Hirdetés
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=V3rthil=-
őstag
válasz
chris0000
üzenetére
Nekem PS4-em van jó ideje és az elmúlt pár évben azt vettem észre, hogy kb kizárólag FIFA-zom rajta. Volt egy csomó single játékom, de nekem akkora overhead volt bekapcsolni, megvárni, amíg bebootol a PS, aztán elindítani a játékot és arra is várni, hogy általában hagytam az egészet. Mivel apuka vagyok, nem tudom megtervezni, hogy leülök órákat játszani, ami szintén kizárja egy hosszabb lélegzetvételű játék rendes pörgetését. A Deckben nekem az a legnagyobb vonzerő, hogy ha van 10-20 percem, simán tudok játszani akár komoly AAA-s játékokkal is, bekapcsolom, egyből folytatom, aztán ha valamiért mennem kell, csak kinyomom és leteszem. Simán tudom tolni a kanapén, az ágyban, bárhol. Az üzemidő nekem annyira nem számít, mert általában otthon játszom vele. A switchemet használtam pl metrón is, ezzel már kicsit furán érezném magam, elég batár ahhoz. De kényelmes és pl ha elutazom, simán befér a táskába. Amióta megvan, a PS-t kb 2x kapcsoltam be, de azóta már el is tűnt egy fiók mélyén
Szóval NEKEM tökéletes a deck.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Esik a hóóó!!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Éjszakai műszak
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szóval NEKEM tökéletes a deck.
Cucuska2