- Magisk
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Magyarországra jön a Vivo 500 megapixeles kameratelefonja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Egyszerre startol a legjobb kameratelefon Kínában és Európában
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=V3rthil=-
őstag
válasz
chris0000
üzenetére
Nekem PS4-em van jó ideje és az elmúlt pár évben azt vettem észre, hogy kb kizárólag FIFA-zom rajta. Volt egy csomó single játékom, de nekem akkora overhead volt bekapcsolni, megvárni, amíg bebootol a PS, aztán elindítani a játékot és arra is várni, hogy általában hagytam az egészet. Mivel apuka vagyok, nem tudom megtervezni, hogy leülök órákat játszani, ami szintén kizárja egy hosszabb lélegzetvételű játék rendes pörgetését. A Deckben nekem az a legnagyobb vonzerő, hogy ha van 10-20 percem, simán tudok játszani akár komoly AAA-s játékokkal is, bekapcsolom, egyből folytatom, aztán ha valamiért mennem kell, csak kinyomom és leteszem. Simán tudom tolni a kanapén, az ágyban, bárhol. Az üzemidő nekem annyira nem számít, mert általában otthon játszom vele. A switchemet használtam pl metrón is, ezzel már kicsit furán érezném magam, elég batár ahhoz. De kényelmes és pl ha elutazom, simán befér a táskába. Amióta megvan, a PS-t kb 2x kapcsoltam be, de azóta már el is tűnt egy fiók mélyén
Szóval NEKEM tökéletes a deck.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Last contact: rejtélyes körülmények között semmisült meg a 34343-as műhold
- Magisk
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- További aktív témák...
- Erős (HP Omen 17) gamer Laptop! -i9 13900HX, RTX 4090 16gb/175w tgp, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Bomba ár! Lenovo X13 G1I - i7-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval NEKEM tökéletes a deck.
Cucuska2