- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Magyarországra jön a Vivo 500 megapixeles kameratelefonja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Egyszerre startol a legjobb kameratelefon Kínában és Európában
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Olcsón ad sokat, de a minősége... Kukirin G2 Ultra teszt
-
Mobilarena
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrakatoa
tag
Tudom hogy nincs közük egymáshoz, de a közvélemény, sőt sok esetben a review-k is a switchez hasonlítják méret, súly, fogás tekintetében.
Szerintem elhanyagolható a kézi számítógép mint piac. Oké ott van a OneXPlayer, Aya és GPD, de egy-két megrögzült fanatikuson kívül nem sok embert láttam beszélni és még kevesebbet élőben használni ezeket. Tudom hogy léteznek de nagyon nem a konsumer szint mint mondjuk egy deck vagy egy switch.
Nem közvetlen konkurencia? Eddig azért volt switchem mert nem akartam magammal vinni az asztali gépem hogy zeldázzak.
(nyilván van benne túlzás, és nem hozza azt az élményt mint egy switch, de emulátorral számomra simán ki tudja váltani a deck, ha magamból indulok ki már vesztett 1 usert a nintendo és szerintem nem csak én gondolkodom így )
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X13 G1I - i7-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Apple iPhone 15 128GB Bontatlan Független Összes szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(nyilván van benne túlzás, és nem hozza azt az élményt mint egy switch, de emulátorral számomra simán ki tudja váltani a deck, ha magamból indulok ki már vesztett 1 usert a nintendo és szerintem nem csak én gondolkodom így )
Cucuska2