- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
blackboNe
csendes tag
de én segítséget, kértem, azt hittem azért van itt ez a fórum, nem azért, hogy belekössenek az emberbe
-
marsu
veterán
válasz
venember83 #3 üzenetére
Topikra gondoltam ...
Sorry!
-
blackboNe
csendes tag
Nos, az én problémám, hogy ugye a HDD-m egy mobilrackbe volt, tudom ez semmi gondot nem jelent. Kát partícióm van egy ahonnan a programok, windows fut, és egy ahová az összes fontos adataimat, filmeket, játékokat mentem. Ma reggel bekapcsoltam a gépet és azt veszem észre nem megy az egyik kis játékom (WOW) és ami azon a meghajtón van semmi. Megnézem sajátgépbe beakarnék lépni a D meghajtóba, de nem tudok, mert ''D:/ nem érhető el. A fájl vagy könyvtár sérült vagy nem olvasható. Nos fogom a gépet kikapcsolom átteszem a HDD a mobilrackből az eredeti helyére bekapcsolom a gépet és ugyanez. Jumperrel is játszadoztam, de ugyancsak semmi. Megpróbálnám újratelepíteni a Windows-t, de általában amikor beteszem a CD-t újraindításnál mindig kiírja, hogy ''A CD-ROM-ról való indításhoz nyomjon meg egy gombot...''. Ez az üzenet elmaradt, így tehát az oprendszert sem tudom újratelepíteni.
Valaki kérem segítsen WOW függő vagyok.
Előre is köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- FortiNet FG-80C
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- SSD-k / HDD-k ( 256gb, 500gb, 1TB-1.5 TB )
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest