-n két 8-as, és a maradék vagyis összesen 3 partíció van. Első NTFS (XP), második Linux Ext3, harmadik NTFS. A második partíciót még Win alól Partmagiccal formáztam.
1,Miután feltettem a második partra a SUSE-t, XP indítása után a partmagic elszáll. A hibaüzenet: invalid drive letter blablabla. Újra telepítettem (Suset is, PM-et is), de úgy is.
2,A nagyobb probléma. Elindítom a telepítést, majd amikor a harmadik lemezt bekéri, egy darabig tölt, végül jelszót és felhasználó nevet kér. Pedig még meg se adtam! Mit kell oda beírni? Korábban már használtam- igaz kis részét telepítettem- és akkor engem kérdezett meg, hogy milyen jelszóval és felhasználónévvel jelentkezzek be...
kamikaze boci, aki végre rendes Linuxot szeretne magának
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Google Pixel topik
- Amazon Fire TV stick/box
- Linux kezdőknek
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Formula-1
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Rendszergazda topic
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest