Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery D.
senior tag
válasz
Jack Oneill #46 üzenetére
Évek óta azt használom. Elég komolyan veszik az adatvédelmet és nem is biztos, hogy a készítők megkapják a regisztrációs adataidat. Mellesleg a Scopely is tud az emulátorról és nem tiltják annak használatát, ahogy sok másik játékfejlesztő.
Szóval, szerintem biztonságos. -
Gery D.
senior tag
válasz
Jack Oneill #44 üzenetére
Én eddig is PC-n játszottam. Bluestacks emulátorral. Nagyon keveset használom a telefont.
Mivel játszol még? -
Gery D.
senior tag
válasz
Jack Oneill #42 üzenetére
Lentebb írta valaki, hogy ő is 181-esen volt. De a bejegyzés már több, mint egy éves. Sok magyar nem jut el sokáig ebben a játékban, mert sok türelem és idő kell, ha nem akarsz pénzt áldozni rá. Akik játszanak, azok meg szét vannak szóródva a szervereken.
-
Gery D.
senior tag
válasz
Jack Oneill #40 üzenetére
Rákattintasz a bázisodra rendszer nézeten belül és bal oldalt ki fogja írni, hogy HOME [xxx]. Én a 135-ös szerveren vagyok.
Szervert regisztrációkor nem lehet választani, viszont amíg alacsony a szinted, addig azt hiszem, egyszer lehet egy általad meghatározott szerverre költözni.
Sose csináltam ilyen, szóval ebben nem vagyok biztos, de a Scopely játékon belüli oldalán ezt valahol leírja. -
Gery D.
senior tag
válasz
Jack Oneill #38 üzenetére
Így már értem.
Melyik szerveren játszol? -
Gery D.
senior tag
válasz
Jack Oneill #36 üzenetére
Üdv.
Nem nagyon értem a kérdést.
Pár kérdés:
Milyen fiókot töröltél? A Scopely regisztrációt? Ami a PC verzió használata miatt kell, Androidhoz nem szükséges.
Minek törlöd a fiókod, ha ugyanazt újra akarod regisztrálni? Bármilyen fiók is legyen az.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged