Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• rauschie

senior tag

na mivel unatkozom irok asszem egy minirewiewt, régi tulajoknak lehet vele vitatkozni, lehetséges felhasználóknak informálódni.

első látásra: meglepően masszív, nem recseg semmi, kellemesen nagy de pont nem túl. térfogatra nemis biztos h nagyobb mint egy ipod nano.

menü: gyönyörügyönyörüszép, animált minden, rövid tanulmányozás után logikus.

hangja: komolyabb cuccot még nem próbáltam füles szinten, érdemes lenne más lejátszókkal összehasonlitani de sztem nagyon jól szól. volt hogy olyan szólamokat hallottam meg számokban amikről korábban nemis nagyon tudtam. megfelelően erőteljes, full hangerőn kiviszi az agyad, basszus megvan, kézi eq-val mindenki magára szabhatja, nekem erre nemnagyon volt szükségem.

bluetooth: fülest nem próbáltam, gép látja szal müxik, bővebbet nemtudok.

line-int még nem próbáltam, feltehetően működik.

mikrofon: sztem nagyon érzékeny, olyan másfél méteres távolságból vettem fel vele egy beszélgetést zajos osztályteremben, elég jól elkülönül a háttérzajtól( akko néztem nagyot amikor egy csaj kunyerált némi aprót büféhez és a felvételen minden egyes érme csörrenését tisztán és külön hallottam :Y )

jöjjön a videó: 20 fps, semennyire sem szaggat, tökjó, konvertálás csak ami engem zavart, nekem kicsit hosszu de az én procimmal mit várjak(1200duron)

igazából bajban csak akkor vagyok ha negativumot kell mindani...
    akksi nem cserélhető de 25 órát minimum eldöcög, mire feltankolod zenével fel is tölti amit lehallgattál róla aznap, nemhinném h a közeljövőben sikerülne lemeritenem. nekem kissé túl fényes a boritás, idegesit ha megismerek vmit az ujjlenyomatomról deez egyéni skill.

összegzés: nemhinném hogy sok enél jobb ár/értékű cucc rohangászna a piacon.

Új hozzászólás Aktív témák