- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
simauser #55156 üzenetére
miért lenne baj, ha valaki nem várja? Biztos vannak rengetegen akik nem hallottak a projektről... van egy csomó játék, lehet élvezni bármelyiket. Ha valakinek nem ad semmilyen élményt a jelenlegi "játszható" verzió, akkor nem ad. Van olyan is nem vagyunk egyformák, miért lenne ez baj. De ha valaki idejön és elmondja, nem nagyon tudunk vele mit kezdeni. Pl mi se megyünk (gondolom) minecraft közösségbe és mondjuk el, hogy béna a grafika...
Ez egy fejlesztés alatt álló játék, ahogy írták előttem is, a támogatók tartják fenn a projektet, jelenleg ez nem is cél, hogy egy kész játékkal vegye fel a versenyt... bővül a játéktér egyre több mindent lehet kipróbálni. ha valaki besokall akkor addig játszik mással, majd visszatér ha érdekli hogy hol áll az SC. -
válasz
simauser #55153 üzenetére
"Csakhogy ez nem egy WoW, ahol jönnek az új csomagok egy, már meglévő termékbe, és magára a termékre fizetsz elő. "
Szerintem a termék fogalmában van eltérésünk. A te szemedben amíg nincs rajta a release pecsét és nincs kimondva hogy "kész", addig nincs kész, nincs semmi, ami megérné. Addig csak ígéret, amiből nem lesz semmi. Az én szememben az ami van már most is szórakoztató termék, ami nem tudja még mindazt amit ígértek, de már kaptam és kapok folyamatosan értéket a pénzemért. Ha egy early access játék elkezdődik steam-en, befizetek és élvezem, hiába early access, számomra már érték. Az volt a factorio is, mielőtt ráütötték a release pecsétet, és utána is. Én konkrétan játszottam onnantól hogy elkezdődött az early access, és játszom azóta is, és az akkor 4 évet töltött EA-ben. De az early access sosem garancia arra hogy "be lesz fejezve", sőt a release pecsét sem jelenti azt. Hány és hány olyan játék jelent meg, aminek még nagyon nem kellett volna.
Szóval számomra minden early access-be való befizetés egy folyamat és egy kockázat egyben. De a pénzemmel azt jelzem, hogy szimpi amibe belevágtak, és kíváncsi vagyok, hogy mire jutnak vele. Ha pedig kellemes élményeket kapok a pénzemért, akkor nekem már megéri, hisz azért fizettem be. Az SC ezért sem lehet már számomra bukta, akkor sem, ha holnap az egész megy a levesbe.
Az SC valóban annyiban nem SaaS, hogy ha valamikor az elmúlt x évben egyszer befizettél egy alapcsomagra, máig játszhatsz bármikor egy sokkal tartalmasabb játékkal, mint amiért akkor fizettél, nem kell aktívan mindig fizetned. Ugyanakkor ha támogatni akarod a projektet, akkor megteheted. Nem köteleznek újabb és újabb vásárlásra.
-
Diopapa
addikt
válasz
simauser #55146 üzenetére
A Star Citizent azok a backerek tartják életben, akik köszönik, de nem kérnek újabb CoD-ot, hanem valami egészen mást szeretnének és senki más sem nyújt nekik. Nagyrészt azoknak készül, akik a Wing Commanderen és a Privateer-en nőttek fel. Az Elite-re is összedobták a pénzt, majd Braben kezdte nagy ívben lesz@rni, meg is látszik, hova jutott.
-
válasz
simauser #55146 üzenetére
"Mind elkészült, nagyrészt sikeres termékeket?"
Szerintem ezzel kapcsolatban ő is úgy gondolja amit én: igen, anyagilag sikeres, de ha mondjuk minden második cod nem készül el, annyira sokat vesztettünk volna mint játékosok? Anno én is szerettem a szériát, de szerintem a mw2 óta max csak letorrentezve ránézek minden harmadikra (a spacey-set épp próbáltam, szerintem szörnyű volt). Fifával ugyanez, dobnak rá egy reskint, frissítik a neveket, esetleg dobnak 10%-ot az árnyékokon, és mehet is újra a pénztárhoz. Meg sem próbálnak valami újat csinálni, izaura 110. rész a coddal együtt, és igen, az izaurát is sokan nézték.a star citizen a legambíciózusabb játék amivel találkoztam az elmúlt 2 évtizedben. Olyan dolgokat akar elérni, amitől az agyam eldobom, és amihez hasonlót se csináltak még soha, külön külön sem, nem még hogy egyben. Kockázatos? Naná, hisz ezért nem csinálták. Ez egy kiadóval már réges rég ki lett volna adva egy tucat fps nézetű spacer mmo-ként, amit pár éven belül be is szántanak, kész vége. Nem lesz benne minden, amit valaha ígértek, a szoftverfejlesztés már csak ilyen, nagyon jól tudom, az a lényeg hogy nyújtott-e nekem annyit, hogy megbánjam az eddigi befektetésemet: abszolút. Még én is többszáz órát tettem eddig bele, pedig kb patch-enként megyek be bóklászni pár órát. Az új modern AAA játékok zöme 20 órát nem nyújt számomra 60 euróért. Úgyhogy pár évente továbbra is bedobok némi érmét, hogy mutassam, köszi, jól szórakozok.
De nem tartom vissza a levegőmet mire megjelenik, ha egyáltalán megjelenik. Én megkaptam már amit vártam tőle, van saját életem amivel foglalkozzak, és továbbra is ki tudom élvezni a játékot (mondom ezt úgy hogy az is ritka amikor egy játékhoz évekkel később is visszatérek, mégha csak rövid időkre is). Élvezem amit kapok még akkor is, ha már egy forintot sem adnék többet érte. De várhatóan fogok.
"Szvsz a Star Citizenből soha nem lesz kész termék,"
Welcome to the world of SaaS (Software as a service). Amíg fizeted, addig hozzáférsz az épp aktuális állapothoz, addig amíg fizeted. Valójában az előfizetéses wow is ilyen, fizetsz egy nagyobb összeget a kiegekért és emellett havonta azért, hogy játszhass. Te meg eldöntöd hogy számodra megéri-e ez az összeg azt, amit kapsz a szoftvertől.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest