Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darahian
tag
Survival fokozaton nem dob el mindent. Hálistennek azokat a cuccokat amik a túléléshez kellenek (kajákat, fáklyát, ilyesmiket) igen, szóval ha nincs otthon hűtőben egy csomó lesütött kajád akkor próbálj meg odafele úton nem éhen halni...

-
Viper26
nagyúr
válasz
scyllafren
üzenetére
De amit linkeltél, az egy másik játék nem?
Vagy akkor nem értem.
-
Darahian
tag
Picit lanyhulni látszik az érdeklődés, pedig most megint érdekességről szól a fáma... Nyilván későn ébredő vagyok, pedig ez is egy olyan örök érvényű darab, mint a Terraria. Remélem, hogya fejlesztők még egy darabig nem hagyják magára.
-
Viper26
nagyúr
Valaki?

-
nepszter1
addikt
egy nagyobb update jön a játékhoz!!!
-
Darahian
tag
Paulsoaresjr például a youtube-os videóiban egy csomó mindent megmutat
(érdekes stílusa van, de az ízlése nagyjából fedi az enyémet játék terén...) -
krokk
senior tag
karakter wipe mint olyan nem tudom miként lesz, most volt egy wipe, de ott a karakter megmaradt meg minden nála lévő tárgy. csak a világokat törölték ergó minden amit az űrhajón vagy a bolygókon tároltam elveszett...
a multiplayer érdekes és nagyon jó
úgy van, hogy ha indítasz egy szervert akkor akik belépnek akkor a te bolygóidon tudnak mászkálni.
illetve egymás űrhajójára át lehet teleportálni, illetve azokról az adott bolygó felszínére.
a karakterek és a bolygók a gépeden tárolódnak, a szerver így mindig ezeket veszi alapul. felhőben semmit nem tárol tudtommal. szóval eddig karakter vesztés nem volt viszont volt hogy új karaktert kellett generálni, hogy az új tartamat 100%ig megkapjad. -
Tervezem én is a megvételét, de van pár visszatartó erő. Pl: a béta miatti karakter wipe, az "endgame" része (Ha jól értem 10 fő questet kell végigcsinálni, de utána mi van?), illetve a multiplayer (itt ha jól értem magadnak hostolod a szervert, nem pedig egy közös van? Így viszont akkor a karakterek is a gépen tárolódnak, nem pedig "felhőben"? Vagy valamit félreértettem? (Mondjuk a homeworld megosztása jónak hangzik).
-
krokk
senior tag
terraria kinézetre.
tárgyak gyártásában meg inkább minecraft. pl érceket olvasztani kell kemencében és meg kell várni amíg olvad.nekem bejött eddig
bétával játszok ugye és 2 naponta frissítés/javítás. -
nepszter1
addikt
A Starbound egy nagyon érdekes projekt, amiben a játék egy véletlenszerű algoritmussal generálja a környezetet, az ellenségeket és a fegyvereket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Milyen egeret válasszak?
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Samsung Galaxy A71 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest