- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One UI zápor szórta meg Európát
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
podtibi
senior tag
"Egyszer" már ezt eljátszották. Ugyanis lehet bármennyire igaza neki(a videóban szereplőnek), de egy fallout4 után elvárná mindenki hogy a hibák ne ismétlődjenek meg "ennyire". Ismét modderekre bízni azt a feladatot, amit a fejlesztőknek lett volna dolguk elvégezni, azért tudjuk már hol a határ. Még jó hogy nem vettem a meg a játékot, bőven elég volt amit a fallout4-ben tapasztaltam. Én személyszerint örömmel olvasom mindazt a jót, amit képesek értékelni ebben a játékban,miközben pofám és eszem nincsen ahhoz hogy egyáltalán elkövessem még egyszer ugyanazt a "hibát". Ha valaki csak ingyen hozzám vágná, örömmel kezdeném el, hogy kiröhöghessem magamból mindazt a tapasztalatot, amit egyszer már át kellett élnem. Tehát...aki nem érzi magát egy szimpla eszköznek a jelenlegi piacban, annak csak sok sikert tudok kívánni az egészhez.
-
törölt tag
Hát... én nem igazán fókuszáltam a negatívumokra, nem kerestem a hibákat/bugokat/gyengeségeket, jött minden magától is.
Van igazság abban, amit mond, meg ferdítés is, valójában ez a tipikus "mondok is valamit, meg nem is" vélemény, röviden úgy is lehetett volna, hogy:
"Ugyan nem jó, rengeteg hibája van, olyan részek, amik más játékokban sokkal jobbak, de ettől még szeretheted."
Ez igaz is. Meg az is, hogy a sokkal jobb játékokat ehelyett meg még jobban.Cohhcarnage egyébként egy "végigjátszós" Youtuber, 200+ Starfield videót töltött már Youtube-ra, az első videóknál jelzi is, hogy "Sponsored by Bethesda", és socialblade, valamint a becsléseim alapján alsó hangon 4-600$-t keres naponta többek között most a Starfieldnek köszönhetően csak YT-on. Vajon mit fog róla mondani? Hogy "unalmas, engedjétek el és kérlek titeket, hogy a videóimat se nézzétek".
Új hozzászólás Aktív témák
ph 8 év várakozás után végre kiugrottunk a hiperűrből – landolt a Starfield, az év egyik legjobban várt játéka. Vajon a Bethesdának sikerül visszaállítania a régi presztizsét a Fallout 4 és 76 párosa után?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Politika
- Padavan firmware
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Battlefield 2042
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest